Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Red Star, Pink Star...
Ma, jebe se meni za misheve... Samo hocu da ukazem na to da sebi ne smemo da dozvolimo da se spustimo na takav nivo. A ljudi ima raznih, zato treba izabrati prave za takav posao (ako do toga, daj Boze, jednog dana dodje)

A B92 se sve vise i vise siri po Srbiji, mnogo vise nego sto ljudi znaju. Stoga...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Citam ove postive vezane za televizije, pa rekoh ajde da se ukljucim posto radim na televiziji i vrlo dobro znam sta se desava.
Kada bi ZVEZDA imala televiziju to bi bilo super ali da li vi ljudi znate koliko ta zajebancija kosta?
Drugo meni je super da mogu da gledam Zvezdu na bilo kom kanalu nije mi jasno da ima kometara kao zasto na pinku, pa sta jeli bolje gledati ili negledati prenos.
Sednes lepo sa ortacima zvezda razbija indijance na njihovom ternu i ;pivo ;pivo ;pivo
A sto se tice ovoga Red ,Star Pink star sta bi bilo da nas prenosi BK onda bi bilo ono Bogoljub je grobar ovo ono, a posto je sve kod nas tako postavljeno da uvek ima nekog komentara(svetu se nemoze ugoditi namigivanje ) interesuje me za koga navija gl urednik premier sporta ili canal plus--a ili nekih drugih televizija koje prenose ove ili one meceve.
Reply
Draca, pa nismo mi mislili da se skupimo nas tojica chetvorica i da otvorimo Zvezdi televiziju, kontamo mi sve koliko to para kosta ali kontamo da televizija donosi mnogo para...plus bi ljudi bili zaovoljniji jer ne bi bilo pricha e prenosi nas pink( komunjare) e prenosi nas ovaj ili onaj...kapiras sami bi sebi sve organizovali....
A to sto se tiche novca pa Zvezda je institucija brate, i ideja nije da se otvori televizija FK Crvena Zvezda nego televizija SD Crvena Zvezda kapiras?!?!
svi ulete neku kintu i onda to nije neki problem...a mi svi zadovoljni!
Reply
Quote:A B92 se sve vise i vise siri po Srbiji, mnogo vise nego sto ljudi znaju. Stoga...
Postoji samo jedna stvar gora od rtv pink....a to je b92.
Bila bi jako lepa ta programska sema: 15:30 Sonja Biserko o zlocinima Srba u krajini
17:00 C. zvezda- Split
19:00 Natasa Kandic o razlozima zasto smo svi mi odgovorni za holokaust na kraju XX veka....
20:00 serija sa tematikom iz zivota prosecnih americkih homoseksualaca, ljubav,ljubomora, smesne zgode i potresni nedostatak vazelina..
zbeglica sa oaza foruma
Reply
Boba, ljubim te u celo Srpsko.

To sto pricas o B 92 je gola istina. Primetio sam jednom kako ta ista televizija reklamira prava homoseksualaca i ostale pizdarije. Naime sam se kasnije raspitao i od pouzdanog izvora cuo da to finansira Vlada.

Koliko je to tacno to treba proveriti. Po meni je ta televizija nepatriotska, isto kao i Blic novine. Mozda su neki primetili kako nema vestiju na ovom sajtu iz Blica.

Kad uporedite Blic sa ostalima shvaticete. Isto tako i televizija.

Kako bi rekao moj brat Nidza:

SIEG HEIL KAMERAD!
Reply
Boguljub Karic nije grobar!!!! Bogoljub je taurunum boy, covek ulozio repa u FK Zemun! Smile

Kakav b92, ajde na stranu sto nemaju nikakve veze sa Srbijom, ali definitivno ne pokrivaju celu zemlju (a kad ce ne zna se), a setite se samo odakle sve vidjate zastave Cigana. Bilo bi glupo da Cigani iz cele Srbije ne gledaju tekme jer ih prenosi (maltene) beogradska televizija. Nemam nista protiv da bude na Pinku (vazno je da gledam) ali samo da se ne ponovi kao jedna tekma prosle godine koja nije prenosena jer se ne uklapa u programsku semu?!
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Reply
Nije bila programska sema u pitanju nego satelitske veze tj nisu platili za feed u odredjenom terminu pa pink nije ni dobio signal.
Sto se tice televizije SD CRVENA ZVEZDA opet ponavljam velike pare trebaju za to.
Ako mislimo da to bude profesionalno onda kosta jos vise jer samo kamera kosta izmedju 15000-2500eure, baterije oko 100 ,stativ 3--5000 mikrofon oko 200 , a sad neces valjda da radis sa jednom kamerom a onda rasveta studio scenografija rezija i oprema rezije itd...
E da me niko neshvati pogresno radio bi ja na toj televiziji bez para ali to je samo daleki daleki san
Reply
Editujem poruku koja je bila upucena korisniku koga vise nema... Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Tip je pre FU nesto napisao bezveze :nene pa sam ga malo :boks

Tako ce i ostali da prodju.

Kizo, banuj Limanca.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Evo da ne bude da ja nista ne radim na Godrinu preporuku banovo sam limanca. Nadam se da nisam pogresio i da si mislio na decka sa nikom Limanac. he-he njegov nik je na listi bio tacno iznad mog pa kad sam cekirao koga treba banovati zamalo da banujem samog sebe :lol:
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)