Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-милан
Као што реће Милан из Жикине: Е наздравје Sad
Pa dobro navikli smo da nas sreca NE prati...
u pravu je onaj momak samo kaka sve ostalo su im matorci,ali...
MILAN JE MILAN!
DRZI SE ZVEZDO... Confusedampion
О двоструким стандардима УЕФЕ џаба је трошити речи... Својевремнео је Олимпик Марсеј због намештања у националном шампионату био одстрањен из Купа Шампиона и то као Шампион Европе... А Милан сада има велике шансе да игра, не верујем да ће та комисија да промени одлуку... Но нама су једнако тешки противници и Милан и Палермо... Једноставно немамо среће са жребом и то је то... Од свих чеха, словака, турака, Грка, ми извучемо екипу из земље светског шампиона где се реално игра најбољи фудбал... Само много много среће и 300% боље игре него у Ирској може да нас одведе у ЛШ...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
To je sportska sreca,navikli smo na to...
DRZI SE ZVEZDO!!
Ma sta tripujete, prolazimo ih... Bod u gostima- tri kod kuce namigivanje

Nece biti tragicno ni ako udjemo u Kup UEFA, mislim sa navijacke strane.
Kakve smo srece da zavucemo ruku u bure puno picaka , izvukli bi kurac!
Ma ko ih jebe , da ih dobijemo ovde i ja sam presrecan
Vreme je da se naplate stari dugovi! Bilo bi nam teze protiv Palerma bas zato sto su "slabiji".

Zamislite da ih prodjemo, to bi bilo kao da smo osvojili LS. Ako budu imali slab dan, plus su mozda uzdrmani zbog skandala oko namestanja. Bolje nego da ispadnemo od nekih guzicara.

Samo hrabro, nista nije nemoguce. Zamislite da smo izvukli Valensiju ili Arsenal. Protiv njih bi nam sigurno bilo teze. Nisu ostali mnogo slabiji.
Neka izginu na terenu i meni ce srce biti na mestu. A to da li cemo ih proci - pa i Maribor je izbacio Viljareal. Niko nije nepobediv, a revans je na Marakani.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
Pa ne treba se predavati naravno da su veliki favoriti ali imamo sanse, pogotovu jer imamo revans na marakan. U ostalom da mi prodjemo Kork pa onda cemo i Milana ;pljuga
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Ko zna zasto je ovo dobro ako je sudjeno da igramo onda cemo i igrati ligu sampiona pa makar igrali i protiv ostatka sveta. Mozda nismo imali srece u izvlacenju ali cemo imati na terenu, nikad se ne zna... Da prodjemo prvo ove pa cemo posle da razmisljamo o milanu i palermu

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)