01-06-2004, 07:10 PM
Vidim da si i ti bio cim znas situaciju, raspitaj se malo bolje, 2 MANIJAKA su bila sa vama na gostovanju u madjarskoj, normalno nisu nosila obiljezja zelje, ali navijaju za zelju...Sto se tice to sto poredis cz i pfc nema nikakve veze procitaj moj post ponovo..rk bosna je vasa, koliko i nasa, isto kao i kkbosna...covjece vi nemate apsolutno nikakve veze sa tim klubovima jel ti jasno to, nego jednostavno ste ih prisvojili kao da su ''vasi''...i kao sto rekoh jos jednom, vjeruj da nas ne brukate po gradu tako, ne bi bilo potrebe dolazitti, ali kad sam cuo da su delije dolazile na kkbosna-kkcz, a vas ni na mapi, BRUKA I SRAMOTA...zato ako mislis da treba da navijas za kkbosnu i rk bosnu zbog boje dresova i takve gluposzti, bolje uhvati se svog fc torpeda i ''z''avijaj za njega, ...
I jos nesto poredis cz i pfc klubove sa nama, ti pasha moj ako bi navijao za jedan od ta dva kluba kada bi igrala protiv zelje, tebi na cast...ja ne bi i u tome je razlika izmedju nas dvojice i vjeruj meni je drago zbog toga
...ima vakta i za tebe ne boj se :ruke
I jos nesto poredis cz i pfc klubove sa nama, ti pasha moj ako bi navijao za jedan od ta dva kluba kada bi igrala protiv zelje, tebi na cast...ja ne bi i u tome je razlika izmedju nas dvojice i vjeruj meni je drago zbog toga