04-27-2004, 01:30 AM
Meni se kenja od tih njihovih prica. Oni su ti kao i Bauer, kad medjusobno pricaju, onda krene otvaranje duse - te losi su, te, na sta je spalo grobarstvo, te koliko ce godina proci dok ne bude makar jug pun... a kad ti krenes da im spominjes koliko smo mi bolji, odmah krenu price kako nam Dzaja sve placa. Reci ce i da je Dzaja kupio zastavu Delije Kafe, pa sokove, pivo, platio kombije, benzin, digitalce, perece i stapice, Zurnal za prelistavanja... Meni je bar sve to smesno, a da me ganu njihove ispovesti, nema sanse. Lepo mi ovako, kad je derbi, grobara ni od korova, ne smeju vise ni sal da stave oko vrata.
Najlepse ce ipak biti u Smederevu 15.05. Pun grad i stadion cigana, a na krticnjaku soma ljudi protiv Zeleznika, a mozda ni toliko. Pa nek tamo placu i secaju se starih dana i bratstva i jedinstva, Tite i partije...
Najlepse ce ipak biti u Smederevu 15.05. Pun grad i stadion cigana, a na krticnjaku soma ljudi protiv Zeleznika, a mozda ni toliko. Pa nek tamo placu i secaju se starih dana i bratstva i jedinstva, Tite i partije...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)