Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj
Zbog velikog cimanja umesto da krenemo u pola 5 kao sto je dogovoreno medjutim neki kasne, karte nismo dobili na vreme tako vecinom prva ciganska ekipa,i oni krecu vozom, nesto malo ljudi je islo kolima mada smo ja Buda, Cvele i UltraCorps Big Grin i Banne krecemo kolima cekamo da stigne prva ekipa nekih 15 minuta tu cekamo medjutim zandari na stajgi nam malo prave probleme tu se pale 2-3 baklje i tad nastaje povlacenje kornjaca nekako se sve smiruje i tad formiramo korteo. Bilo je dosta nervoze nekako se jurilo/zurilo pa vodje malo smiruju juris. Tad u korteu pri dolasku ispred spensa vadimo sekirice uz melodiju deda mraze deda mraze sekire nam daj da koljemo grobare da im dodje kraj hej...

ponovo je upaljeno par baklji.
stizemo kod spensa tacno u 5 do 8 tad dobijam informaciju da su glodari usli, a i da su usli mnogo ranije ?! medjutim ispostavilo se da smo kasno dosli tad nastaje frka, nece da nas puste raste tenzija, mislim mi malo guramo, kao da ipak pokusamo da ih nateramo da se predomisle, medjutim oni pocinju nas da guraju iz sve snage, mi im vracamo, tamo kod ograde lik iza mene baca ogradu na pandura (zamalo da me zakaci majku mu) tad je bilo upaljeno 5 baklji otprilike, medjutim kornjace su bile tako zasticene da je bilo tesko. Ja sam bio negde u petom-sestom redu vredi istaci da je ispred bila prava ekipa, a iza mene su bili ljudi koje prvi put vidim u zivotu verovatno neki derbijasi i indijaneri. nas u obelezjima su konstantno napadali, ove neobelezene manje, mada su dobili dosta batina iako nisu nista skrivili. u stampedu je popadalo dosta likova koji se nisu snasli.

posle napada, svi se povlacimo, ali kako zbog jebenih indijanera, ne uspevamo, tu dobijamo dosta po tamburi (neminovno), indijaneri padaju, nastaje bezanija, indijaneri samo prave jebenu guzvu, nemogu da se saberu, tako da ja nikako nisam mogao zbog tih idiota da se povlacim. dosta nasih bg cigana je dobilo po tamburi, tu malo dalje kod platoa zastajemo, konsolidovani su redovi, razbijeno je par auta, retrovizori, kaldrme i motke su posluzile kao naoruzanje i jos par baklji. krece se u napad, malo nazad malo napred i tu panduri dobijaju po tamburi,posto smo imali dosta mesta i nije bilo indijanaca bilo je lakse. dobra je bila sorka onda kad smo konsolidovali redove morao bih priznati, dobro smo se drzali. mada murija se nije drzala nekog kodeksa tako da je nas isto gadjala ciglama. Neki zamaskirani su se dobro snalazili sa kuhinjskim nozevima.

na kraju tamo kod pumpe bio je neki do jaja auto ne znam zasto nije razbijen (onaj crveni) Big Grin
Reply

Messages In This Thread
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by Anonymous - 12-27-2003, 12:56 AM
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by Anonymous - 12-27-2003, 01:44 AM
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by Anonymous - 12-27-2003, 09:42 AM
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by Anonymous - 12-27-2003, 11:40 AM
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by ???? - 12-27-2003, 12:36 PM
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by cyganin - 12-27-2003, 03:17 PM
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by banne - 12-27-2003, 04:36 PM
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by Vino - 12-27-2003, 05:28 PM
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by ???? - 12-28-2003, 08:50 AM
Dogadjaji u Srpskoj Atini + izvestaj - by Anonymous - 12-28-2003, 09:09 PM