Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opet o GY Ligi
Zakljucali topic na Oazi, a meni je tema sasvim OK, pa mi mogli ovde to da nastavimo.

Mozda imaju neki pravo kad kazu da da punimo hale Hrvatima, da celni ljudi GY lige nemaju iste arsine i da cesto mi najebemo, ali... Uopste nije neka frka vise da se igra tamo. Atmosfere na tekmama su manje zapaljive; iskreno, kad cujem kako se neki zale zbog upaljaca u Zagrebu, pa ni njima nije bilo svejedno, posebno kad se setim onog pikada protiv Cibone, ako se ne varam. Ostaje sad samo aspekat da li je to dobro za razvoj igraca. Fan BG je pogodio poentu, Zmago je napravio dobre igrace, u najgorem slucaju, neke je uzeo za DZ a kad ih prodamo popunice se kasa. Koliko god da se ja i dalje ne slazem sa nekim njegovim principima (koje je btw i sam pogazio dovodjenjem totalno nespremnog Richardsona), smatram da je dobar trener, a los pedagog. A kad pogledamo kuda ide talibanski lobi koji od svih igraca jedino u prvi plan izbacuje crnce protiv kojih se toliko zdusno borio. Ne treba zaboraviti ni cuveni reprezentativni trio Avdalovic, Perovic i noske Ostojic. Sa sve diletantima Matericem i Silobadom. I koga je to selektor izbacio, kako mu je pomogla ta okrnjena liga...

Neka druga je prica sta bi bilo da je Efes liga na okupu. Cinjenica je da oni koji su pricali o nezanimljivoj GY ligi i jos nezanimljivoj Efes ligi bili su u krivu.

Sto se tice Mutavog, to je bio strani element ubacen u Zvezdu kojeg nisam nikad nesto posebno cenio, a vidim kakav je uspeh doziveo u Evropi, tako da mi je to neka satisfakcija.

Moka Slavnic je od danas trener Atlasa pa cemo da vidimo da li je prdeti i raditi nesto sasvim drugo.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Opet o GY Ligi - by Godra - 01-14-2004, 07:53 PM
Opet o GY Ligi - by Modrichha - 01-15-2004, 10:35 AM
Opet o GY Ligi - by supreme - 01-15-2004, 10:46 AM
Opet o GY Ligi - by supreme - 01-15-2004, 10:48 AM
Opet o GY Ligi - by ???? - 01-15-2004, 11:23 AM
Opet o GY Ligi - by ???? - 01-14-2004, 10:14 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)