Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Euroleague basketball 2009/10
Добро људи превише лупетате. Нити је хала била празна ,а ову глупост да је текма била велики ударац за нашу групу не бих ни коментарисао  ???. Ја не знам шта сте ви очекивали.Олију утакмица ништа није значила јер је већ био изборио прво место у групи,такође и гробарима небитна јер у и они отишли даље. ДАкле није тачно да је утакмица била битна. То је вероватно проузроковало да хала не буде пуна, јер симпатизера има свуда не само код нас. Следеће, хала прима близу 15 000 места, а била је солидно попуњена, те је сигурно било више од 7 000 људи дакле дупке пун Пионир, ако ћете тако. ТАкође ако сте приметили дворана није нешто специјално акустична,а и трибине су доста удаљене од терена. Браћа су прво спустила стоку химном,затим прозивање на српском  и пар пута  грмело,тако да, ја стварно не знам шта сте ви очекивали  :-\
Reply
(01-15-2010, 07:23 PM)toni link Wrote:Meне је такође изненадило, поред бројности и слабо навијање браће, мислим свака им част за наше песме и пароле, али није ми јасно да на фудбалу грме, а на баскету имају тако бледа издања, и то на тако битним текмама... Ми смо овде против паока испунили пионир, а да је могло испунили би и три пионира, још како смо грмели...
Такође разочарао сам се што се није организовао одлазак наших, они су код нас долазили на дерби, па и на мање текме. Нарочито што не видим реалан разлог за то-визе укинуте, а карте због границе су могла браћа да нам пошаљу, и онако је било пола хале празно.. Надао сам се масовном одласку и екстра издању. Мислим да нам је то велики ударац за групу, још је представник стоке изјавио "сигуран сам да Делије нису путовале.."
Чини ми се да сам видео заставу "Без Страха", ако је тако, момцима свака част..

Слабо навијање?Неможе се преко тв-а закључити дал је навијање добро или лоше.Ево погледај овај клип:

Reply
(01-15-2010, 09:05 PM)Darko link Wrote:Браћа су прво спустила стоку химном,затим прозивање на српском  и пар пута  грмело,тако да, ја стварно не знам шта сте ви очекивали  :-\

Очекивао сам пуну халу.За ово друго што су браћа показала, могу само да кажем свака част.
Reply
Прво: који курац пишете овде на српском?????!
First of all: why the fuck are you writing in Serbian here????!

Друго: Ako не располажете информацијама немојте да причате неистине... За баскет прилике, сасвим солидан одзив браће... Хала прима ако се не варам скоро као два Пионира, тако да немате реалну процену колико је људи било на утакмици... Наравно да је било наших доле... Зар треба неко да вас организује да би отишли на утакмицу... Пасош у руке, новац ко има и правац Атина!
Second: If You don't have true informations, you don't need to tell untruth... For basket occasions, all reliable  response of brothers... Stadium has capacity like two Pionirs (basketbal stadium of Red Star), so You don't have realistic evaluation how much people were on the game... Off course that our guys were there... Do you need someone to organize Your trip to the game... Passport in Your hands, and if You have money go straight to Athena!

Треће: Траћите време, све што је одрађено у Aтини је за похвалу!
Third: You are wasting Your time, everything what brothers did on the game is for applasue!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(01-15-2010, 09:05 PM)Darko link Wrote:Добро људи превише лупетате. Нити је хала била празна ,а ову глупост да је текма била велики ударац за нашу групу не бих ни коментарисао  ???. Ја не знам шта сте ви очекивали.Олију утакмица ништа није значила јер је већ био изборио прво место у групи,такође и гробарима небитна јер у и они отишли даље. ДАкле није тачно да је утакмица била битна. То је вероватно проузроковало да хала не буде пуна, јер симпатизера има свуда не само код нас. Следеће, хала прима близу 15 000 места, а била је солидно попуњена, те је сигурно било више од 7 000 људи дакле дупке пун Пионир, ако ћете тако. ТАкође ако сте приметили дворана није нешто специјално акустична,а и трибине су доста удаљене од терена. Браћа су прво спустила стоку химном,затим прозивање на српском  и пар пута  грмело,тако да, ја стварно не знам шта сте ви очекивали  :-\

Што се тиче тог ударца за групу,(можда се нисам лепо изразио), нема везе са текмом, већ то што се нисмо појавили тамо, а они долазили код нас на небитне текме.. Oва текма је била небитна резултатски, али навијачки веома битна, не схватам само разлог непојављивања... Зар не би било лепше да смо се појавили и издркавали над гробљем. Кажем, свака част за труд, пароле и химну која их је убола у срце ;D, само, очекивао сам боље навијање, а не да само пар пута загрми...

Прочитао сам прозивку представника стоке да 15 год. "GАТЕ 7" не иде у солун, па ме занима да ли неко зна нешто о томе?
Не желим да неко помисли да имам нешто против браће, волим их, поштујем, дивим се њиховим кореографијама, навијању на фудбалу, мелодичним песмама...само сам изненађен блеђим издањем у тренутку када су требали да им се најебу кеве, за добро познате односе
Reply
WELL DONE BROTHERS

ISE STO MIALO, KATI MAGIKO
OPOU PAS ESI, THA MAI PANTA EGO, NA SOU TRAGOUDO
THRILE OLE OLE, THRILE OLE OLE
THRILE OLE OLE, THRILE OLE OLE, THRILE OLE OLE
Reply
[quote author=Red Star Forever link=topic=3625.msg75166#msg75166 date=1263594622]
Зар треба неко да вас организује да би отишли на утакмицу... Пасош у руке, новац ко има и правац Атина!

Па ми смо ваљда организована навијачка група!? Ок, можда је тешко организовати сам пут, али бар неки вид организације, типа да се нађемо негде па заједно на текму, а не нек иде ко хоће, свако за себе, раштрокани по хали
Reply
Reply
(01-15-2010, 07:23 PM)toni link Wrote:Meне је такође изненадило, поред бројности и слабо навијање браће, мислим свака им част за наше песме и пароле, али није ми јасно да на фудбалу грме, а на баскету имају тако бледа издања, и то на тако битним текмама... Ми смо овде против паока испунили пионир, а да је могло испунили би и три пионира, још како смо грмели...
Такође разочарао сам се што се није организовао одлазак наших, они су код нас долазили на дерби, па и на мање текме. Нарочито што не видим реалан разлог за то-визе укинуте, а карте због границе су могла браћа да нам пошаљу, и онако је било пола хале празно.. Надао сам се масовном одласку и екстра издању. Мислим да нам је то велики ударац за групу, још је представник стоке изјавио "сигуран сам да Делије нису путовале.."
Чини ми се да сам видео заставу "Без Страха", ако је тако, момцима свака част..
Шта приачш какав ударац на групу, јеси ли ту луд? Наши су били доле и то су сви врло добро могли да примете. Очекивао си 5000 Делије доле? Зашто ти ниси отишао??? Како се увек неко нађе паметан да гледајући са стране и не радећи ништа пљује по неким стварима које су добре!!!

Нећемо се настављати више на овој теми, све остало нек иде на ПП.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
химна
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)