Ovo nam je jedna od najboljih prilika da se plasiramo u LS. Ne interesuju me price tipa "da prodjemo YB i obezbedili smo jos 4 tekme u evropi". Dzaja je trebao da plati Marica koliko je trebalo i jos Djorovica da dovede na vreme, sad ce Djora da kasni. Ovako imamo kilavog Djordjevica i Stancica, nemamo jos pravog plejmejkera, Markovic povredjen...
Basta i Jankovic su Zvezdina buducnost. Perovic jos uvek nije za prvi tim.
PSV bismo morali da prodjemo, nek oni razmisljaju o nama a ne mi o njima.
Threads: 0
Moje misljenje je da ce Ziga ove sezone eksplodira. Dace Jangovcima gol u 25 min i prica sa njima je zavrsena. Petrovic ce insistirati na cvrstoj odbrani (kao i uvek :megafon ), Milovanovic je spreman da preuzme organizaciju, pa Jankovic sa njim...
To sto je PSV ostao bez velikih igraca, pa bre tu su Van Bommel, Koko.
Sve u svemu videcemo kakvu ekipu ima PSV kad budu dosli ovamo, naravno.
E onda je mrmot zavio cokoladu u foliju.......
Threads: 5
Maar Rode Ster is natuurlijk ook een grote naam
Threads: 1
Eo i mene posle dugo vremena.Shto reci za psv,premnogo igracha je ostishlo iz psv-a a samo su jednog doveli cini mi se.I moja procjena psv-a je da su mnogo gori od CRVENE ZVEZDE,prije nekoliko dana su izgubili 2-0 od jednog jako jako jako LOSHEG KLUBA! Dakle Super smo proshli na zhrijebu. Sreca nas je ovoga puta posluzila al ne znam dal ce znati da je iskoriste!
Zhivjeli ;pivo
anteremo fino alla morte
innalzando i nostri color
E' la canzone che viene dal cuor!!!
Threads: 76
Delija_Centar
Unregistered
Dace bog da im damo 3. komada.....
a mozda i vise na marakani a tamo 0-0
i onda u l.sh.....
i na kraju

ampion

ampion

ampion
Threads: 38
???????? ??????????? ??? ?????? ???-? ? ???? ???????, ???????? ?? ??? 0:1, ?????? ??? ?? ???????? ???? ????

...??????? ?? ????? ????????? ???????? ? ???????, ??. ???? ???????????, ???? ?? ???? ?????? ??????? ? ???? ????? ??...????? ???? ?? ????? ???????? ? ??????? ?????? ???-? ?? ?????? ?????????? ? ??????...????? ??? ?? ??????? ????? ???? ??????, ????? ?? ?? ?? ????? ?? ?????? ?????? ???? ?? ?????????? ??????????...
????? ?? ????????? ?? ???????? ?????? ????? ? ??? ???? 500, ????? 900 ? ????? 1000.....?? ???? ?? ?? ???????? ??? ?? ????????? ? ???? ?????? ?? ??????? ??? ??????....???? ????????? ??????? ????? ??...
???????!!!
Threads: 12
Ma Capo, ako treba za zvezdu prodacu i jednu od svojih jetri ( J. Homer Simpson)

, ali
Threads: 38
? ??? ????? ?? ???????? ?? ?? ????? ?? ??? ???????? :batine
?? ?? ??? ???? ?? ????? ?? ?....
????? ?? ???? ??? ?????? ????????...
???????!!!
Threads: 76
Svi vi koji kenjate da vam je karta, za evropsku tekmu, od 500 kinti skupa i nije vam smesno da za godisnju propusnicu otimate od penzija svojih baka i deka jer vas ocigledno oni izdrzavaju, ste nevidjeni klosari ali nevidjeni...
(stvarno treba jug da kosta upola od cene severa...ali stvarno!)