05-30-2004, 12:01 PM
Quote:Ja ne znam koliko si ti upucen za Mitra(zuti)),ali ja njega nikad ne bih voleo da vidim u Zvezdi,jer takvi nisu za Zvezdu>On je klasicna ne skolovana bekcina,razbija se od alkohola,nema mozga,a dosao je u Zetu preko neke veze,preko Peca Rakojevica.Inace nikad ne bih postao fudbaler da nije bilo one afere u Vojvodini sa Sapuricem(pa su im tada kadeti i omladinci igrali.Inace ja bih tu Zetu izbacio iz lige,jer taj isti Mitar Pekovic mi je govorio kako suruju sa Talibanima,i jos u decembru mi je rekao da ce dati talibanima bodove.Nama trebaju igraci koji da ginu za Zvezdu,a ne koji dodju u Bgd,zajebavaju se,pijance po splavovima,setaju sponzoruse,a boli ih ku*ac za Zvezdu,bitno im je da sto pre odu preko grane!!!!!!!!!!!Zasto taj isti MItar(Zuti))Pekovic nije pozvan sada u reprezentaciju???????????????Delije Zvecan Wrote:Jer neko gledao ovu tekmu...ako jeste,napisite koje bi igrace iz reprezentacije voleli da vidite u Zvezdi?
Po meni,trebalo bi vratiti Boska Jankovica i iz Zete dovesti Marica (po meni,odlicno odigrao danas,dobar tehnicar).
Jedino iz reprezentacije bi volio da vidim u CZ mladog odlichnog odbrambenog igracha,MITRA PEKOVICA! Standardni je chlan zete,ne znam zashto ga nije pozvao za reprezentaciju kad je prije igrao!
OJ TIM JE PRVAK BIO
I OPET CE BITI ON
A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SAMPION
I OPET CE BITI ON