Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
122 DERBI!!!
Evo bas sad sam pogledao REKLAMU na RTS Satelit. U Subotu 16:55 Sati ce biti Prenos od 122 Vecitog Derbija ;pivo
Reply
?? ?? ???? ??? ?????? ?? ???? ????? ?? ????? ? ?????? ????? ???????
Reply
Za derbi na Mari u sredu karte su 200din.,naravno sever.
Reply
Mnogo je bitnije da se lepo navija i da svi pevaju nego da se pravi koreografija koja ce se ispucati za pet minuta, a sve sa ciljem da to zabeleze kamere i fotoaparati.
Reply
Pa pravo da ti kazem i koreografija tu ima velikog uticaja!!!
Tu se vidi koji su navijaci bolji, kreativniji................
Mislim da ubuduce neces docekati derbi bez koreografije, stalno ce biti pravljene, 1 mozda i 2 kao na derbiju u prvom delu sampionata!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Slazem se da su potrebne dve koreografije,drugu cemo praviti od njihovih stolica Big Grin
Reply
Pa licno na mene KOreo i Bakljada dosta utice. Nabija andrelin, i zelju za navijanjem...
Reply
Ljudi pomazite molim vas. Trbaju mi dvije ulaznice za sutra. Platicu ih po duploj cijeni. Ako neko ima neka javi na ovaj broj 0038765825321.
Dule
img]http://www.delije-brcko.rs.sr/slike_web/brcko_rs_Joint080804160214.gif[/img]
Momci!!! Jesam rekao da ovde nema duvanja!!!
www.delije-brcko.net
Reply
Bice kod tapkarosa dule!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Evo sad se probudih, dva sata pred utakmicu, medjutim, kao i ranije, utakmica je u mojoj 'glavi' vec odigrana :o Javilo mi se da ce da se zavrsi sa 3-0 Smile

p.s. e sad, ova moja utakmica koju sam odsanjao se odigrala na nekom - meni nepoznatom - neutralnom terenu/stadionu, pa bih i ovaj rezultata uzeo sa rezervom da sam na vasem mestu Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)