Threads: 52
Svaka mu valja...
http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=3...rika=Sport
Zvezda se cisti od glave
Z. COROVIC 19.09.2004, 19:36:04
"VA
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 76
Quote:Provali ,kako se ribe "pale"na trenutnu oligarhiju
???, ???? ??? ????? ????????????? ????????? ? ????? ???? ????? ????? ??? ? ???????, ???? ???? ?????, ????? ???? ???? ???????? ????????, ???? ???? ???????? ??????????, ?? ???? ???? ?? ?? ??????????? ?? ????? ????? ?????? ???? ?? ??????? ?????????? ???????. ????? ???? ?? ?????? ??????????????? ?????????? ?????????? ????? ?????? - ????????? ?? ???? ???? ??????????? ????-???????? ??????? ? ???? ??????? ??????? ? ??-??????? ????????.
????, ???? ?? ????????? ?? ????, ????????????, ?? ?? ????-?????, ??????????? ???? ?? ??????????
Threads: 4
Quote:uzgredSloba je rekao- volim I JA vas- sto je velika razlika
Nacitani,samo po sebi "volim i ja vas" nije gramaticki ispravno jer je volim prvo lice jednine uz koje pristaje licna zamenica JA,pa je suvisno stavljati i jedno i drugo u recenicu,a kako je "volim i ja vas" prosta recenica,a veznici (kao sto je ovde "I") se stavljaju u prosto-prosirenin i slozenim recenicama i ono je suvisno.Tako da je "volim i ja vas" u sustini isto sto i "volim vas". :o :o :o
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Threads: 0
Wooooooooooow... Pa ovde moze ponesto i da se nauci!!! ;pljuga
A taman sam mislio da je ovaj forum nacisto puk'o, kad eto, Mila me potpuno iznenadila...
Po meni, ili si navijac ili streber, ne mozes biti i jedno i drugo!
Hehehe ovo je bilo jace od mene!!!
A sad, salu na stranu...
Sta bre svi serete protiv Dzaje i prve ekipe, a svi zajedno (osim par izuzetaka, ukljucujuci i neke dame ovde) nemate tri utakmice, i to na Marakani, a gostovanja ste videli samo na slikama!!!
Nije poenta da sad merimo ko koliko voli Zvezdu, ali kako imate obraza da pljujete neke ljude i da zahtevate da nesto urade, a sami guzicu ne mrdate? Smislite i organizujte akciju sami, pa ako vas neko sa tribine napuca u glavu, onda dodjite i serite ovde - SA PRAVOM, a do tada...
Za ostale, koji idu na tekme:
Sacekajte malo da vidite sta ce biti, i kako ce se situacija razvijati, tek onda mozemo da pricamo, sta i kako. Nije u redu pljuvati unapred. Kao sto i sami znate, nista ne moze da se promeni preko noci, pustite malo da prodje vreme,, za neke vece promene ipak treba vremena. A kad se nesto desi (ili ne), tada mozemo da diskutujemo o tome!
Pozdrav, dragi moji Sexomani i Sexomanke!
Vas,
Sexy Nolle
exoman sam tim se dicim!!!
Threads: 0
Quote:woorf Wrote:Provali ,kako se ribe "pale"na trenutnu oligarhiju
???, ???? ??? ????? ????????????? ????????? ? ????? ???? ????? ????? ??? ? ???????, ???? ???? ?????, ????? ???? ???? ???????? ????????, ???? ???? ???????? ??????????, ?? ???? ???? ?? ?? ??????????? ?? ????? ????? ?????? ???? ?? ??????? ?????????? ???????. ????? ???? ?? ?????? ??????????????? ?????????? ?????????? ????? ?????? - ????????? ?? ???? ???? ??????????? ????-???????? ??????? ? ???? ??????? ??????? ? ??-??????? ????????.
????, ???? ?? ????????? ?? ????, ????????????, ?? ?? ????-?????, ??????????? ???? ?? ??????????
?? ??? ????? ???????? ?? ?? ?? ??? ?????? ?? ??????, ?????? ?? ?? ???? ??. ???? ?? ?? ?????? ?? ?????? ???? ????? ??? ??? ??? ?????? ???? ?? ??? ??????????? ???????? "?????? ????"....
? "?????" ?? ???? ?????????, ???? ???????. ??? ????? ??? ?? ? ???? ??? ?????????, ??? ?? ??? ???? "?????" ?? ??? ???????? ??? ????? ?? ?? ?????? ? ????? ? ?? ???????. ??? ??? ??? ???? ??????? ? ???? ?? ????' ?????. "?????" ???? ?? ??? ????????, ???? ?? ??? ?? ???????? ?? ?? ?? ????? ?? ?? ?????, ? ??????? ?? ???? ??? ???? ??????? ? ????? ??????? ?? ???? ???? ?????  :rofl
Threads: 76
Quote:???? ?? ?? ?????? ?? ?????? ???? ????? ??? ??? ??? ?????? ???? ?? ??? ??????????? ???????? "?????? ????"....
???? ?? ?? ?? ?? ???? ??????? ?????? ?? ??? ????.
Threads: 4
Quote:? "?????" ?? ???? ?????????, ???? ???????. ??? ????? ??? ?? ? ???? ??? ?????????, ??? ?? ??? ???? "?????" ?? ??? ???????? ??? ????? ?? ?? ?????? ? ????? ? ?? ???????. ??? ??? ??? ???? ??????? ? ???? ?? ????' ?????. "?????" ???? ?? ??? ????????, ???? ?? ??? ?? ???????? ?? ?? ?? ????? ?? ?? ?????, ? ??????? ?? ???? ??? ???? ??????? ? ????? ??????? ?? ???? ???? ????? :rofl
Psssssst!
