04-07-2004, 03:19 AM
Dajte jos navijackih.
Vic
|
04-07-2004, 03:19 AM
Dajte jos navijackih.
04-10-2004, 12:54 AM
Sta je zebra?,...jos jedan magarac koji navija za pfc.
Kazu da bi Kusturica bio najbolji trener cz...zasto...pa najbolje radi sa ciganima ![]()
04-10-2004, 01:22 PM
Nova pesma agenata- (samo)ako mi pobude milione milione ne boj s partizane ti, ostacu kraj tebe na na na.. :ruke
p on joining this mafia you agree to serve the Don - Vito Corleone with loyalty, and effort. To do what task is set before you without question. And to respect the mafia and lead by example. Giving the mafia a bad name or Defying rules, shall lead to one penalty, you all know what that is.
04-11-2004, 07:01 PM
Srela se dva crva na ulici. Pita jedan drugoga: "Sto si srecan danas?" Drugi mu odgovara: "Otisla mi tasta na pecanje!"
Dosla plavusa u prodavnicu i trazi: "Molim vas sjemenje za ptice." "A koliko ptica imate" - upita prodavac. "Nijednu! Ali posadicu koje sjeme." Poslala majka sina cigu da se kupa. Nakon izvjesnog vremena dere se mali ciga: "Mama, skinuo sam prvi sloj!" "Samo nastavi sinko" -rece mama. Ponovno ce cigo: "Mama, skinuo sam i drugi sloj!" "Samo nastavi"-rece majka. Treci put se javlja mali ciga: "Mama, nasao sam majcu koju sam izgubio prosle godine!" Sto se Bosanac smije kada grmi? Misli da ga slikaju!!!
04-11-2004, 09:16 PM
Nije bas skroz vic.
Ima istine u ovome. Njen dnevnik: "U subotu je bio cudan. Izasli smo na veceru. Bila sam ceo dan sa prijateljicama u kupovini i malo sam zakasnila. Mozda je zbog toga bio ljut. Nekako se u razgovoru nismo nasli. Predlozila sam da odemo na drugo mesto, gde mozda mozemo malo bolje da razgovaramo. Njemu je bilo svejedno. I dalje je bio cutljiv i odsutan. Pitala sam ga sta mu je, ali on mi samo rece "nista". Pitala sam ga, da li sam ga ja naljutila. On mi dade odgovor da nema veze sa mnom i da se ne brinem. Na putu kuci, u autu, sam mu rekla da ga volim. On je i dalje cutao i nastavio voznju kao da nista nije bilo. Zasto nije jednostavno rekao da i on mene voli? Kada smo stigli, osetila sam da sam ga izgubila i da on nece vise da ima posla sa mnom. On je celo vece sedeo pred televizorom i nije progovorio ni rec. Cinio mi se odsutan u mislima i negde daleko od mene. Ja sam legla da spavam. Nakon deset minuta i on je legao u krevet i iznenada reagovao na moje neznosti. Vodili smo ljubav, onako kako on to najvise voli. Ali i dalje sam imala utisak da je odsutan. Bilo mi je svega dosta pa sam odlucila da s njim porazgovaram, ali on je vec zaspao. Ja sam placuci zaspala. Ne znam sta dalje. Moj zivot vise nema smisla." Njegov dnevnik: "Danas je Zvezda izgubila, ali smo imali odlican seks."
04-16-2004, 11:42 AM
Gluplje "viceve" od ovih nisam cuo:
Sto ne pada sneg u zemunu? -Da ga ne ugaze!!!(ha) Sto ne pada kisa u zemunu? -Ne sme!!!(haha) Sto sija sunce u zemunu? -Pa mora(hahaha) Kako se sisa zemunac? -Sastrane kec, a pozadi nemoj da ti jebem mater!!!(hahahaha) To su svezi "vicevi"-od sinoc!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
04-22-2004, 11:00 AM
LoooooL najnoviji vic!!!! >
Kada je Partizan poslednji put dao gol Zvezdi? -U reklami ''nije svejedno!"
raljevina Srbija u srcima sija!
04-23-2004, 11:01 AM
Quote:Gluplje "viceve" od ovih nisam cuo: ???, ??? ??? ?????, ??? ?????? ????... ;pljuga ????, ??? ???? ??????? ?? ??????? -????????! :batine ??? ???? ??????? ???? ? ??????? -???????, ????, ?????... :finger !??????? ????! ??????, RedPower, ?? ???? ?? ?? ???????? ?? ???? ????????? ?? ????? ???????... :lol:
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
04-26-2004, 08:45 AM
sta kaze zemunac kada mu stanu kola?
ispostuj me jos malo!!! zasto king -kong navija za partizan ??? pa zato sto je majmun!!! :rofl DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA I KRV TECE MOJA CRVENO - BELIH BOJA |
« Next Oldest | Next Newest »
|