Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zenit - Zvezda
Svaka mu valja...

http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=3...rika=Sport

Zvezda se cisti od glave
Z. COROVIC 19.09.2004, 19:36:04

"VA
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Quote:Provali ,kako se ribe "pale"na trenutnu oligarhiju Smile

???, ???? ??? ????? ????????????? ????????? ? ????? ???? ????? ????? ??? ? ???????, ???? ???? ?????, ????? ???? ???? ???????? ????????, ???? ???? ???????? ??????????, ?? ???? ???? ?? ?? ??????????? ?? ????? ????? ?????? ???? ?? ??????? ?????????? ???????. ????? ???? ?? ?????? ??????????????? ?????????? ?????????? ????? ?????? - ????????? ?? ???? ???? ??????????? ????-???????? ??????? ? ???? ??????? ??????? ? ??-??????? ????????.

????, ???? ?? ????????? ?? ????, ????????????, ?? ?? ????-?????, ??????????? ???? ?? ??????????
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:uzgredSloba je rekao- volim I JA vas- sto je velika razlika

Nacitani,samo po sebi "volim i ja vas" nije gramaticki ispravno jer je volim prvo lice jednine uz koje pristaje licna zamenica JA,pa je suvisno stavljati i jedno i drugo u recenicu,a kako je "volim i ja vas" prosta recenica,a veznici (kao sto je ovde "I") se stavljaju u prosto-prosirenin i slozenim recenicama i ono je suvisno.Tako da je "volim i ja vas" u sustini isto sto i "volim vas". :o :o :o
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Wooooooooooow... Pa ovde moze ponesto i da se nauci!!! ;pljuga
A taman sam mislio da je ovaj forum nacisto puk'o, kad eto, Mila me potpuno iznenadila... Smile

Po meni, ili si navijac ili streber, ne mozes biti i jedno i drugo! Smile

Hehehe ovo je bilo jace od mene!!!

A sad, salu na stranu...

Sta bre svi serete protiv Dzaje i prve ekipe, a svi zajedno (osim par izuzetaka, ukljucujuci i neke dame ovde) nemate tri utakmice, i to na Marakani, a gostovanja ste videli samo na slikama!!!
Nije poenta da sad merimo ko koliko voli Zvezdu, ali kako imate obraza da pljujete neke ljude i da zahtevate da nesto urade, a sami guzicu ne mrdate? Smislite i organizujte akciju sami, pa ako vas neko sa tribine napuca u glavu, onda dodjite i serite ovde - SA PRAVOM, a do tada...

Za ostale, koji idu na tekme:
Sacekajte malo da vidite sta ce biti, i kako ce se situacija razvijati, tek onda mozemo da pricamo, sta i kako. Nije u redu pljuvati unapred. Kao sto i sami znate, nista ne moze da se promeni preko noci, pustite malo da prodje vreme,, za neke vece promene ipak treba vremena. A kad se nesto desi (ili ne), tada mozemo da diskutujemo o tome!

Pozdrav, dragi moji Sexomani i Sexomanke!

Vas,
Sexy Nolle
exoman sam tim se dicim!!!
Reply
Quote:
woorf Wrote:Provali ,kako se ribe "pale"na trenutnu oligarhiju Smile

???, ???? ??? ????? ????????????? ????????? ? ????? ???? ????? ????? ??? ? ???????, ???? ???? ?????, ????? ???? ???? ???????? ????????, ???? ???? ???????? ??????????, ?? ???? ???? ?? ?? ??????????? ?? ????? ????? ?????? ???? ?? ??????? ?????????? ???????. ????? ???? ?? ?????? ??????????????? ?????????? ?????????? ????? ?????? - ????????? ?? ???? ???? ??????????? ????-???????? ??????? ? ???? ??????? ??????? ? ??-??????? ????????.

????, ???? ?? ????????? ?? ????, ????????????, ?? ?? ????-?????, ??????????? ???? ?? ??????????

?? ??? ????? ???????? ?? ?? ?? ??? ?????? ?? ??????, ?????? ?? ?? ???? ??. ???? ?? ?? ?????? ?? ?????? ???? ????? ??? ??? ??? ?????? ???? ?? ??? ??????????? ???????? "?????? ????"....
? "?????" ?? ???? ?????????, ???? ???????. ??? ????? ??? ?? ? ???? ??? ?????????, ??? ?? ??? ???? "?????" ?? ??? ???????? ??? ????? ?? ?? ?????? ? ????? ? ?? ???????. ??? ??? ??? ???? ??????? ? ???? ?? ????' ?????. "?????" ???? ?? ??? ????????, ???? ?? ??? ?? ???????? ?? ?? ?? ????? ?? ?? ?????, ? ??????? ?? ???? ??? ???? ??????? ? ????? ??????? ?? ???? ???? ????? Smile :rofl
Reply
Quote:???? ?? ?? ?????? ?? ?????? ???? ????? ??? ??? ??? ?????? ???? ?? ??? ??????????? ???????? "?????? ????"....

???? ?? ?? ?? ?? ???? ??????? ?????? ?? ??? ????.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:? "?????" ?? ???? ?????????, ???? ???????. ??? ????? ??? ?? ? ???? ??? ?????????, ??? ?? ??? ???? "?????" ?? ??? ???????? ??? ????? ?? ?? ?????? ? ????? ? ?? ???????. ??? ??? ??? ???? ??????? ? ???? ?? ????' ?????. "?????" ???? ?? ??? ????????, ???? ?? ??? ?? ???????? ?? ?? ?? ????? ?? ?? ?????, ? ??????? ?? ???? ??? ???? ??????? ? ????? ??????? ?? ???? ???? ????? Smile :rofl

Psssssst!
Ne razmisljaj!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
????, ? ??? ??? ?? ????? ??????? ?? ??? ???? ?? ??????? ????, ???????, ???? (...) ?? ???????

