Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nek nam 2004. cela bude crveno-bela
:ruke

SVIM DELIJAMA SRETNA NOVA 2004 GOD. U NOVU GODINU SA NOVIM POBEDAMA NASE ZVEZDE!!! BANJALUKA JE CELA CRVENO BELA!!!!!!!!!

;pivo
БАЊАЛУКА ЈЕ ЦЕЛА ЦРВЕНО БЕЛА.....
Reply
Ne znam kako je vama...ali meni je lepo...:flasa,tek danas.... Big Grin !!!!

Najpre,svim Ciganima zelim...uspesnu novu sezonu,puno jakih,dobrih,i novih ekipa,
zatim nastavak odlicnih koreografija,uspesnih akcija,dobrih i dugih putovanja,
dobrih ribica ( i frajera Big Grin ,ima i nas,malo ali o(da)branog drustva ;pljuga ), prejebavanja ovog trulog zakona...srece i dobrog provoda... namigivanje

Svojoj ekipi sa delije-caffe-a....da Ana i Buda u novoj godini "vode ljubav",a ne rat Big Grin ,dobrih fotki,ideja,audio-video zapisa,dobre saradnje sa "maticnim" delije-neto-m,pa i svima ostalima Smile ....Laletu da vise posecuje dobre, basket tekme :lol: ...Simi ,da zaboravi Bugare,Grke,Italijane...i da pomisli na nas Srbe... Big Grin ...Toniju,da auto-komanda postane republika...Remy Martin,da snimi pesmu feat. Juice... :finger ....a svima ostalima da nam se prikljuce u jacanju ovog,dobrog (da budem skromna) sajta i foruma!!!!

A,svojoj,mladjoj ekipi koja ovo cita...da ne cita...jer im stize Maxa!!!!

Ziveli!!!! ;pivo
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
i sa moje strane sretna nova godina svima i da u ovoj 2004 godini malo manje bezite ;pivo
ps:morao sam
ovi Sad SRBIJA vojvodina NIKADA
Reply
Quote:i sa moje strane sretna nova godina svima i da u ovoj 2004 godini malo manje bezite ;pivo
ps:morao sam

Ako Vovjodo, neka si rekao :ruke
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
To ti je onaj isti koji je najavljivao da ce nas u NS smrt cekati iza svakog coska... Big Grin Srecna i tebi Nova godina u zelji da kada se sledeci put nadjes sa nama na istoj tribini, da te Godra i ja toliko ne dozivamo, lepo se javis i to je to... Big Grin

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Pa,da se i ja oglasim... Smile

Srecna Nova godina svima,narode moj!Neka ova nova bude najbolja do sad...zasluzili smo,valjda! Smile
Zelim vam svima puno uspeha u onome sto radite,zdravlja i srece...u ljubavi! namigivanje
(...i tebi Tomo,i tebi! :lol: )

Elem...
Morska...zelim ti najpijaniju od svih pijanih godina!
[Image: Soif13.gif]
Samo nek' je veselo!!![Image: Alcooliques11.gif]

Budo...sve najbolje...sad kad su misterije reshene nadam se lepom druzenju na caffe-u! namigivanje

Toni Veljoni...sta reci?! Smile Senjak-centar sveta! namigivanje

Adminu Caru Najvecem zelim prasetinu u velikim kolicinama...Mile Kos rulz! :lol:

& Last,but not Least...
Quote:Remy Martin,da snimi pesmu feat. Juice...

Mila...khm...zelim ti lepu i uspesnu [Image: Musique30.gif] godinu!Puno romanticnih "turcina" :finger ,dobru konekciju,i...naravno da Gerila pokida! Smile

Sto se pJesme tice...trebalo bi da je zavrsimo do aprila,nego...Ivan ima obaveze (tebi jako bliske :finger ),a i...fali nam b-boy![Image: Forum22.bmp]
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Sve misterije su resene, a lepih zelja je puno, nadam se da necemo imati nesporazuma u vremenu koje dolazi jer nema ni razloga za njih... namigivanje

Btw. ako ste zainteresovani, mogu na Kafani da vam okacim spisak hitova koje su nasi stari znanci, pevaci, spremili za nastupajucu godinu? Big Grin

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Pa evo i ja svima da pozelim novu godinu mada nasa tek treba da bude... [Image: aja10.gif]

Hvala Kizi sto me je uputio na ovaj sajt, i Budi sto je pravi domacin...[Image: mon3.gif]

A sve ostale se nadam da cu vremenom upoznati... [Image: mon7.gif]

Zvezdi i Dzaji zelim novu titulu...[Image: psg1.gif]

A glodarima, hmmm pa znaju oni sta im ja zelim[Image: mon10.gif]
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
za Forever Ultras:
nemorate vi mene da dozivate naci cu ja vas ;pljuga

za Hooligan:
ja sam uvek za kafane i zajebancije tako da kad god hocete mozete me zvati da idemo u kafane(u novom sadu ili beogradu) "kafane,diskoteke,zurke,splavovi ;pivo :flasa

a kad je derbi onda jebiga
ovi Sad SRBIJA vojvodina NIKADA
Reply
Tomica bi u diskoteku i na spalvove... :rofl

Toni,pod uslovom da kozna jasa i diadora ne idu zajedno,inace ga ne pustaju...evo ga ziv,pa nek kaze...! Smile

namigivanje
..uhoda hoda među ljudima, tu se odomaćio, pa nije čudo što se više ne čudim ni čudima...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: