07-02-2004, 06:41 PM
Quote:Bojan Djordjic je, 'the biggest fluke of the last season'. Ofanzivni vezni/poluspic koji je u toku jedne sezone na svim utakmicama koje je odigrao dao 1 gol i asistirao oko 3. Pa Sanibal i Ivan Dudic imaju bolji ucinak od Djordjica iako su mnogo manje igrali od njega. Djordjic nominalno pripada ManU ali ovi racunaju na njega isto onoliko koliko i Zvezda na Jadranka Bogicevica. Buduci da me kosarka ne zanima, ne znam u kojoj meri je Rakocevic doprineo Zvezdinom timu u prosloj sezoni, ali kad god sam bacio pogled na statistiku uvek je pisalo 20+ poena.5000!!!
Kada bi na liga-utakmicama FK-a bilo bar 5000 po utakmici, ne racunajuci Derbi koji kvari taj prosek, to bi bio kvantni pomak. Broj gledalaca na utakmicama FK je cesto za red velicine manji.
Pa gde si ti bio cele sezone batice, koliko se secam na napretku je bilo 8000, na zeti 13000, na sartidu 15000...
Utakmice koje su po meni bas kvarile prosek su one u kupu, bili su radni dani i nije bilo vise od 1000 ljudi, ali znam da je zvezda najgledaniji tim u ovoj sezoni sve ukupno, a siguran sam da je prosek po tekmi bio sigurno 5000 izuzimajuci ove dve u kupu...
ne znam gde zivis, ali ocigledno je su ti jedine tekme derbiji i evropske!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)