Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda-OFK Beograd
pedja,

tebe sam pitao, pricao si mi ranije da ces da dodjes (mozda), a vidim da si negde rekao da najverovatnije iduceg leta ...
Reply
Atmosfera odlicna tokom cele utakmice mada sam se zbrinuo u jednom momentu kada se pevala ova nova pesma(mi slavimo a ofka ode sa bodom :nene ).Dobro je ,korak manje do titule,Boze kako sam samo bio sretan kada smo dali drugi gol......
a imam bolest kojoj nema leka.....
Reply
Do
Reply
Jos jedna ne tako sjajna igra, ali najvazniji su bodovi, jos malo pa duplo slavlje!!! Confusedampion
Pozdrav za sve DELIJE od DELIJA iz Bora!!! :flasa
..nekad, sad, zauvek... ZVEZDA TRAJE
Reply
ljudi,zbog ovakvih momenata se i ide na Sever,samo sto ode srcka ako ovako nastave.
Ma kakav derbi,ovo je bilo ludilo! :ruke
Pozdrav svima koji su juce ostavili glas na mari
na nebu tom na koje idem ja sija moja zvezda crvena.....
Reply
E ako jo
rke s Dorcola
Reply
Ne mogu uopste da opisem kako sam se osecao u momentu kad smo dali gol, a ceo sever trci ka ogradi i nastaje divljanje... Svaka cast momcima, igrali su koliko su mogli na onakvom terenu... Sve u svemu, jedna dobra navijacka predstava i idemo dalje do oba trofeja...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Bombe na sos ! Jel ste provalili da nisu prikazali SEVER ni jednog trenutka ! :bes ustvari niko nije snimio juris stampedo sa vrha SEVERa ! :nene ucha u penziju !!!!!!!
elgrade-Milano-Marseille-NYC Always UltrasmenthalitetA !
Reply
Ako neko ima neki audio ili video fajl sa tekme neka postavi link, bicu mu vrlo zahvalan ;pivo :lol:
Reply
Na koju melodiju ide ova nova pesma?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)