Threads: 4
Postoji mnogo Cigana koji nisu ovde,a koji su savrseno upoznati sa stanjem na Severu.I vi odlicno znate da su to momci,koji bez obzira sto su preko ,su itekako ucestvovali u zivotu Severa(na neki nacin naravno)!I,nikada nisu pokusavali da iskompromituju Sever i Cigane na bilo koji naci!!I da od onih koji ne spavaju,misleci na novu sezonu,i sav rad koji ih ocekuje za bolje sutra,istog tog Severa,prozivaju i poklapaju!
A,ucesce u JL nije bilo nista neocekivano ni nenormalno,jer sto se tice same Zvezde(ne tribina,ko zna-zna o cemu pisem),uprava nigde nije gresila!Dobijali smo ustase,svi su bili srecni i zadovoljni,doslo je do zamora...ljudski je...,
A,o dovodjenju tih poturica i koje cega,pa sezona tek da je zavrsena,a svako vec uveliko sve zna,i ima informacije...mozda je cisto proveravanje misljenja Cigana i javnosti... :zbunjen
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Threads: 17
Kizo,
brate moj, ja znam i razumem da ti, ipak, bez ozbira na sve, moras da balansiras i da ne budes previse u raskoraku sa opstim misljenjem, ali, izvini, kao sto sam temu i poceo (a nisam je ja poceo), tako sam i nastavio, ni o kakvim hrvatima ja nisam pricao, vec o toj ligi i o nama ciganima, tako da ako vec moras da Balansiras bez obizra na Istinu i svoje misljenje - kapiram te najozbiljnije, nemoj da mi stavljas u usta ono sto nisam rekao, jos sam ponajmanje pominjao hrvate na ovom topicu, sem u kontekstu 'ne treba nam liga sa ustasama' - naravno da ne treba.
Jos jednom, n emislim pogresno o pedji vec me interesuje odgovor nekoga od prvih, a on je na forumima najcesce, pa je logicno da sam njega p®ozvao, niko ovde ne misli da on ili neko treci voli hrvate, nemojte da se pravimo ludi, vec pricamo o ucescu iligi.
poz.
Threads: 52
p.s. budo, prijateljstvo zadrzi za nekog mazohistu.
Hvala, naci cu vec negde nekog mazohistu...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Quote:Hvala, naci cu vec negde nekog mazohistu...
Iznenadjujes me... :lol:
K vragu, ova tema je vec otisla u aut,  onda:
Pazi, nemoj da se brines, i sama znas da je Incident moja omiljena grupa na Severu... ;pljuga :o ;pljuga
Vidis, neke stvari umeju da budu problem,  kada probleme ne mozes da resis na jedan nacin, neko se okrene sahu, a neko postane radikalan u drugom smislu...
poz,
budimir
Quote:K vragu, ova tema je vec otisla u aut, onda:
Pazi, nemoj da se brines, i sama znas da je Incident moja omiljena grupa na Severu... ;pljuga :o ;pljuga
Vidis, neke stvari umeju da budu problem, kada probleme ne mozes da resis na jedan nacin, neko se okrene sahu, a neko postane radikalan u drugom smislu... 
poz,
budimir
Sta ti je?Bez nervoze... namigivanje
A,koja druga ekipa pa da ti bude omiljena,ako ne Incident??? namigivanje
Uzivaj Budo!!!!
To ti pricam.
Samo cekaj da Kiza zavrsi sa ispitima pa da vidi sta smo napravili od hool caffea. :boks
Vidis, kakav sam, mene samo mazohisti/mazohistkinje hoce u drustvo...
poz,
budimir
U potpunosti podrzavam odluku Danilovica i Divca da Partizan ne igra tzv, Jadransku Ligu. Oni su dovoljno velike licnosti, institucije u Srbijansko-Crnogorskom sportu, pa i drustvu uopste,- dovoljno su materijalno obezbedjeni - te odluku mogu doneti mimo pritisaka mocnih i po vlastitoj savesti. A KK Partizan je ono sto je Zvezda u najvaznijem sportu - ime koje seze izvan balkanskog brloga.
Prethodne godine nijedan klub iz Srbijansko-Crnogorske federacije nije u toj ligi odigrao utakmicu koja bi navijacima donela kakvu radost u odnosu na domace takmicenje. Ni banjalucki Borac koji je u tom takmicenju predstavljao Narod Srpske nije imao punu dvoranu.
I valjda je moja Subotica u kojoj sto cesce zelim gledati Zvezdu malo lepse selo od Sirokog Brijega. Razumem otvaranje ka Evropi, ali ako je Siroki Brijeg Evropa, onda je Beograd teheranski klozet.
Uostalom, jebo zemlju kojoj je hrvatska Zapad.
Threads: 1
Evo ovako...
Igranje u toj ligi ne mora da bude gre
vezdini su navijachi od atomske bombe jachi!
Threads: 17
Ajde da odgovorim kad vec insistiras i 'prozivas'.
"????????? ????? ????? ?????????, ??????? ?????? ?? ????????? ? ???? ???????? ??????"
