04-21-2004, 07:07 PM
Evo par mojih zapazanja. sa terena.
Mi smo danas bili fantasticni!!!
Odavno nismo imali ovakvo dobro izdanje, tokom cele utakmice neke akcije, parole, baklje, dimovi, koreo... A navijanje, ne mozete da zamislite. Ceo sever grmi, skace, a meni srce puno! Deo zapada, istok, svi u istom ritmu. Prava ludnica. Masa palih grobarskih zastava, salova, dresova, zastava BBB Bern... Fenomenalno izdanje. Odem do juga da slikam stoku kako se bije, krenu i oni da grme, a sever jaci od njih.
Juzni front, solidno navijanje u prvom, posle jako pali, brojnost - pola kaveza.
1970 - pobise se mdjusobno, smesni kao crtani film, pola juga.
Zakljucak - ne 10, 100 svetlosnih godina ispred njih!!!
Ponosan sam bio do jaja na moje cigane.
I naravno, trans - Mi mo picke najvece, zabelezeno je videcete.
P.S. nije bila nikakva ciganska zastava na jugu vec su palili trans "Mi smo p..."
Mi smo danas bili fantasticni!!!
Odavno nismo imali ovakvo dobro izdanje, tokom cele utakmice neke akcije, parole, baklje, dimovi, koreo... A navijanje, ne mozete da zamislite. Ceo sever grmi, skace, a meni srce puno! Deo zapada, istok, svi u istom ritmu. Prava ludnica. Masa palih grobarskih zastava, salova, dresova, zastava BBB Bern... Fenomenalno izdanje. Odem do juga da slikam stoku kako se bije, krenu i oni da grme, a sever jaci od njih.
Juzni front, solidno navijanje u prvom, posle jako pali, brojnost - pola kaveza.
1970 - pobise se mdjusobno, smesni kao crtani film, pola juga.
Zakljucak - ne 10, 100 svetlosnih godina ispred njih!!!
Ponosan sam bio do jaja na moje cigane.
I naravno, trans - Mi mo picke najvece, zabelezeno je videcete.
P.S. nije bila nikakva ciganska zastava na jugu vec su palili trans "Mi smo p..."
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)