Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goodyear LIGA
Radza,brate,ne kazem da nisi u pravu za neke stvari...Ali,isprozivao si neke ljude bez ikakvog razloga,vec drugi put citam tvoj post i ne ide mi u glavu zbog cega?Sta ima taj decko koga si isprozivao beu razloga sa dovodjenjem trenera i igraca?Provaljujem po tvojim postovima da uvek padnes u vatru kad su neke "nacionalne" stvari u pitanju,ovo je ipak navijacki forum,slazes se?Iskuliraj malo sa politikom...Taj isti momak koga si isprozivao je sa svojom ekipom u velikoj meri zasluzan za sve ono cime se u zadnje vreme dice svi navijaci Crvene Zvezde,nije u redu da nekoga blatis koji ti licno nista nije uradio.Sto se tice tvoga boravka na severu nekada,ima jos ljudi na forumu koji su na tekmama jos od 80-tih,pa nikome ne pada napamet da proziva nekoga bezrazlozno...
Reply
Auuu.po tvom post scriptum-u bih rekao da se mnogo trujes Monogamijom...Ti koji su otisli sa tribine i trebali su da odu,ko ih j...Mozda sam i ja i svako od nas imao jos jace razloge da ode sa te iste tribine,pa nam nikada nije palo napamet.Kako neko moze da ostavi svoje drugove sa kojima je godinama "jeo navijacki hleb",i da se jos posle zalece na iste?Mislim da cemo se sloziti po pitanju konvertita,nemoj ih vise spominjati,ne zasluzuju to.Da ti nije jos i zao sto nemamo cirilicnih transparenata,i sto su neke glavne zastave uradjene "crnackim" slovima(ko je citao saopstenja na monogamiji,shvatice)?
Reply
Upravo tako,Sky,PRAVI ciganin nikada ne udara na svoje...Kad malo razmislim,sasvim je jasno odakle vetar duva ovde.
Reply
U tome i jeste poenta/razlika, ja se ne trujem nicim vec razmisljam sam. Sta je 'monogamija' nemam pojma, naravno, znam sta znaci taj pojam, tako da mora da si pdo uticajem nekih drugih trovanja pomislio da sam ja takodje otrovan necim trecim, jel?!

Opet pogresno tumacenje, niko ovde ne prica o navijackim konvertitima niti ih opravdava, naprotiv, nego jednostavno povlacenju kad vidis da se ne slazes sa nekim bitnim stvarima na tribini.

E sad, posto ovde ima zlonamernih i posto vecina smatra da smo mi ok postupili u situaciji sa GY ligom, nema nekog smisla da se diskutuje.

Pogotovo se ne bi osvrtao na zlonamerne komentare poput onih da ja provociram i da to (?) radim namerno, sta radim namerno, pa to tek govori o jednoumlju na tribini, juce ZVEZDA SRBIJA ... danas JL, pa jos ako primetis budes lincovan, ma govorite sami za sebe ...

p.s. budo, prijateljstvo zadrzi za nekog mazohistu.
Reply
Ja rekoh necu vise,kad ono...

Radzo,imam samo jedno pitanje za tebe (a tice se tvoje kompetentnosti)...
Odakle se javljas? :o

Jackass,savrseno se razumemo! Smile
..uhoda hoda među ljudima, tu se odomaćio, pa nije čudo što se više ne čudim ni čudima...
Reply
Radzo,zatrovan sam Zvezdom i Severom,i to od rodjenja(doduse,i pivom).Ako zelis da se povuces(pitanje je i koliko si na tribini u poslednje vreme) niko te ne drzi,covece,putuj igumane.
Reply
Kompetentnost. kao to ti rece, se ne odredjuje, svakako ne u ovom slucaju, na osnovu necijeg geografskog Polozaja :o vec za to treba da imas malo elementrane logike, malo vlastitosti i onda, nuzno, priljubljenosti istini da bi mogao da doneses sud o ovoj problematici! Naravno, potrebno je i znanje istorije kao i vladanje ostalim 'vestinama' da bi dosao do zakljucka o tome,a to je citava prica, DA LI SU DELIJE POGAZILE SVOJ STAV/MISLJENJE (ZVAZDA SRBIJA ...) UCESCEM U JL, najdirektnije pogazile?

To je jedino pitanje, kao sto vidite da je bolno za mene, ocigledno je da je bolno i za neke od vas, samo to prikrivate iz vec vama znanih razloga.

Razumes? Znaci, nije potrebno biti na Dorcolu, Senjaku, malom kalemegdanu, na tribini da bi znao sta je JL ko je sacinjava, koji su joj, krajnji, ciljevi i kakve koristi mzoemo da imamo od nje, odnosno ko smo mi u celoj toj prici, za to je, momak, potrebno mnogo vise od tvoje lokacija, a ti to, ocigledno, ne razumes posto mi postavljas tako glupa, poluprovokativna i poludiskreditujuca pitanja Smile

Pozdrav
Reply
Radzo,covece,po toj tvojoj logici ni Evro-kupove ne trba da igramo jel tako?Gomila nas je bila protiv JL,i ne cimaju te ljudi ovde zbog toga,vec zbog "ciljanog" napada na neke likove.Ako nesto zelis nekome da kazes ili da mu pokazes svoje neslaganje,prijatelju,tribina je mesto za to,pogotovu ako taj neko koga si prozvao ni ne dolazi na ovaj forum.
Reply
Radzo, temu si dobro poceo, ali si pogresio sto se tice Pedje. Veruj mi da su sigurno Pedja i Draza bili najbucniji kao i ja u pevanju pesama protiv Hrvata. Mislis da Draza ne voli da peva "Jamu". Pa sigurno Belgrade Boysi imaju momke koji stvarno dobro navijaju. Manjak mrznje prema Hrvatima nikad nije jenjavao. To su ti potvrdili audio i video zapisi koje sam ja kamerom snimio.

Mislim da je tema dobra i mogla bi se nazvati " Jadranska liga za Zvezdu - da ili ne"

Radzo molio bih te sa moje strane da manje pisemo o nacionalizmu, a vise o sustini teme. Znamo kakvi su hrvati, to sam ja rekao 100 puta, to si ti rekao 100 puta, necemo vise. Ti dobro znas da sam ja isto nacionalista, ali ne pisem toliko o tome.
Reply
brate,

ja znam zasto me ko cima posto znam ko me cima ... pa covece necu da pitanje o zvanicnom stavu sa kojim se ne slazem(0) (kazes i sam 'gomila') postavljam nekome iz pizde materine, vec onome ko je medju prvima, ko na te odluke utice/donosi ih, a on je najistaknutiji po forumima i inace pa sam zato njega pomenuo, daj prestanimo stalno da pogresno tumacimo i iskrivljujemo tudje reci.

I, kad je gomila ljudi bila protiv, zasto je donesena odluka ZA?

Jednostavno, ni ne ulazim u to da li je ta odluka ispravna ili ne, nebitno je u ovom trenutku, ali pitam da li smo odstupili od svog gesla/misljenja?

Poz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)