Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svi u Dvor...
Izvinjavam se svima za pogresnu info,jednostavno kad mi je lik iz uprave Dvora rekao da ce biti tekme i du se dogovorili i sa Zvezdom,ja sam pomislio da ce zaista biti!
Reply
Neka mu je laka crna zemlja...
Reply
Jeli sada tekma se igra u sredu.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Reply
Prvenstvo se nastavlja tamo gde je stalo ,tako da ovu tekmu irgamo u subotu treceg aprila.
Reply
Da li to znaci da se derbi na jna igra 24-og aprila?
DEMO ZAJEDNO
Reply
Trebalo bi da je tako, sem ako ne bude nekih dodatnih pomeranja, pa se odigra nesto vanredno u neku sredu....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Jaoooo nemoj da su pomerili derbi ubicu se odma a ne samo ja. Na tribini sam citao da se 23. kolo igra u sredu.

Tu samo Kiki moze da pomogne!
Reply
Sa vetrom u kosi i osmehom na licu stize spasilac :rofl
Nema frke za derbi (mozda ovo zbog uroka ne bi trebalo reci Sad ), planiraju da ubace neku sredu kako bi se stanje sredilo.
3.4. Buducnost-Zvezda
7.4. Borac-Zvezda
10.4. Zvezda-Obilic
17.4. derbi
Jedini slobodan termin je sreda, 14.4. Ne verujem da ce odlagati utakmice, pa da 7.4. igramo sa zeleznikom, a 10.4. sa Borcem, posto mlada reprezentacija ide na evropsko prvenstvo, a samim tim imaju zelju da sve zavrse do polovine maja. Najlogicnije je da tekmu sa Zeleznikom igramo 14.4. (mozda zatrazimo odlaganje derbija za nedelju, tv prenos, dan vise za odmor-mada kako jednima, tako i drugima).
Uglavnom, mislim da jos nista zvanicno nije odredjeno.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Doduse, postoji mogucnost i da se utakmice pomeraju, s tim da bismo sa Obilicem igrali 14.4. Tada bismo sa Zeleznikom igrali 7-og, a sa Borcem 10-og.
Najbolje da sacekekamo zvanicu odluku.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Ufff ova varijanta sa Obilicem 14. bi bila do jaja.

Thanx Kiki namigivanje
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)