Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CZ-SIROKI
E ovako ja sam dosao sat H ranije i opusteno sam usao mada samcuo da je posle bila guzva. Kop je vec u 4 bio gotovo ispunjen do kraja dok ostali delovi malo slabije.
Pred pocetaak tekme igraci bacaju majce sezona za titulu a navijanje pocinje prozivanjem Mirka Talijana koji je imao kapu deda mraza i kada se on javio pocela je ona popularna novogodisnja pesma dedea mraze deda mraze sekire nam daj da koljemo ustase da im dodje kraj , onda ide pobednicka pesma Za vecnu slavu za titulu... Nasi ljubimci gube prvu cetvrtinu da bi ustase u drugoj dale samo cetri kosa. Pocetkom drugog poluvremena B.Boysi skidaju onu smesnu zastavu hemikl bojs i traze cija je zastava ali verovatno iz sramote ti smehovi se nejvljaju. Navijanje solidno uz par patriotskih pesama igralo se sa malo koseva i jakom odbranom pa iz bog toga je rezultat tako mali. Onda redinom trece cetvrtine pocinje prozivanje Nenada Canka koji nas nije pustio da udjemo u navom sadu protiv grobara i uhapsio nase drugove. Bas je grmrlo Canak pod noz,cank pod noz
a onda nova anti grobarska pesma koja ide na melodiju one dok srce kuca u nama ti zvezdo nisi sama... A ova ide I ajmo crno beli umro je tudjman franja cutimo jedan minut predsedniku partizana. I kao sto smo navikli utakmica se zavrsila sa BRAVO ZVEZDO i. E da Igor Rakocevic se sve vreme slikao sa nekom decicom i obozavateljkama a mladi tim Crvene zvezde jos jednom je dokazao da i pored neiskustva treba da bude ekipa za respekt.
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Reply

Messages In This Thread
CZ-SIROKI - by konzervativac - 01-03-2004, 07:08 PM
CZ-SIROKI - by tokotronic - 01-03-2004, 09:23 PM
CZ-SIROKI - by Djape_BBrdo - 01-03-2004, 10:48 PM
CZ-SIROKI - by UrbanBaby - 01-03-2004, 11:18 PM
CZ-SIROKI - by storm from the north - 01-03-2004, 11:58 PM
CZ-SIROKI - by Godra - 01-04-2004, 01:29 AM
test - by DELIJA_KNN - 01-24-2004, 07:33 AM
RE: CZ-SIROKI - by yanknburn - 05-24-2025, 10:51 PM