Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UPRAVA
20.decembar 2004. sa pocetkom u 23:48:11!!! :zbunjen

Pa,svaki trenutak je bitan!Svaki dolazak na tekmu je bitan.Ne sme da se dogodi da nekome postoji nesto prece od Zvezdinih tekmi i Severa a da se pri tom poziva da je veliki Cigan kojeg uz to treba pitati o odnosima sa Upravom,o Severu,i svemu ostalom sto nosi navijacki zivot!(kao sto pojedini forumasi uzimaju sebi za pravo)
Kome treba datum?Svako mora da bude zainteresovan za svaki trenutak koji Sever i Zvezda nose!
Na pocetku ove teme,kao i mnogih drugih gde se pljuvalo po Dzajicu i vodecim ljudima Severa,pitala sam ko je to toliko zaduzio Sever vise od njih,da ima pravo da proziva.Javljala se "neka vecina"...tj. javljali su se komlekserasi,bolesnici,neuspeli politicari,i zandarcine koji su jedva cekali trenutak da pisu o stvarima koje ih zapravo i ne zanimaju.
U redu je cuti komentar coveka koji je konstantno na tekmama,koji je nezadovoljan igrom,Upravom...ili cime god da su bili nezadovoljni,ali se situacija uprkos Dzajicevoj ostavci (zalosno ali istinito),PONAVLJA!Opet se javljaju "OGORCENI",koji mrdnuli iz fotelje nisu,koje ne zanima sta se zaista na Severu desava,koji opet upiru prstom i pozivaju se da komentarisu...i tako u nedogled!
Zar niko nije mogao od tih galamdzija da zapazi nove barjake,odlazak u C.G.,organizovan odlazak mladjih ekipa u N.S.(sa shtajge),dobru pirotehniku,konstantno navijanje...Pa,naravno da nije!Zato sto ih na tekmama i nema!

Nova polusezona je pred nama...dajte malo shmeka,dobrog raspolozenja...dosta vise sa cinizmom...Zasto???

Sta su trazili,dobili su!Ko sada treba da resava njihove komplekse?Ko sada treba da odredjuje datume?
Mislite da ce Sever da propadne bez nekih ovde "forumasa"?
Nemojte da ste smesni...sta ste utripovali da ste?
Osvestite se vec jednom...mislite da ce neko da vas moli?Ukoliko sebe ne smatrate Ciganima,pa i ne trebate Severu,ali onda bez obzira da li ste nekada odlazili na tekme (kao Dacha),ili pozivate ljude da ne odlaze na Sever,dok "ovi" vode Sever(kako neke momke naziva Budimir),ili vam se ne svidja stav ljudi koji su stalno na Severu...NEMOJTE KOMENTARISATI,SEKTASITI,ZRACITI ljude oko sebe!!!!
Ko mora da se moli da bi dosao na tekmu,neka zaboravi na to!!!

Indjija,sam ces sebe svrstati u jednu od pomenutih grupa...
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Ja sebe prepoznajem samo kao deo kopa na Severu.
Ne zelim da raspravljam o prvoj ekipi jer onaj ko je pravi deo severa(a ne virtuelni)zna ko su ti ljudi i zna njihove vrednosti.
Teta MilaConfusedlazem se da je jedino sto je potrebno to je spremanje za drugi deo sezone,i zato treba otvoriti novi topic.
Na ovom forumu treba zavrsiti pricu o upravi(po meni treba zakljucati topic)jer jedino mesto gde se svaki navijac pita za buducnost kluba je tribina,a ne forum.
PREKINITE:
:megafon da budete protiv Dzaje ili promena
:megafon da budete protiv prve ekipe ili foteljasa
:megafon protiv zandara...

Nismo tu zbog nikog od gore navedenih ljudi nego zbog
CRVENE ZVEZDE
ZATO: :megafon

DODJITE NA STADION I POVEDITE STO VISE DELIJA
JER SMO JAKI ONOLIKO KOLIKO NAS IMA

PAROLA VREDI ONOLIKO KOLIKO LjUDI STOJI IZA NjE

SAMO BROJNOST I JEDINSTVO POKAZACE DA
SMO MI UPRAVU

SAMO PUN,JEDINSTVEN,JAK,UTICAJAN,MEDIJSKI ISPRACEN
SEVER MOZE DA VRATI ZVEZDI SJAJ I SLAVU
KAKVU SAMO OVAJ KLUB U SRBIJI ZASLUZUJE!!!

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA
Quote:
Indjija Wrote:A to su...tj.na koga se ovo odnosi?

Sta nije jasno?
Odnosi se na Dachu,FuJ Budimira i ostale mungose koji su toliko cekali Dzajicev odlazak,a sada i ne prilaze stadionu!!!

Lepotice, nije valjda da ja licim na mungosa... namigivanje Cemu nervoza, pa pises sa svog usera za promenu..

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Mila,

Quote:Zar niko nije mogao od tih galamdzija da zapazi nove barjake,odlazak u C.G.,organizovan odlazak mladjih ekipa u N.S.(sa shtajge),dobru pirotehniku,konstantno navijanje...Pa,naravno da nije!Zato sto ih na tekmama i nema!

Ovde nije o tome rec.

Ili ti mozda dela navijaca poistovecujes sa potezima uprave. :nene

Ovde je rec o upravi i drzite se toga.

Dzaja je otisao ko i da nije, ili ustvari uopste nije ni otisao?

Ja hocu da gledam Vidica, Boskovic, Jankovic u istoj ekipi. Da li trazim previse? Dvojica su vec daleko. Da li cemo i Jankovica na leto da pustimo u PSV?
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
I ja hocu forum gde svi posetioci ujedno i posetioci severne tribine (sem ljudi iz inostranstva), da su navijaci ili barem simpatizeri, a ne internet smaraci... Ali izgleda da ne moze. E pa isto tako nece moci ni da se nastavi ova smejurija od topica gde po 1023 put pisete iste stvari i smarate o istim. Licna prepucavanja po 1000 put vam kazem ostavite za PM ili neki drugi nacin ovde nece moci... Dok se ne desi neka veca promena (pozitivna ili negativna) na relaciji uprava-klub-dzaja ovaj (a i svi topici na slicnu temu) ce biti zakljucani!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)