08-20-2002, 12:21 PM
Dobar izvestaj nema sta. Meni je samo navijanje bilo mnogo lose. Ustvari forsiralo se malo previse DAJ GOL ima tu i jacih pesama. Nas cetvoro iz je islo u svom trosku i proveli smo se strava i to bez murije. Od hrvatica :o u autobusu (koje smo naucili da pevaju ustvari morale su, :megafon od topole od topole pa do ravne gore)
pa do povratka sa momcima iz Brigate Banja Luke. Nadam se da ste dobro stigli u RS i pozdravljam vas. Da bi mi imali jos para ostali bi i dalje u Nisu koji je stvarno lep gradic a pogotovo pivo je do jaja. Fotke koje smo uradili su lose ali na jednoj se vidi onaj vatrogasac koji je spomenjen u izvestaju pa ako nekog zanima postavicu je.
Ognjen
Dali znas kako idu reci one pesme sto je pevana kraj drugog poluvremena samo se secam jos
mi ti pevamo, i kada gubimo.. tako nesto jebiga nisam mogao da sapamtim vise
Pozdrav Kizi nadam se da kartica jos uvek radi sta treba
Lucky Staru koja nije htela da se upozna samnom
ali bar ima mobilni ne ko ovaj kiza
ZH.Hooliganu brate dobijo sam tvoj message ali sam ga ja moron izbrizao i tako mi ode tvoj mail. (ja sam inace Ultras ZH sa foruma delija ako se sad pitas ko je ovo sad u pm.) pa mi se javi jos jendnom ako ti nije frka.)
i stormbringeru koji zna gde u gradu ima naj naj tike.
I naravno svim drugima

Ognjen
Dali znas kako idu reci one pesme sto je pevana kraj drugog poluvremena samo se secam jos
mi ti pevamo, i kada gubimo.. tako nesto jebiga nisam mogao da sapamtim vise
Pozdrav Kizi nadam se da kartica jos uvek radi sta treba
Lucky Staru koja nije htela da se upozna samnom

ZH.Hooliganu brate dobijo sam tvoj message ali sam ga ja moron izbrizao i tako mi ode tvoj mail. (ja sam inace Ultras ZH sa foruma delija ako se sad pitas ko je ovo sad u pm.) pa mi se javi jos jendnom ako ti nije frka.)
i stormbringeru koji zna gde u gradu ima naj naj tike.

I naravno svim drugima