Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evo Morales
[quote="lucky_star"]Опште је познато да се Куста већ месецима не одваја од Марадоне јер снима филм о њему. [quote]
Za to se zna cak i u Danskoj Big Grin , ali nisam znao da su obojica u drustvu Moralesa, a nisam video Kustu na slici.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
е а од када сам ја вама причао о индијанцима :nene

пОзДрАв!!!
Reply
E sad bi taj gari nama "borcima protiv amera" mogao da poshalje kakvu "pomoc" , znate na shta mislim :lol:
Reply
Quote:E sad bi taj gari nama "borcima protiv amera" mogao da poshalje kakvu "pomoc" , znate na shta mislim :lol:
Pomoc bi sigurno isla preko Maradone :finger
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Poznajući delanje CIA-e u tom regionu, ne dajem mu više od 12 meseci vlasti ili 6 meseci života.
Reply
Перуански председник Алан Гарсија препоручио да се лишће биљке од које се прави кокаин од сада употребљава и као салата!

ЛИМА - "Инсистирам на томе да коку директно и елегантно конзумирате у салати", рекао је Алан Гарсија страним новинарима у председничкој палати, објашњавајући како конзумирање биљке из које се добија кокаин "никако не може да буде штетно".

Таквом препоруком перуански председник прикључио се својим "колегама" из Боливије и Венецуеле Еву Моралесу и Угу Чавезу, који коку промовишу као састојак свега и свачега - од безалкохолних напитака до пасте за зубе. Big Grin

Кока је у Андима вековима сматрана лековитом биљком, а у Перуу је узгајају на око 25.000 јутара и њено лишће користе за жвакање, или продају компанијама које из коке праве фармацеутски кокаин, чај или екстракте за различите напитке.

Да подсетимо, пре неколико месеци министар спољних послова Боливије Давид Чокеуанка шокирао је јавност када је изјавио да је лишће коке толико хранљиво да би требало да се служи за доручак деци у школама!

- Кока има више калцијума од млека. Требало би да се служи за доручак у школама - рекао је тада министар. Индијанци у Боливији жваћу коку, између осталог и зато што она убија глад и отклања осећај висинске мучнине.

'Сте видели шта су министри а не ови наши индијанци...
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Пре неких 10-15 година(можда јаче),су суспендовали неку јужноамеричку репку са неког такмичења јер су сви играчи пре текме попили чај од листа коке.Не сећам се тачно која је репка била у питању и које такмичење,али су сви они били искрено изненађени овом мером..као"па зашто ,па како ,па нема разлога" и ја им верујем јер разговарамо о поднебљу у коме је то сасвим нормална ствар..они коку употребљавају у лековите сврхе и сигурно би се сви комплетно смејали целом западу на снифу и осталим баханалијама.

А када видимо у шта се све овај свет претворио,нормално можемо да уочимо велики монопол који су западњаци направили на ову биљку,како би само зарадили на томе прогласивши је "нелегалном",док су они сами највећи увозници и конзументи исте.
Лицемерје на куб!
Reply
Што рече Клаудио Каниђа:
"Ако је кокаин дрога-ја сам наркоман" :rofl
Reply
кокаин, кокаин, то је права ствар, живела колумбија и пабло ескобар Big Grin
b]Дај Боже да се Срби сложе![/b]
Reply
Шта кажете за најновију вест да је у Србији основано прво удружење Индијанаца? Big Grin :lol:
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: