Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Цртежи
Дај брате, уживи се мало док црташ
Reply
Ајд не качите глупости! Погледајте радове на првој страни и све ће вам бити јасно. Овај цртеж изнад је ок, али кад се ради у вртићу...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(04-07-2010, 12:46 PM)ЦЗБГ link Wrote: Ајд не качите глупости! Погледајте радове на првој страни и све ће вам бити јасно. Овај цртеж изнад је ок, али кад се ради у вртићу...

Ако хоћеш неке сличне или боље од Бошкових онда закључај тему, не видим чему такав однос, цртеж ко цртеж је просечан ништа спец, али опет не заслужује такав однос.
Reply
(04-09-2010, 01:00 AM)8stardust7 link Wrote: [quote author=ЦЗБГ link=topic=3765.msg77628#msg77628 date=1270644413]
Ајд не качите глупости! Погледајте радове на првој страни и све ће вам бити јасно. Овај цртеж изнад је ок, али кад се ради у вртићу...

Ако хоћеш неке сличне или боље од Бошкових онда закључај тему, не видим чему такав однос, цртеж ко цртеж је просечан ништа спец, али опет не заслужује такав однос.
[/quote]

Брате ај погледај цртеж и реци на што ти личи,искрено на ништа и ја би тако нацртао и  замисли да свако од нас постави такав цртеж или нешто тако слично можеш ли замислити на што би тај подфорум изгледао мало неозбиљно,стварно погледајте предходне радове и ко зна приближно томе да нацрта нек постави,без увреде моје мишљење. Wink
Reply
...
Reply
Немојте погрешно да ме схватите, али зар није боље да употребимо нашу креативност, а не да пресликавамо или гледамо у неки рад. :-\
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
(04-28-2010, 09:50 PM)Мобилисан link Wrote: Немојте погрешно да ме схватите, али зар није боље да употребимо нашу креативност, а не да пресликавамо или гледамо у неки рад. :-\

!!!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
http://s797.photobucket.com/albums/yy255...age000.jpg

Нешто од мене што сам радио док сам био млађи,ништа специјално.
Reply
[Image: ez7Kv.jpg]   
[Image: uzhHs.jpg]
[Image: EWN6A.jpg]
[Image: sDHMd.jpg]
[Image: jxcls.jpg]
Reply
Ја  имам пар шаблона за маркере.Ништа посебно.. Smile

Attached Files
.jpg   Fotografija0915.jpg (Size: 235.62 KB / Downloads: 95)
.jpg   Fotografija0906.jpg (Size: 202 KB / Downloads: 94)
.jpg   Fotografija0917.jpg (Size: 145.44 KB / Downloads: 94)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)