Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pitajte direktora KK!
Quote:Recite vi Ziki, da se ne nervira, vazno da je KK osvojio ove godine sve sto se osvojiti moze Big Grin (pet duplih kruna!...a ne, to nije u basketu...) i da srecom (ako ne u fudbalu ono u basketu) imamo "evropski tim", kojim mozemo da se ponosimo a koji je stvoren za samo 2 godine, sto je za svaku pohvalu. Ziko, hvala!
p.s. Zmago ostani. Dovedi par Iracana, kao pojacanje u novoj sezoni i to je to "evropska Zvezda"! ;pljuga

Da te obavestim,
KK u zenskoj konkurenciji osvojio je duplu krunu, hm bese to bas basket..
KK u muskoj konkurenciji osvojio je kup, posle ko zna ko koliko godina, usao je u polu finale (prvu tekmu doduse izgubio je) ali je jos uvek u konkurenciji..
Od vremena kada smo se borili za opstanak dosli smo do necega. Za razliku od Dzajke i njegovog carevanja u FK ovde covek pokusava da komunicira sa ljudima koji Zvezdu vole i prate i to je pravi primer kako se radi... U upravi KK takodje su zastupljeni navijaci i bivsi igraci naseg kluba...

Sta tebi smeta kod KK? To sto je Zmago Slovenac? Hoces li se buniti protiv Djokaja? Mrzis Sanibala Orahovca?

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Naravno da znam da su kosarkasice osvojile duplu krunu ali vise volim da me o tome obavestis ti! Big Grin
Naravno da ne mrzim Zmaga i da volim nas evropski kosarkaski pro americki Dream Team i naravno Ziku! Smile
UO KK rules. ;pljuga
Jadranska liga forever! :ruke

FK Crvena zvezda uvek uz svoj Narod!
Kosovo je srce Srbije!
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Naravno da znam da su kosarkasice osvojile duplu krunu ali vise volim da me o tome obavestis ti! Big Grin
Naravno da ne mrzim Zmaga i da volim nas evropski kosarkaski pro americki Dream Team i naravno Ziku! Smile
UO KK rules. ;pljuga
Jadranska liga forever! :ruke

FK Crvena zvezda uvek uz svoj Narod!
Kosovo je srce Srbije!

05/06/2004 | Izvor: B92
Zvezda se nece
Reply
06/06/2004 | Izvor: B92
Andjelkovic:" Zvezda je avangarda"

Ko
Reply
[quote="Forever Ultras"]06/06/2004 | Izvor: B92
Andjelkovic:" Zvezda je avangarda"

Ko
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Prijatno sam iznenadjena gestom vodecih ljudi kluba. Sve pohvale i maksimalna podrska.
Nisam iznenadjena nasiljem policije. Iznenadjuje me samo koliko su se osilili nakon usvajanja novog zakona. Ono sto mi je drago jeste da se javnost najzad uverila ko izaziva incidente, TV snimke je videla cela Srbija, izvestaje su (kao i posle Novog Sada...) o incidentima dali i policija i povredjeni, pa neka javnost sama proceni ko laze.
Reply
Quote:Prijatno sam iznenadjena gestom vodecih ljudi kluba. Sve pohvale i maksimalna podrska.
Nisam iznenadjena nasiljem policije. Iznenadjuje me samo koliko su se osilili nakon usvajanja novog zakona. Ono sto mi je drago jeste da se javnost najzad uverila ko izaziva incidente, TV snimke je videla cela Srbija, izvestaje su (kao i posle Novog Sada...) o incidentima dali i policija i povredjeni, pa neka javnost sama proceni ko laze.

Sta bi tek bilo kada bi objavili snimak cele torture nad navijacima.................. ne mogu ni da zamislim............. ala bi bilo ostavki.................. steta sto na zalost ne mozemo da dodjemo do tih snimaka kao do severininog filma!
To bi bio slag na tortu :batine :batine :batine !
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Neki medjutim,nazalost misle drugacije!
Pogledaj te http://forum.krstarica.com!
Udjite na podforum kosarka!!
Ovo je sramota sta se sve pise!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Pogresno sam napisao,izvinite http://forum.krstarica.com
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
http://www.kk-crvenazvezda.net
Osam pitanja za komesara lige Slobodana Jelica

Povodom nekoliko intervjua komesara Superlige Slobodana Jelica u kojima je izneseno vi
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)