09-18-2004, 04:18 PM
...ili da je dovoljno ono sto se dobije od LS za prolazak NEKOLIKO kola,ili neki iznenadjujuci rezultat???
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Zenit - Zvezda
|
09-18-2004, 04:18 PM
...ili da je dovoljno ono sto se dobije od LS za prolazak NEKOLIKO kola,ili neki iznenadjujuci rezultat???
09-18-2004, 05:51 PM
Naravno da ne moze,bas zato sam i siguran da klub nema para,pa zar je potrebno nesto govoriti kad se za wc i pres salu uzimaju krediti od banke.Znaci ako imas kesa samo na sirovu snagu mozes u LS,znaci Zvezda ga nema,sad bi neko pitao a gde je kes od prodatih igraca,ja necu,znam da Zvezda ima ogromne troskove,ali mora da ima i budzet,a on se ne stvara samo prodajom,zato i kazem da su pojedinci ne sposobni.Pa kako Zika pauk nadje 20 sponzora a fk ne moze ni 5? Siguran sam da ova zemlja kakva takva moze i mora da gleda jedan nas tim u LS,svakako to je Zvezda
![]()
09-18-2004, 06:18 PM
Sta je tetka, zort? Pricinjavaju vam se partizanovci i parni valjci. Nije ni cudo, posle duzeg opijanja losim vinom nastupa delirijum tremens.
impatizer
09-18-2004, 06:55 PM
Quote: Nije ni cudo, posle duzeg opijanja losim vinom nastupa delirijum tremens. Znas li kad se ovo desilo? Pa ono vece kad sam ti kevu mrtvu pijanu dovukla pred vrata... KK ,ne bi trebalo mesati i oni su zaista pokazali da imaju borbenost u vodjenju kluba...ipak su oni,hajde sad,relativno novi,zeljni dokazivanja i mnoge su stvari odradili na "viku" i "gurku",sto je apsolutno ok. jer je KK bio na totalnom dnu!!!
09-18-2004, 07:00 PM
Eh, tetka, pa vas samo malkice treba pritisnuti pa da prostakluk pokulja iz vas kao gnoj iz cira.
impatizer
09-18-2004, 07:29 PM
???????????
![]() ????? ??? ?? ???? ?????? ?????? ?????? ??? ????? ????, ? ?? ???? ?? ??????? ??? ??? ?????? "????????", ?????? "???????? ??????????? ??????????" ![]() ![]() ? ???? ??? ?? ?????, '???? ????? ? ??????????. ???? ???? ??? ? ?????, ??? ????? ????? ????? ?? ???? ???? ??? ? ????, ?????? ?? ??? ?? ????????? - ????? :zbunjen
09-18-2004, 07:36 PM
Quote:????? ??? ?? ???? ?????? ?????? ?????? ??? ????? ???? K?????,pa ni sa tako malo pameti koliko imas sada ne mozes da se snadjes...cccc.... ![]() E,da,iskreno mi je zao sto ce opet biti prepucavanja na ovakvim temama,ali ukoliko ti je vokabular oskudan pa ne mozes da kazes to sto imas i odbranis svoj stav,moje postove zaobidji!
09-18-2004, 08:44 PM
Teta, tetka, djevojko ili zeno. Ne znam ko si ali vidim da si svojim pojavljivanjem temu skroz skrenula u jednom drugom, nezeljenom, pravcu.
Koliko vidim tebi i nekim tebi slicnim i jeste cilj da se rasprava o Dzajki, UO i co. raspline i ostane nedorecena. Ja sam te pitao u jednom od postova ko je tuku igrace i ko je te iste huligane zastitio da ih murija ne pokupi tj. pronadje? Zasto ti isti nisu prebili Dzajku? Jel ih necim zaduzio? Transparent koji se pojavio svojevremeno: Filipovicu, nama treba trener: je u stvari trebao da bude: Dzajko, nama treba direktor". Ali avaj, Sever (citaj vodje) to nisu ucinile. Zasto? poz Dacha
09-18-2004, 09:06 PM
Sta ce biti kada Dzaja bude smenjen?
Sta ako dodju neki mafijasi ciji je cilj samo novac! Karic je kupio Zemun -nista se nije promenilo iako sa njegovim parama Zemun moze ladno da igra ligu sampiona(ali covek nece da ulozi..,) Ako ce doci bolji ljudi ja sam za smenu! Ali trenutno ne vidim nikakvu zainteresovanost kod javnih licnosti ;pljuga
Ko mi natrci ima da ga bijem"
|
« Next Oldest | Next Newest »
|