Ne razmisljaj!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Threads: 15
????, ? ??? ??? ?? ????? ??????? ?? ??? ???? ?? ??????? ????, ???????, ???? (...) ?? ???????
?? ???? ?? ???? ?????? ???? 760 ???????, ?? ??? ?? ????? ???? ????? ? ???? ??? ?? ??????? ???? ???????? ???? ?? ???? 1000 ????!
"?? ?? ????? ???????! ????? ?? ???? ?????? ???????? ??????????...?"
????, ????, ??? ?? ?? ??? ??? ?? ???? ?????? ??? ????? ?? ????? ?? ??? ?????? ???????? ?? ????????? ?????????, ????
?? ?? ????? ??????, ???? ?? ? ?? ???????? ?? ???????? ?? ?? ???? ?????? ? ???????? ?? ??????. ? ?? ????? ?? ?? ???? ????????, ?? ?????? ???? ? ???? ?????? ?? ????? ???????????? ?????? ? ????? ? ????????????? ????????...
?????, ???? ??????? ?? ?????? ???????, ??? ?? ?? ?????? ???? ? ?????? ??????? ?????????? ?? ?????? ? ??????...?
? ??? ?? ???? ??? ??? ???? ?????? ??????? ? ????????? ??????????
????? ????? ???? ???? ?? ????? ?????? ???? ????? ? ??????, ??? ?? ????? ????????!
???, ??? ?? ??????? ?????? ???? ? ???? ??? ?? ?????? ?? ?????? ? ?????? ??? 7-8 ??????! ?????? ????? ?? ?? ???? ( ? ? ???? ) ???????, ?? ??????! ?? ?? ???? ????????? ??????, ? ???? ? ?? ?? ???????!
???? ????, ????????, ???????? ?? ??? ???????? ( ??? ????????-???????? ??????? ???? ) ??? ?? ?? ?????? ????? ????????? ?????? ?????? ?????? ?? ?????? ? ??????, ?? ???? ????? ?????? ????????, ???????? ? ????? ?? ????? ??? ???!
cazzo_FCRS_forever, ????? ???? ?? ?????? 25 ?????? ?????????? ?????, ????????! ??? ? ?? ?? ???? ????? ?? ????? ????? ???????.
????? ??????? ?? ?? ???? ???? ?? ???, ???? ?? ?? ?? ????? ? ?? ?? ????????. ??????? ?? ?? ????? ??? ?? ??????? ???? ??? ?? ???? ????????, ???? ?? ???? ?????. ???, ?? ??? ? ?????????? ????? ???????? ???????? ???? ???? ( ????????, ???????? ?????? ???????? ????, ???? ?? ?? ?????????? ? ??? ?????????? ????? ?? 4. ?????? ), ???? ??? ??? ???? ???? ?????? ???????? ? ???? ? ??????? ??? ???? ? ??? ?????? ?? ?? ????.
????? ? ??? ????? ?? ???????, ???? ? ??, ??? ???? ???? ????? ?? ??????????????? ???????? ? ?? ????????? ???? ???? ?? ???? ?? ?????????, ???? ???? ?? ?? ?????? ? ????????. ???? ????, ???? ???? ????? ?? ?? ?????? ????? ????????? ???????? ?????? ?? ?????? ?? ????????? ?????.
???????? ?? ( ????? ?? ??? ) ?? ??????? ??????. ??????? ?? ?? ???? ???? ?? ??????? ?? ??? ???? ?? ?????? ???? ??????????, ?? ????? ??????, ????, ?????? (...), ?? ???? ??? ???? ? ?????? ????? ?? ?? ???? ???????? ???????? ????? ?? ???? ???????? ?????, ? ?? ?? ????? ????!
????? ?? ??????? ???? ????. ???' ?? ???? ?? ????? ????, ???? ?? ?? ???? ???? ?? ????????, ???? ?? ?? ??????? ?????? ?? ???????, ???? ???? ????, ???? ????, ??? ?????? ? ?????? ?????? ?? ??????? ?? ???????. ???? ??? ???? ???? ?? ????, ??? ????? ?????. ????????, ?????? ????? ? ??? ???? ??????????, ???? ?? ?????? ???? ?? ?? ??????? ?? ?? ?????????.
???, ?? ??? ??????? ????? ?? ????? ?? ?? ???? ???? ? ?? ?? ???? ?? ??????. ?? ????? ?? ???? ????????? ?? ???? ?? ?????? ? ?? ???? ??? ? ???????? ?????...!
?????, ?????, ????????? ?????! ?? ?????? ?? ??????? ??? ?? ?????? ?? ?????? ?????????? ?????...?!
???? ????? ?????? ?? ????: ?? ?? ?? ????? ??? ?? ???????? ??????? ???????? "?????? ??????"?
????? ????????? ?????, ?????? ?? ?? ? ?? ??????
??????? ????
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Threads: 1
Senjacino, bas ti hvala sto me deckom zoves. namigivanje
impatizer
Threads: 15
??? ????? ?????????...
????, ????? ????? "???' ??????, ???? ??????????..." ????? ?????, ?? ????!
? ????? "???? ??????? ????? ????????" ?? ????? ?? ?? ??????? ????! namigivanje
??????? ????
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
|