01-30-2004, 11:00 AM
Godra druze moj, cemu nervoza. Ti mi nesto pricas cccc. Prvo niti sam ja huligan( to mozes svuda da proveris) ali daleko od toga da sam veverica. Ja sam u JF sto bi rekli "dopisni clan". Nije moj zivot posvecen samo tribini i Partizanu. Ako te bas interesuje, cak ni utakmicu nisam gledao posto sam imao nekih poslovnih obaveza, pa sta? Jel sam samim tim manje vredan? Oces da te podsetim gde si gledao rozenborg( s koje tribine)? Znaci sad si ti samo simpatizer.? I otkud ti da smo ja i tvoj drug uopste neka muda u JF? Dobro znas bar njega da nije prosao pored tog fazona.
Next, jel me zajebavas kad kazes presedeli tekmu, znaci ko da niste bili. Alo pa to je bato zagreb gde bi pre samo par godina bio likvidiran na licu mesta od strane kako murije tasko i ostalih. O cemu ti pricas i poredis. Slovence, po samoj definiciji pedere i neke mornare iz zadra i srce hrvatske zadojeno najgorom mogucom mrznjom. Drugo u zagrebu je sem 30ak ljudi sve ostalo bila ustasija, a vi ste bili pola pola ( mada vam je i to malo ). Al finael je da je teze otici u slo nego zg :ruke . Mozda ali papiroloski, ne po zdravlje.
Anyway, pamti se samo prvi....
Kizo, javi se da idemo negde u zezanje ;pivo
Next, jel me zajebavas kad kazes presedeli tekmu, znaci ko da niste bili. Alo pa to je bato zagreb gde bi pre samo par godina bio likvidiran na licu mesta od strane kako murije tasko i ostalih. O cemu ti pricas i poredis. Slovence, po samoj definiciji pedere i neke mornare iz zadra i srce hrvatske zadojeno najgorom mogucom mrznjom. Drugo u zagrebu je sem 30ak ljudi sve ostalo bila ustasija, a vi ste bili pola pola ( mada vam je i to malo ). Al finael je da je teze otici u slo nego zg :ruke . Mozda ali papiroloski, ne po zdravlje.
Anyway, pamti se samo prvi....
Kizo, javi se da idemo negde u zezanje ;pivo
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!