Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Видео записи старијих Звездиних утакмица
Црвена Звезда - Бајерн Минхен (Куп УЕФА 2006/07)

* Није нешто стара утакмица, ал добар је снимак, па нек се нађе ...

ЕДИТ

Quote:Нека остане, мада немојте да се настави традиција постављања новијих ствари. Нека се постављају снимци закључно са 2003. годином, тако сам некако замислио.

Нема проблема, скроз си у праву ... само старије утакмице. Заменићу ја ово са нечим другим ...
Reply
Нека остане, мада немојте да се настави традиција постављања новијих ствари. Нека се постављају снимци закључно са 2003. годином, тако сам некако замислио. Ево, исти противници, али у сезони 1979/80:

Reply
ЦЗБГ - ''Како је пала Европа ''

Quote:Путешествије београдске Црвене Зведзде по европском континенту. Падали су многи, освојен је врх европе, касније и света ... исписане најлепше странице историје славног клуба!!!

(1/11)*код овог првог дела су ми из неког разлога (copyright :-\) блокирали звук

(2/11)

(3/11)

(4/11)

(5/11)

(6/11)

(7/11)

(8/11)

(9/11)

(10/11)
...

(11/11)

Reply
ЦЗБГ - Славље после пласмана у финале КЕШ-а

Quote:Славље фудбалера Црвене Звезде, после реванш утакмице са Бајерном, 24. априла 1991. године, и историјског пласмана у финале КЕШ-а !!!

(1/2)

(2/2)

Reply
Ево да исправим грешку одозго, једна интересантна утакмица. Интересантна утолико што смо у том последњем 34. колу првенства Југославије 1984/85, изгубили титулу. Узели смо КУП те године, али смо титулу изгубили у овој утакмици од ФК Сарајево. Резултат 2:1 !

Колико сам успео да нађем по интернету, врло чудно првенство, за то време доста притужби на суђење ... и коментатор се бави тиме ...

Стадион - Кошево
Гледалаца - 45 000

ФК Сарајево - ФК ЦЗБГ 1984/85. (1/3)

ФК Сарајево - ФК ЦЗБГ 1984/85. (2/3)

ФК Сарајево - ФК ЦЗБГ 1984/85. (3/3)
Reply
У вези утакмице са сарајевом следеће сезоне 85/86 и првенства те и следеће године.

Последње коло 14. јуна 1986. имало је само два регуларна резултата, осијек-слобода 2-1 и приштина-вардар 0-0. Све остале утакмице су биле намештене. Звезда је победила сарајево у гостима 4-0 а пеналтизан истим резултатом жељезничар кући. Пошто смо се са њима борили за титулу одлучивала је гол разлика и после ових резултата смо имали исти бр бодова али су они имали за један го бољу гол разлику и узели су титулу. Иначе, тај меч на ЈНА је почео са закашњењем од 7 мин да би се знао резултат у сарајеву и евентуално постигао још неки го, уколико би им фалило за титулу.

Међутим, пошто су и остали резултати били сумњиви (динамо победио војводину као гост 7-1 да би играо куп уефа, али су ријека и челик одиграли нерешено како би ријека отишла у европу а челик обезбедио опстанак, у сплиту је хајдук дочекао винковце који су свом бившем играчу давору чопу наместили да буде нјбољи стрелац лиге) ФСЈ је одлучио да поништи цело коло и одлучио да се одигра ново. Ту одлуку су сви прихватили осим пеналтизана чији играчи нису истрчали на терен па су изгубили службеним резултатом 3-0. Звезда је изгубила 2-1 у Сарајеву па смо сада ми због боље гол разлике били прваци. Гробари су се жалили свим могућим судовима, између осталог и уставном суду и на крају је одлуком суда удруженог рада фк пеналтизан постао првак.

ФСЈ је казнио 12 клубова са 6 негативних бодова (тада се за победу добијало 2). То је искористио скопски вардар који је постао следеће јесени јесењи првак. Требао је и на крају да буде првак али је уставни суд одузимање бодова прогласио несутавним па је фк пеналтизан добио још једну титулу за зеленим столом јер су се после додавања 6 бодова на крају нашли испред вардара.
Reply
99. Дерби, Партизан - Црвена звезда 2:2. Остао је упамћен по невероватном голу Крупниковића маказицама. Такође је и Рамбо имао стативу за 0:3 и штета што га није дао јер би тај дерби заслужено добили. Иначе тад је на Северу, без столица, било толико људи да су нас децу морали да пребаце на Запад не би ли уопште могли да дишемо.

П. С. Срећа па је све то исправљено у већ горе постављеном 100. дербију!
Reply
Тај Крупниковићев го је био на цнн-у као "play of the day".
Reply
(01-26-2010, 05:40 PM)Пијанац link Wrote: 99. Дерби, Партизан - Црвена звезда 2:2. Остао је упамћен по невероватном голу Крупниковића маказицама. Такође је и Рамбо имао стативу за 0:3 и штета што га није дао јер би тај дерби заслужено добили. Иначе тад је на Северу, без столица, било толико људи да су нас децу морали да пребаце на Запад не би ли уопште могли да дишемо.

П. С. Срећа па је све то исправљено у већ горе постављеном 100. дербију!
Моја прва утакмица,имао сам 7 година и ћале ме је одвео на запад ах успомене
Reply
Још једна ствар у вези теме. Ако се неком од вас освежи сећање после одгледаног неког снимка, па га још и пукне емоција  Smile, слободно пишите како сте ви доживели ту конкретну утакмицу. Не мора тема да служи за строго постављање клипова, већ превасходно за ширење духа Звездашства, а доста људи итекако има шта да каже о ранијим утакмица.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)