?? ???? ?? ???? ?????? ???? 760 ???????, ?? ??? ?? ????? ???? ????? ? ???? ??? ?? ??????? ???? ???????? ???? ?? ???? 1000 ????!
"?? ?? ????? ???????! ????? ?? ???? ?????? ???????? ??????????...?"
????, ????, ??? ?? ?? ??? ??? ?? ???? ?????? ??? ????? ?? ????? ?? ??? ?????? ???????? ?? ????????? ?????????, ????
?? ?? ????? ??????, ???? ?? ? ?? ???????? ?? ???????? ?? ?? ???? ?????? ? ???????? ?? ??????. ? ?? ????? ?? ?? ???? ????????, ?? ?????? ???? ? ???? ?????? ?? ????? ???????????? ?????? ? ????? ? ????????????? ????????...
?????, ???? ??????? ?? ?????? ???????, ??? ?? ?? ?????? ???? ? ?????? ??????? ?????????? ?? ?????? ? ??????...?
? ??? ?? ???? ??? ??? ???? ?????? ??????? ? ????????? ??????????

????? ????? ???? ???? ?? ????? ?????? ???? ????? ? ??????, ??? ?? ????? ????????!

???, ??? ?? ??????? ?????? ???? ? ???? ??? ?? ?????? ?? ?????? ? ?????? ??? 7-8 ??????! ?????? ????? ?? ?? ???? ( ? ? ???? ) ???????, ?? ??????! ?? ?? ???? ????????? ??????, ? ???? ? ?? ?? ???????!
???? ????, ????????, ???????? ?? ??? ???????? ( ??? ????????-???????? ??????? ???? ) ??? ?? ?? ?????? ????? ????????? ?????? ?????? ?????? ?? ?????? ? ??????, ?? ???? ????? ?????? ????????, ???????? ? ????? ?? ????? ??? ???!

cazzo_FCRS_forever, ????? ???? ?? ?????? 25 ?????? ?????????? ?????, ????????! ??? ? ?? ?? ???? ????? ?? ????? ????? ???????.
????? ??????? ?? ?? ???? ???? ?? ???, ???? ?? ?? ?? ????? ? ?? ?? ????????. ??????? ?? ?? ????? ??? ?? ??????? ???? ??? ?? ???? ????????, ???? ?? ???? ?????. ???, ?? ??? ? ?????????? ????? ???????? ???????? ???? ???? ( ????????, ???????? ?????? ???????? ????, ???? ?? ?? ?????????? ? ??? ?????????? ????? ?? 4. ?????? ), ???? ??? ??? ???? ???? ?????? ???????? ? ???? ? ??????? ??? ???? ? ??? ?????? ?? ?? ????.
????? ? ??? ????? ?? ???????, ???? ? ??, ??? ???? ???? ????? ?? ??????????????? ???????? ? ?? ????????? ???? ???? ?? ???? ?? ?????????, ???? ???? ?? ?? ?????? ? ????????. ???? ????, ???? ???? ????? ?? ?? ?????? ????? ????????? ???????? ?????? ?? ?????? ?? ????????? ?????.

???????? ?? ( ????? ?? ??? ) ?? ??????? ??????. ??????? ?? ?? ???? ???? ?? ??????? ?? ??? ???? ?? ?????? ???? ??????????, ?? ????? ??????, ????, ?????? (...), ?? ???? ??? ???? ? ?????? ????? ?? ?? ???? ???????? ???????? ????? ?? ???? ???????? ?????, ? ?? ?? ????? ????!
????? ?? ??????? ???? ????. ???' ?? ???? ?? ????? ????, ???? ?? ?? ???? ???? ?? ????????, ???? ?? ?? ??????? ?????? ?? ???????, ???? ???? ????, ???? ????, ??? ?????? ? ?????? ?????? ?? ??????? ?? ???????. ???? ??? ???? ???? ?? ????, ??? ????? ?????. ????????, ?????? ????? ? ??? ???? ??????????, ???? ?? ?????? ???? ?? ?? ??????? ?? ?? ?????????.
???, ?? ??? ??????? ????? ?? ????? ?? ?? ???? ???? ? ?? ?? ???? ?? ??????. ?? ????? ?? ???? ????????? ?? ???? ?? ?????? ? ?? ???? ??? ? ???????? ?????...!

?????, ?????, ????????? ?????! ?? ?????? ?? ??????? ??? ?? ?????? ?? ?????? ?????????? ?????...?!
???? ????? ?????? ?? ????: ?? ?? ?? ????? ??? ?? ???????? ??????? ???????? "?????? ??????"?

????? ????????? ?????, ?????? ?? ?? ? ?? ??????

??????? ????
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Senjacino, bas ti hvala sto me deckom zoves. namigivanje
impatizer
Reply
??? ????? ?????????...

????, ????? ????? "???' ??????, ???? ??????????..." ????? ?????, ?? ????!
? ????? "???? ??????? ????? ????????" ?? ????? ?? ?? ??????? ????! namigivanje

??????? ????
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)