Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Лига Шампиона 07/08
Ђоле и Микеланђело,
ви би могли мало да се искулирате, да сам ставио "евентуално" 3. коло ви би пљували како неверујем у Звезду, бла бла......
А то што ми те текме довољно значе да померам море, или не одем, вероватно показује да сам "индијанац који не воли Звезду "па зато треба да пљујете; а ако то радите из досаде нађите лепо неке цице па њих :jebanje!!!!!!!

п.с. добио сам инфо. коју сам тражио.
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]
А ти искулирај и почни да кростиш претраживаче и нађи сам ту информацију.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Без љутње, али би ви сви могли мало да искулирате, ту смо да помогнемо једни другим, и да одговоримо на питање ако може, а не да потпаљујемо и зајебавамо једни друге...

Поздрав од Аце.. ;pivo
i delije jebemo najzrelije...
A сада да се вратимо на тему, је л".
Победа је на жалост свих нас изгубила са 1-0 код куће, тако да се Естонија смеши... Одређени Н. Стојковић је добио црвени у 73. минуту.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Quote:Црвену звезду ће на жребу за треће коло квалификација за Лигу шампиона, који ће се обавити у петак у подне у Ниону, представљати генерални секретар Зоран Дамјановић и члан Управног одбора, Ден Тана.

Наша екипа ће се приликом жреба наћи у групи тимова који нису повлашћени, а могући противници Црвене звезде, под условом да претходно елиминише Левадију су Ливерпул, Арсенал, Валенсија, Севиља, Бенфика, Ајакс, Вердер, Селтик, Лацио, Андерлехт, Динамо Кијев, као и бољи из дуела другог кола лвалификација у којима се састају Заглебје - Стеауа (први меч 0:1), Ренџерс - Зета (2:0), Пјуник - Шахтјор (0:2), Бешикташ - Шериф (1:0) и Тампере - Левски (1:0).
[Image: pobednik.jpg]
Значи, противници против којих би имали шансе да прођемо у ЛШ су: Селтик, Андерлехт, Стеауа, Ренџерс, Бешикташ и Левски.
Али пошто смо ми курате среће кад је жреб, мислим да нећемо омашити један од ова 3 клуба: Ливерпул, Арсенал, Валенсија
У сваком случају, сви једва чекамо петак, па ћемо да видимо.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Арсенал...потписујем... Sad
Него да ми прођемо прво ове Естонце...
Волео бих да нам дође Арсенал пре свих наведених.

Мислим да би могли да се носимо са енглезима који нису ни пола тима који је играо финале ЛШ због одласка Анрија, Љумберга, Пиреса, Кола итд. Још увек траже тим, а и прошле године се нису баш прославили у ЛШ и премијер лиги. Традиционално гледано Звезда уме да игра против Енглеза. Чак су и талибани ушли у ЛШ елиминацијом четврто-пласиране екипе премијер лиге...

Међутим може да нам дође и Тампере или Левски, али опет ништа уколико не будемо имали среће на терену.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:
Quote:Наша екипа ће се приликом жреба наћи у групи тимова који нису повлашћени, а могући противници Црвене звезде, под условом да претходно елиминише Левадију су Ливерпул, Арсенал, Валенсија, Севиља, Бенфика, Ајакс, Вердер, Селтик, Лацио, Андерлехт, Динамо Кијев, као и бољи из дуела другог кола лвалификација у којима се састају Заглебје - Стеауа (први меч 0:1), Ренџерс - Зета (2:0), Пјуник - Шахтјор (0:2), Бешикташ - Шериф (1:0) и Тампере - Левски (1:0).

Aко Зету прокења и изабаци Ренџерс она може да нам буде противник? :o
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Да не зна неко у колико сати је жријеб и може ли гдје да се прати ?
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)