11-07-2006, 02:30 PM
..... одлазимо на суђено место збогом мајко сестро и невесто .....
Поздрав свима који иду на Косово!
Идемо Делије :ruke
Поздрав свима који иду на Косово!
Идемо Делије :ruke
Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006
|
11-07-2006, 02:30 PM
..... одлазимо на суђено место збогом мајко сестро и невесто .....
Поздрав свима који иду на Косово! Идемо Делије :ruke
11-07-2006, 11:15 PM
Уколико неко хоће да иде на Косово нек ми се што пре јави на прајвет има једно слободно место!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-08-2006, 01:44 AM
Upravo sam iz grada i moram da priznam da se ovako lepo nisam osecao jos od ne znam cega....Sve prave delije koje su ovde veceras a bice ih kazu sutra jos vise na dan utakmice napreavili su spektakl, a opisacu ga u najkracim crtama....Sve je pocelo u kaficu Crna Dama gde pocinje okupljanje ,dobro se pilo,a na kraju su upaljene baklje i peva se jos jedna pobeda i titula...Medjutim posle toga svi krecemo prema glavnom mostu i sto je i najlepsi deo veceri prelazimo most i debelo ulazimo u siptarski deo gde se uz manje komesanje sa KPS policijom gromoglasno peva ubi zakolji da siptar ne postoji kao i ko ne skace taj je siptar,verujem da siptari ni sami nisu znali sta je to a jos kada je baceno i nekoliko topovskih udara,ma prava ludnica,na kraju ipak uz tada vec veliki broj policije vracamo se u centar naseg dela gde ce se verovatno nastaviti ludovanje....Moram da kazem da stadion u Zubinom Potoku ne prima vise od 3000 hiljada a sa ljudima odavde ocekuje se nesto oko 8000,pa gde cemo svi stati videcemo sutra.....
11-08-2006, 03:18 PM
нема шта лепа атмосвера на Косову и победа од 1-2
![]() око 2 500 гледалаца на локалном стадиону у Мокрој Гори ![]() ![]() ![]()
b]Ми за тебе живимо !!! [/b]
![]() Заувек чувају те твоји синови !!!
11-08-2006, 04:39 PM
Обратите пажњу на коментаре дебила који мисле да смо будале и сељачине.http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=11&dd=08&nav_category=11&nav_id=219091
b]Дај Боже да се Срби сложе![/b]
11-08-2006, 05:31 PM
Jos jednom da kazem svaka cast svima koji su dosli ovde a posebno bi izdvojio bracu iz R.Srpske....Nije bilo samo 2.500 jludi vec najmanje 4500-do 5000....Mislim da je ambijent bio solidan sa obzirom da mnogi ljudi tek po prvi put gledaju Zvezdu pa samim tim i ne znaju pesme koje se pevaju....Ono sto me je odusevilo je broj zastava koje su se neprestano vijorile..Ne mogu a da ne spomenem ogroman broj baklji i topovskih udara koji su jos vise dizale adrenalin.....Jedan od njih je izgleda opicio pored naseg trenera a on se jedno 5min posle toga drzao za usnicu...
nadam se da i oni koji su bili ovde odlaze kuci sa lepim uspomenama....
11-08-2006, 05:49 PM
Quote:Обратите пажњу на коментаре дебила који мисле да смо будале и сељачине.http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=11&dd=08&nav_category=11&nav_id=219091 Podjoh da procitam, kad vidim B92. Nema potrebe citati, kad se unapred zna sta jugosloveni pisu. Inace sta se gostovanja tice, svaka cast svima koji su otisli i onoj grupi sta je presla most. Ubij, zakolji, -- udavi, potamani -- , da siptar ne postoji.
11-08-2006, 10:07 PM
Повремено посетим тај проусташки сајт да видим како размишља и шта пише та несрећна, исфрустрирана и јадна страна Србије која нажалост постоји... Али сваки коментар тамо није потребно да се коментарише и овде... С тога се окрените теми, не кваримо је без потребе и заборавимо на у92... Оно што су Делије приредиле данас на Косову и Метохији и број људи који је отишао доле је свакако за сваку похвалу, дику и памћење...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
11-08-2006, 11:58 PM
Тек сада сам се вратио са пута, фотке и остало ћу окачити сутра ујутро кад устанем.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-09-2006, 09:09 AM
Шта рећи после оног јуче,осим да ми је срце пуно као и осталима,а поготово онима који су први пут били на Косову и Метохији.
Из Београда смо кренули око 5:30 и све је било мање-више ок,изузев што смо мало залутали,па смо завршили у Северној Митровици,но добро,било је оних који су залутали у Јужну ![]() У Зубином Потоку,право свечарско расположење,Митровдан,долази Звезда,скоро свака кућа окићена српском заставом,људи поздрављају колоне аутомобила,ауотбуса и комбија који су се запутили да гледају највећи српски клуб на највећој српској светињи. Иако је навијање било слабије у односу на наша стандардна издања,то је ипак јуче било мање важно.Најважније је да су наши људи доле макар мало заборавили свакодневну патњу и стрепњу са којима су суочени. У повратку смо свратили у мотел Ројал на излазу из Рашке,да се мало окрепимо,а тамо осим добре клопе има још боље конобарица Слађа. Ко је био зна о чему причам ;pljuga .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|