11-25-2009, 08:47 PM
Дерби у суботу, а сутра Олимпијакос гостује у Пиониру, две велике текме у року од 3 дана!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Euroleague basketball 2009/10
|
11-25-2009, 08:47 PM
Дерби у суботу, а сутра Олимпијакос гостује у Пиониру, две велике текме у року од 3 дана!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-26-2009, 10:20 AM
Да, прошли пута је читава фрка настала када су они требали да дају гостујућим навијачима 400 карата.. што су на крају преко КСС измуљавили, тако да НЕ ДАЈУ тај контигент.
А још гори потез наше КК управе јесте када се њима дало 150 карата, када је ПАОК играо са нама у Пиониру 2007. године. и направили су срање по обичају.. а још ми испали криви!?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
11-26-2009, 06:24 PM
Ако је овај подфорум намењен нашој грчкој браћи, онда би овде требали да пишете енглески да би људи могли да вас разумеју. Верујем да се глупо осећају кад после свог поста виде још 10 написаних српским језиком који они не знају. Ајд поведите мало рачуна, јер само тако има смисла.
11-27-2009, 09:00 PM
Sorry.. but, my english language is very bad.
Orthodox Brothers to be wellcome in Belgrade, Serbia, Marakana, Pionir.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
01-14-2010, 12:54 PM
Brothers on last night game against partizan in Pireus:
![]() ![]() ![]() There were 3 transparencies: 1. Стоп б92 = stop b92 (action for stoping national televison with anti serbian politics, and with false personation for serbian fans) another one in relation with stop b92 2. Док истина још увек обува ципеле, лаж је већ 4 пута обишла свет! = As truth is still pulling on shoes, lie is already 4 times passed around the world! (free translation). and one message for grobari: 3. Док ви бежите по Милану, браћа вам се даве по луци... = Till you escaping around Milano, your brothers are choking at sea-port... (free translation also). Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
01-14-2010, 02:31 PM
...and I forgot... Before the game it was toned national anthem of Greece, and instead of national anthem of Serbia it was toned national anthem of grobari and partizan Hej sloveni (old yugoslav national anthem)...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
01-15-2010, 03:51 PM
Није сад да подцењујем нашу браћу, заиста су се они прави навијачи потрудили и испоштовали нас, али није ми јасно како већ други пут хала зврји полупразна кад им долази стока?
01-15-2010, 06:36 PM
01-15-2010, 07:23 PM
Meне је такође изненадило, поред бројности и слабо навијање браће, мислим свака им част за наше песме и пароле, али није ми јасно да на фудбалу грме, а на баскету имају тако бледа издања, и то на тако битним текмама... Ми смо овде против паока испунили пионир, а да је могло испунили би и три пионира, још како смо грмели...
Такође разочарао сам се што се није организовао одлазак наших, они су код нас долазили на дерби, па и на мање текме. Нарочито што не видим реалан разлог за то-визе укинуте, а карте због границе су могла браћа да нам пошаљу, и онако је било пола хале празно.. Надао сам се масовном одласку и екстра издању. Мислим да нам је то велики ударац за групу, још је представник стоке изјавио "сигуран сам да Делије нису путовале.." Чини ми се да сам видео заставу "Без Страха", ако је тако, момцима свака част..
01-15-2010, 07:26 PM
Извињавам се за српски, али мислим да ово браћа можда не треба да виде, а нема теме да ми, на нашем, коментаришемо текму и актуелна дешавања
|
« Next Oldest | Next Newest »
|