05-28-2004, 09:19 AM
Quote:ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!
Brate, bolje da si isao na tu tekmu, ne da gledas, nego da padne zastava Torcida Duisburg ili neka slicna :boks
SCG-Hrvatska
|
05-28-2004, 09:19 AM
Quote:ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA! Brate, bolje da si isao na tu tekmu, ne da gledas, nego da padne zastava Torcida Duisburg ili neka slicna :boks
05-28-2004, 10:32 AM
Quote:Uvek pratim kada igra repka iako mi svoju drzavu jos uvek nemamoMislim da si sa ovim sve rekao !!! E sad je to vec drugi par rukava
rzi(bačkizagre stuhpa šeja mojne mu se stavljatsupro mai vulo mai ljedro mai esve)
05-28-2004, 10:40 AM
istina ziva, pimpicu, ajde mi zavrsi tvoju kevu, ne pitam posto ...... nije da se ima, nego se ne zali ...... :flasa
05-28-2004, 10:50 AM
Quote:istina ziva, pimpicu, ajde mi zavrsi tvoju kevu, ne pitam posto ...... nije da se ima, nego se ne zali ...... :flasaPa i jeni kine blempro ;pljuga !! Mosa dido mova i denosre!!! ![]()
rzi(bačkizagre stuhpa šeja mojne mu se stavljatsupro mai vulo mai ljedro mai esve)
05-28-2004, 12:31 PM
Pimpek i Radza, olabavite malo, da se ne pretvori u pucanje u prazno.
Evo snimak na RTSC, nasi se mnogo bolje cuju i to je ziva istina. Nema sta da se lazemo...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![]()
05-28-2004, 01:24 PM
Ja sam gledao tekmu na HRT-u 2. Volim da gledam prenose na njihovoj TV kada igramo protiv njih. Bilo je do jaja slusati nevericu...
Sto se tice navijanja u 70% slucajeva smo bili glasniji i lepo se na HRT-u mogla cuti pesma nasih navijaca... Sada ne znam i groblje se cesto jace cuje od nas jer su joj blizi mikrofoni, vetar i taj shit... Mozda na stadionu i nije bila neka atmosfera... ko ce ga znati a ko da nas i boli za to... Vazno je da su pali... Pozdrav! ![]() ![]() ![]() ![]()
05-28-2004, 02:20 PM
Jer znate kako je zavrsio jedan od administratora foruma? :zatvor :rofl
... pa sam je kriv kad navija sa Grobarima! :finger ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!!!
EMA ULTRE BEZ GUDRE!!!
05-28-2004, 03:42 PM
to prvo potpisujem UG al ovo drugo Ne!
05-28-2004, 04:35 PM
Quote:ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA! moze neko da se ne slozi ,ali sa grobarima na istoj tribini nikad. ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA !
05-29-2004, 06:59 AM
Quote:Brate,prvo lepo procitaj topic pa nesto napisi,racunam da si dovoljno pismen pa ces sam uvideti da nisam pogresio...Delije Zvecan Wrote:Jer neko gledao ovu tekmu...ako jeste,napisite koje bi igrace iz reprezentacije voleli da vidite u Zvezdi?A od kad to Jankovic igra za Zetu?? ;pljuga |
« Next Oldest | Next Newest »
|