03-18-2004, 12:47 AM
??? ??? ?????...
???? ?? ???? ??????? ????...
??? ??? ????? ????, ??? ????? ????? ???? ?? ?????...
???? ?? ???? ??????? ????...

??? ??? ????? ????, ??? ????? ????? ???? ?? ?????...
Obracuni na Kosovu!!!
|
03-18-2004, 12:47 AM
??? ??? ?????...
???? ?? ???? ??????? ????... ![]() ??? ??? ????? ????, ??? ????? ????? ???? ?? ?????...
03-18-2004, 01:13 AM
[quote="Ultra klan"]Sta nasi politicari glume, pizda im materina.. Pa jesu li oni normalni..
![]() [i]Porodica Sa
amo se vi nadajte,,,,,
03-18-2004, 01:25 AM
Quote:??? ??? ?????... Ljudi su se rasuli na nekoliko mesta, gotovo da je bilo 5 mitinga u isto vreme... Recimo, studenti su bili ispred crkve Sv. Marka, radikali ispred RTS-a, navijaci na dorcolu, deo nekakvih organizacija ispred Vlade i neka cudna grupa na Trgu Republike... Dosta ljudi je bilo ali sve nekako stihijski... Umoran sam, nesto je bilo ljudi i ispred ambasada... i u Sarajevskoj... Mnogo ljudi u gradu, taksisti koji idu i trube, sok bombe, suzavac... poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
03-18-2004, 02:19 AM
Taksisti i "obicni" gradjani zatvorili su ugao Nemanjine i Kneza Milosa..."ekstremniji" su posetili dzamiju...pored dzamije stradao je mek donalds na terazijama, ambasada u kneza milosa, automobili...murije skoro i da nije bilo ali dosta ambulantnih kola u pripravnosti...slazem se sa onima koji komentarisu da neredi po gradu nisu resenje, trebala bi cela Srbija da se spakuje i ode na Kosovo...
![]()
03-18-2004, 04:15 AM
???, ????? ? ??????, ??? ?????????? ?????? ??? ???? ? ????. ?????? ??? ??? ?? ??????? ????????, ??? ???????? ????????? ? ???? "???????"...
?????, ? ????? ??? ??? ????????? ?? 22:30 ?? ??? ?? 04:10... ???? ?? ?????... ??, ????? ?????, ???? ??? ?????? ??????... ???? ??? ??? ?????? ?????? ?????, ??? ??? ????? ?? ????????? ??????? ???? ?? ????? ???? ??????????. ????? ????? ??????? ?????? ???? ?? ?????????? ?????????, ???? ??? ?? ????? (???? ? ??? ??? ???????) ?? ?? "?????????" ?? ???????? ????????? ?? ???????. ?????? ???, ??????? ????, ? ??? ??? ?????? ??? ?? ???? (? ??? ????????? ???? ????????????, ???? ????????) ?????? ??????? ? ??????? ?????????? ? ?????? ??????? ???????? ???? ? ???? ??????? ????? ????????? ????????. ???? ?? ????? ???? ?????? ?? ?? ?? ???? ????????, ????????? ?? ???? ?? ???? ????? ?? ?? ????? ?????? ???? ?? ????. ????? ????? ??????? ??????, ????????, ??????? ?? ????? (?? ????? ??????. ????? ?? ?? ? ???? ![]() ![]() ???????, ???????? ?????, ???? ???????... ?... ?? ?? ??! :ruke :boks :ruke ?, ???, ??????? ?? ??? ?? ?? ???? ??????? ???? ???? ? ????? ???? ?? ???????? ?? ??????? ![]() ?????? ??? ?? ?? ? ???? ???? ??????????? ??????? ????? ?? ??? ??? ?? ???????? ?? ????????? (? ???????? ??????? ? ?? ???????? ????? ? ?????), ??? ?? ?????? ?????? ???? (???????? ???? ???? ?? ??????? ? ???????? ??????), ? ??? ?? ???????? ????????????? ?????? ??????. ?? ???? ????? ??????? ???? ???? ???????! ![]() ?????? ?? ?? ???? ??????????? ? ????? (?????) ????????? :bes ???? ???? ?? ???????? ?????????? ????? ??????. ?? ???? ????? ?? ?? ????? ??, ??? ??? ? ??? ???????? ?????? ?? ?????????? ?????? ?????? ? ????? ??? ????? ????? ?? ?????. ?, ?????, ??? ??? ?? ?????? ?? ????? ??? ?????? ?? ?? ? ????? ???????? ??? ?? ??????, ? ?? ?? ?????? ? ?????????, ?? ?? ?????? ????? ?????, ???? ?? ?? ???? ?? ????????. ??????, ???? ??? ??? ?? ??? ?? ???????? ? ???? ?? ?? ?? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?? ??????? ???? ???? ????? ???????? ????????????? (????? ????? ???) ???????? ?????... ??????? ?? ??????? ?? ?????? ??????? ????????? ???? ???? ? ??-? ?? ?? ???? ??? ?????? ?? ?? ????? ????? ??????? ?????... :finger ?????? ??? ??? ? ?????? ???-? ? ?????, ??? ??? ????????? ?? ?????? ??????? ??????? (???, ?????????? ??????