01-11-2004, 11:52 PM
Ja stvarno ne znam dokle ce neke stvari njima( ustasama ) da se tolerisu i da se dogadjaju iz tekme u tekmu,od strane raznih nazovi delegata,koji kao delegiraju mec, i cuvaju cibonu kao da su pande pa su ne daj boze ugrozeni.Ovom recenicom sam prvenstveno bacio akcenat na ponasanje jednog dela publike da ne kazem BBB (posto njih nije bilo!
),a vezano je za ubacivanje raznih stvari u teren.
Oni izgleda na ulazu dobrovoljno ostavljaju stvari,pa ko hoce ostavi,a ko hoce drmni cigana u glavu.Nikad nisu mogli da nas pobede cistom igrom,ali dobro,to je njihov kompleks,necu da ramisljam o tome.Samo da se sve ovo dogodilo u Pioniru,pa mi bi sledecu tekmu igrali u Viljnusu,ako ne i dalje...
A ono g.... obojeno,Penn...radov'o se k'o da je rodjeni hrvacanin.Doci ce on ponovo u BG!
:megafon Pull the trigger,kill the nigger!!!

Oni izgleda na ulazu dobrovoljno ostavljaju stvari,pa ko hoce ostavi,a ko hoce drmni cigana u glavu.Nikad nisu mogli da nas pobede cistom igrom,ali dobro,to je njihov kompleks,necu da ramisljam o tome.Samo da se sve ovo dogodilo u Pioniru,pa mi bi sledecu tekmu igrali u Viljnusu,ako ne i dalje...
A ono g.... obojeno,Penn...radov'o se k'o da je rodjeni hrvacanin.Doci ce on ponovo u BG!
:megafon Pull the trigger,kill the nigger!!!