Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
Поред Ибањеза и Катаија, ја бих похвалио и Луку Јовића. Одмах по уласку у игру је сјајним асистенцијама направио две изгледне шансе и раздрмао екипу. Надам се да је период због кога је често био мета критика иза њега и да ће Гроф од њега направити играча, а он показати да се с правом сматра најбољим фудбалером у Србији у генерацији '97.
Reply
Не могу да докучим Грофа никако. Против треће екипе у лиги, воша је ту негдје, али има сељоберски менталитет, он тумба почетних једанаест.
Што би рекао Ник Хорнби волим када на полувремену мој тим губи па их на крају развали два, три разлике, а ја би додао за наше:
Немојте више, мајке вам! Доста ми је прелаза за читав живот!

Гроф је играо одбрану, како дозвољава балванима да приме гол из баш сваке контре!?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Овај пут похвале Марку Грујићу, по мени најбољем на терену против Радника. Доналд показао да има штофа да буде појачање. Катаји кад хоће, уме да буде озбиљан играч, тј. кад му није врућина.  ;D

Такође бих, по до сада приказаном, Идана Вереда апострофирао као промашај.
Reply
(08-17-2015, 10:41 AM)Пијанац link Wrote: Катаји кад хоће, уме да буде озбиљан играч, тј. кад му није врућина.  ;D
Пре бих рекао да је скинуо стомачину мало...  Smile
Reply
Шта је више са Матосом?
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Quote:Црвена звезда ће поново у Терме Чатеж. У договору са спонзором први тим ће од 4. до 11. септембра боравити у Термама и тако се спремити за дерби са Партизаном у миру.

У плану је и одигравање једне пријатељске утакмице, а противник још није одређен.

Фрањевце поцјепати да се чешу и гдје их не сврби.

КЗШ пред јавор!

Посебно дио о селекцији екипе.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Видан напредак на терену, паралелно са буђењем севера и терањем талога из управе.

Морам да признам да нисам очекивао ништа друго до наставка слободног пада. Драго ми је да сам погрешио.
Reply
Ја сам такође задовољан пре свега како се сада чини правовременошћу реакције.Обично се у таквим ситуацијама чекало да проспемо много бодова,рецимо 7-8.А онда се чекало до краја полусезоне на неке одлуке.

Поготово је важно то да задржимо предност до дербија.Јер обично екипа која има предност тада може да игра растерећеније и да чека противника који мора да јури предност "на контру".

Титула је свакако приоритет,јер пружа много већи пролаз.Из квалификација за ЛШ пролазност је много већа,много шанси за поправни и ЛЕ.Уопште и до ЛЕ је теже доћи него до ЛШ.У ЛШ постоји тај систем где се не можеш састати са тимовима који су драстично квалитетнији од тебе(из лига 5-ице).Прођеш прво коло квалификација,ако испаднеш у другом онда опет имаш шансу за ЛЕ кроз квалификације,ако прођеш даље онда ти је ЛЕ загарантована,а за ЛШ можеш да играш без великог притиска.

Све у свему најбитније да се изврши каква таква стабилизација како финансијски тако и везано са општу атмосферу.Колико видим у овом другом се за сада у великој мери успело.

Можда на терену игра може да буде далеко боља,али битно је побеђивати и када све не штима.

У сваком случају са много већим оптимизмом гледам на ову сезону,него пре месец дана,с тим што тако треба да се настави и надаље.
Reply
Свакако да се лакше дише и то се види и на терену и на трибинама. Међутим, до краја септембра нама долази нова Управа. Ја уопште не очекујем неке нове ликове, већ комбинацију добро познатих њушки који су већ били у клубу у ближој и даљој прошлости и о којима смо по правилу имали негативна мишљења. Ето, ја уопште не отписујем могућност да Терзић изманипулише нешто и остане. Премије за победу против Вождовца, као и додворавање навијачима у случају ''Рајковић->Галатасарај'' ми баш говоре да неће тек тако отићи.
Reply
Тога се и ја прибојавам,уколико дође до таквог сценарија,онда је једино решење притисак и то константан(па макар се скупштина сазивала сваких месец-два).Јер изгледа да ако се њима да одређени кредит они ће га искористити на опуштање и за нерад и јавашлук.Зато је у таквом сценарију једино решење константан притисак.Све ове године су мање више радили без притиска и тај знак добре воље и поверња нису оправдали.Зато од сада можда треба да се примени супротна тактика.Ево сада се мало "дигла фрка" већ постоји можда мали,али напредак.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)