Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SCG-Hrvatska
Quote:ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!

Brate, bolje da si isao na tu tekmu, ne da gledas, nego da padne zastava Torcida Duisburg ili neka slicna :boks
Quote:Uvek pratim kada igra repka iako mi svoju drzavu jos uvek nemamo Sad Mada ovo je bila posebna utakmica. Pimp, mogli ste lako da nas dobijete, u drugom poluvremenu, posle gola vaseg Dinamovca Nika Kranjcara...

Najvise sam se iznervirao kada je vodja Hrvatskih navijaca na ledjima (pored mnogih tetovaza) ima istetovirano -U- jebo mu ja mater.

Od grobara bila je okacena zastava Berlin Bulldogs (to su ona 2-3 lika sto idu svuda, valjda ih toma - vovjoda Big Grin poznaje).

Inace svaka cast vama gastosima sto ste bili na tekmi!!!
Mislim da si sa ovim sve rekao !!!
E sad je to vec drugi par rukava
rzi(bačkizagre stuhpa šeja mojne mu se stavljatsupro mai vulo mai ljedro mai esve)
istina ziva, pimpicu, ajde mi zavrsi tvoju kevu, ne pitam posto ...... nije da se ima, nego se ne zali ...... :flasa
Quote:istina ziva, pimpicu, ajde mi zavrsi tvoju kevu, ne pitam posto ...... nije da se ima, nego se ne zali ...... :flasa
Pa i jeni kine blempro ;pljuga !! Mosa dido mova i denosre!!! Smile
rzi(bačkizagre stuhpa šeja mojne mu se stavljatsupro mai vulo mai ljedro mai esve)
Pimpek i Radza, olabavite malo, da se ne pretvori u pucanje u prazno.

Evo snimak na RTSC, nasi se mnogo bolje cuju i to je ziva istina. Nema sta da se lazemo...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Ja sam gledao tekmu na HRT-u 2. Volim da gledam prenose na njihovoj TV kada igramo protiv njih. Bilo je do jaja slusati nevericu...

Sto se tice navijanja u 70% slucajeva smo bili glasniji i lepo se na HRT-u mogla cuti pesma nasih navijaca... Sada ne znam i groblje se cesto jace cuje od nas jer su joj blizi mikrofoni, vetar i taj shit... Mozda na stadionu i nije bila neka atmosfera... ko ce ga znati a ko da nas i boli za to... Vazno je da su pali...

Pozdrav!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Jer znate kako je zavrsio jedan od administratora foruma? :zatvor :rofl

... pa sam je kriv kad navija sa Grobarima! :finger

ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!!!
EMA ULTRE BEZ GUDRE!!!
to prvo potpisujem UG al ovo drugo Ne!
Quote:ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!

moze neko da se ne slozi ,ali sa grobarima na istoj tribini nikad.

ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA !
Quote:
Delije Zvecan Wrote:Jer neko gledao ovu tekmu...ako jeste,napisite koje bi igrace iz reprezentacije voleli da vidite u Zvezdi?
Po meni,trebalo bi vratiti Boska Jankovica i iz Zete dovesti Marica (po meni,odlicno odigrao danas,dobar tehnicar).
A od kad to Jankovic igra za Zetu?? ;pljuga
Brate,prvo lepo procitaj topic pa nesto napisi,racunam da si dovoljno pismen pa ces sam uvideti da nisam pogresio...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)