Kao prvo, da bi covek o necemu diskutovao - i pri tome se koristio recima/pojmovima/sinonimima, mora da razume znacenje istih. Pored toga, neophodno je (u stvari i najbitnije) da ne bude ostrascen, da misli svojom glavom (da ne misli tribina za njega i vodje) i da ima dobru volju - da ne imputira drugima ono sto nisu rekli, pogotovo ako ovi (zasad) ne filosofiraju, vec jednostavno iznose cinjenice o nekim nedoslednostima na nasoj tribini, i sve to na materinjem-srpskom jeziku.
Dakle, rec 'prozivati' nema a priori, niti nuzno, negativno znacenje. E sad, to sto si ti, i jos neki, to prevideli i sto rec 'prozivati' automatski pojimate u ulicnom zargonu znacenja te reci - to je, slozicemo se, vas/tvoj problem.
Nadalje, posto smo definisali pravo znacenje te reci, mozemo da zakljucimo da - prozivati 'odgovornog' i, predpostavljam, Pocastvovanog, preko interneta/foruma jeste itekako primereno i ocekivano, jer, na kraju krajeva, forum i jeste mesto gde se iznose misljenja, pogotovo ako postoje pitanja koja Istu Odgovore.
Jos jednom ponavljam, mada ocigledno nema nekog smisla ponavljati jer neki od vas ili namerno pogresno tumace, ili jednostavno nisu u stanju da shvate prosto-prosireno recenicu; dakle, nije ovde rec ni o meni, ni o pedji (tako to barem vide oni koji umeju da 'citaju izmedju redova'), ni o navijanju i izgledu danasnjeg Severa ( o cemu sam se inace izrazio krajnje pozitivno i odao priznanje doticnom za njegov nesumnji udeo u izgledu danasnjeg ... I TU SI MI ISKRIVIO RECI, sramota), vec je ovde rec o stavu cigana po pitanju JL, stavu koji je po meni krajnje nedosledan - na stranu da li je ispravan ili ne, a to pitanje, brate moj, necu da postavim tebi, marku ili janku ni nikome drugome koji na to nije uticao, vec onima koji su tu odluku doneli-uticali na nju, a on je jedan od njih. Zar stvarno ne shvatas nista? On licno mozda i nije bio za to (mada mislim da jeste), ali je sigurno bio u celoj toj prici kad se odlucivalo, pa onda sigurno da od njega trazim odgovor, razmisljam na glas, pitam sebe pitam/prozivam/pozivam njega ili nekoga 'ko se pita' a doneo je odluku koja je u NAJDIREKTNIJOJ kontradikciji sa svim sto su cigani do tada radili/mislili/govorili/pevali/pisali Propagirali.
"????, ??? ?? ?? ???? ??????? ?????? ? ??????? ?? ?? ? ???? ????????? ?????? ?? ????? ???????? ???????! "
Ova, tvoja, recenica mi najociglednije govori koliko si povrsno sagledao citav problem.
Kakvo ti je to pitanje? Kakve veze ima ULEB sa jugoslovenskom ligom (zvezda srbija nikad jugoslavija :o ) Ja zbilja ne znam kako da ti priblim toliko ociglednu i jasnu distinkciju tih dveju liga?
Dalje, to da li sam ja delija ili simpatizer nije na tebi da prosudjujes, jer, ako nista, dok sam navijao za zvezdu i isao na njene utakmice nisi ni znao sta je to 'navijac' i Zvezda - i stvarno je bezobrazno da mi se obracas sa; ' Kao ????, ?? ????? ???? ??????, ???? ?????????? ?????? ?????? ? ?? ?????? ??????????? ??? ?? ??????? ? ?? ??????!!! '
Ja se ne kolebam po pitanju kluba koji volim, vec po pitanju aktivnog navijanja - opwet pogresno tumacenje. Ujedno, to je i odgovor na tvoju primedbu 'kako bi ja presao da navijam sa radovcima da su me zvali', svasta!
Nije se situacija na Severu iskristalisala (okani se fraziranja) odlaskom pojedinih ljudi, nije jer su otisli mnogi pravi cigani i veoma zajebani likovi (ali ti si ocigledno jos mlad pa ne znas sve detalje i okolnosti pojedinih transfera sa nase tribine na druge tribine, kao i jednostavno prestanak aktivnog navijanja zbog odredjenih problema), pa na Severu i dan danas ljudi dobijaju batine jer povedu pesmu/prozivku koja nije 'pozeljna', iako su vatreni cigani i spadaju medju likove sa najvecim mudima i milion gostovanja na tom Severu - o cemu pricas? Kakvo crno 'kristalizovanje'.
Nadam se da si shvatio brate, i nadam se da vise neces da mi stavljas u usta ono sto nisam rekao - odnosno, da pogresno tumacis moje reci i da neces da me prozivas i da mi govoris da li sam simpatizer ili ne, jer ja sam drao svoje grlo na svakoj utakmici, kad i mnogi iz 'prvih ekipa' nisu navijali (sto je cest slucaj), drao se jos od 1987/88, a gde si ti tad bio? Nemoj tako, nemoj da previdjemo stvari preko kojih ne moze da se predje.
Ziveo
LJUBIM VAS BRACO, je l' tako bese!?!
|