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?????? ???????? ???????? ???? ???, ???? ?? ????? ????? ??? ?? ??????, ??????? ??? ?? ????????... ??? ?? ???? ??????????, ????? ?? ?? ??? ? ?? ?????? ?????? ? ?? ?????? ?????????????, ??? ????? ??????? ?? ????. ??? ??? ??? ????? ?? ?????, ?? ?? ?? ?? ?????? ??????? ???? ?????? ????, ??? ? ???????? ?????????? ?????????????. ?????? ???????, ????? ???? ?? ???? ?? ???? ??? ?????????? ?? ???? ?? ?????? (????? ??????? ????????? ????????? ???? ? ????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ??????), ??? ????? ?? ?????? (???? ??? ?? ??????) ?? ????? ????? ?? ?????????????, ??????? ????????. ????? ?? ?? ????????? ????? ? ????? ?????! ![]() ![]() ![]() ?? ?????????... ???????, ??????? ??? ?? ??? ???????? ?? ??????. :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes ????, ?? ????????? ???? (???? ??, ???????????? ???? ???! :bes ) ?? ??? ???? ?? ?? ???????, ?? ?? ??????? ??? ?? ??????????? ?? ????????? ??????? ????????? ????? ?? ???? ? ?????? ??????????? ????????????. :boks :boks :boks ????????????, ????? ?? ???? ??? ?? ?????? ??????? ???? ?????? ??? ???? ?? ?????????? ???????! ?????? ??? ???, ??? ??? ?????? ??????, ???? ????? ???????? ??????? ?? ????? (?? ????? ?????? ??????????? ???????), ??? ?? ?????? ???? ???? ?? ????? ?????? ???? ?????? ???????????. ???????, ??? ?? ?? ??? ?? ???? ??????? ?? ???? ??????? ??? ????? ????????? ?????! :boks ?????? ?? ???? ??????!!! ???, ??????, ?? ?????? ?? ???????!!! :boks
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
03-18-2004, 07:22 AM
Eparhija rasko-prizrenska je apelovala na gradjane Srbije da masovnim izlascima i paljenjem sveca ( ne dzamija! ) i molitvom (ne neredima!) iskaze protest protiv pogroma na Kosovu i Metohiji.
I dalje mislim da neredi po gradovima Srbije nista, bas nista ne resavaju, vec je to dodatni problem,( pa ljudi, ovo je cista namestaljka) jedino resenje je da iz svakog grada krene po 100.000 dusa ( ako smo to mogli 5. oktobra, mozemo i sad ), ovog puta na Kosovo...s Patrijarhom na celu kolone i s verom u Boga...pa nek stanu ispred nas! ![]()
03-18-2004, 07:56 AM
Nisam mogao da citam sve predhodne postove tako da ne znam da li je ovo sto cu napisati neko vec pomenuo, ali nema veze. Sigurno ste vec culi, da je sinoc u centru Nisa spaljena dzamija. Ljudi su poceli da se okupljaju sponatno u samom centru (kod konja) i to su uglavnom bili raseljeni ljudi sa Kosova, Zatim su poceli da dolaze mladji likovi (delije,gorbari i meraklije), neki sa obelezjima neki bez, ali uglavnom to i nije bilo bitno jer smo svi bili slozni. Onda su pristigli i taksisti koji su blokirali dobar deo glavne ulice. Zatim se nekako spontano krenulo ka toj dzamiji, koja je inace na 50-tak metara i onaj minaret bas upada u oci. Sa milicijom nismo imali problema i ja sam se zaprepastio kada sam posle na TV-u video sta se desava na Dorcolu. Dzamija je poprilicno izgorela i ja ne znam da li ce ostati nesto od nje, nadam se da nece nista. Vatrogascima nije dozvoljeno da pridju, ali se oni bas nesto i nisu preterano bunili. Takodje, mislim da bi vec na tekmi protiv Zemuna trebalo napraviti neki koreo slican onom od pre 4-5 godina protiv OFK-e.
POZDRAV BRACO SRBI UBI, ZAKOLJI, DA SIPTAR NE POSTOJI
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
03-18-2004, 08:33 AM
Lucky Star ne znam ni koliko ce to resiti situaciju. Znas dosli bi do Kosova i onda nam ne bi dali da udjemo na teritoriju Kosova. E tek onda bi eskaliralli sukobi. Gde mozes da zaustavis hiljade i hiljade ljudi koji su tu da bi usli na Kosovo.
Mislim da bi mozda trebalo da se ugledamo na Spance i da mirno protestvujemo. Da se proglasi dan zalosti. I svi da budemo na ulicama da nas svet vidi. Kako smo za mir ali nas drugi tlace. ZAPALI SE!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
03-18-2004, 06:41 PM
SPALJEN MANASTIR DEVIC | 19:23 | Izvor: B92, Beta
Kosovska Mitrovica -- Eparhija ra
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|