05-29-2004, 03:55 PM
Quote:Ljubitelj_dima Wrote:UK_Nikola Wrote:ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!
moze neko da se ne slozi ,ali sa grobarima na istoj tribini nikad.
ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA !
Nesto se razmisljam, stvarno nisam pametankako da se navija na gostovanjima za Srbiju.... :zbunjen Mislim, tolika je mrznja da nisam siguran da je to ikako moguce, niti sa njima niti sa UF i slicnim kerefekama... Setite se kako su Bugari napravili sra*e u ZG kada su se navijaci Levskog i CSKA bukvalno pocepali medjusobno na Maksimiru... Bojim se da to nikako nije moguce i ne vidim da bi cak ideja zajednickog bodrenja Srbije sprecila razracunavanje "starih dugova"...
Inace, ja za repku ne navijam, ono da se derem i navijam, ali idem da alealeisem
Imali smo srece na ovoj tekmi.. Ona precka na kraju... :o
poz,
budimir
Ja licno ne pratim repku ali necu ovoj temi jednostavno sa nekima se necu sloziti i to je kraj.
Kao sto znate zvanican stav nase tribine da se za repku ne navija do promene imana u Srbija,himne u..., tako da nema bojazni da ce se jos uvek na istoj tribini naci nase vodece grupe, koje je Buda nabrojao, sa naravno svojim prvim ekipama. Prosto receno moguce je na istoj tribini videti nas cigane i groblje,ali to su uglavnom gastosi i to oni koji ne pripadaju extremnijim grupama poput Ortodox-a ili Ultra klana tako da je zajednicka podrska trenutno sasvim realna,pa cak i to da na ogradi vice ciganski i grobarski transevi.Ja opet ponavljam ne bj mogao da budem na istoj tribini sa njima a pogotovu ne da stojim iza njihovog smrdljivog transa.E sad zamislite kada bi se i stvorili uslovi da se opet na istoj tribini nadju prve ekipe,pogotovu uzimajuci natalozenju mrznju tokom godina i jos plus veliki broj "navijacki neobrazovanih" gastosa(cast izuzetcima kojih se nadam da je sve vise)kakav bi haos nastao u tom slucaju i koliko bi vremena trebalo da tribina dobije jedinstvo ako bi to uopste ponavljam i bilo moguce.