Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C.Zvezda-Napredak
Mojim nije nista slikano, uglavnom Godra i FU su slikali. Moje su baterije crkle tako da nije bilo nista od premijere Big Grin
A ko je igrao umjesto Vidica? Jel' onaj decko sto je dosao iz Napretka? (kako se snasao)
Quote: Ovo sto sam napisao sam video svojim ocima, a ortak mi je pricao da su sjebali slanini autobus.

Navijacima nisu polomili bus , jer je Firma i Red Firm isla vozom , kojim smo ja i moj ortak putovali na CZ - Napredak! Firmina ekipica nije bila losa , bilo ih je oko 40 (od toga 2 nazi ribe)!
inace navijanje na CZ-napredak 4 - , mora to mnogo bolje!
evo malo i o talibanima:

Navijac Partizana izboden no
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:ko je to koga zaprosio na severu za vrjeme tekme... :zbunjen ?
"Po prvi put u istoriji, na na
[Image: pobednik.jpg]
hmm sto se tice zemunaca oni su od uvek bili zanimljivi , znaju da naprave lepu bakljadu , koreografiju ali slabo su pevali , Oni su jedna solidna ekipica koja se polako sve vise istice na navijackoj sceni !
Obrisao sam post Supreme-a, kao i oba replay-a na taj post, posto smatram da je potpuno neprimeren. Pod jedan, svako ima pravo na svoje misljenje i jednak je i ovde (a nadam se i na tribini) bez obzira na pol. Pod dva, ne smem ni da zamislim u kakvu bi se pljuvacinu pretvorio ovaj topic.

Toliko.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Pametno.

Mada, nije da nije bilo smesno... namigivanje

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Simo, hvala na obavestenju i da znas da ti uopste ne zameram. Samo sam hteo malo da zatalasam, no hard feelings girls Big Grin
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Quote:Samo sam hteo malo da zatalasam, no hard feelings girls Big Grin

Mu
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)