11-05-2003, 10:43 PM
Quote:Stef to je tacno sto kazes...na severnoj TRIBINI se vidjaju takvi likovi
ALI....bilo kom liku na severu da pridjes i pitas ga sta to furas ZABARSKI ili ENGLESKI stil..ja dajem glavu 100% ce ti reci ZABARSKI..znaci niko ne voli na SEVERU da se identifikuje sa ENGLEZIMA nego sa ZABARIMA...znaci SMEKERSKI stil...FARMERKE, POLO MAJCICA, KACKET i tako to to se vidja PUMA itd...znaju svi nasta mislim...te MARKE koje spominjete...za njih niko na severu nije cuo bar 80% ljudi nego znaju za...PUMU, ADIDAS, NIKE, od sportskih od elegantnih VERSACE, ARMANI, TOMMY HILFIGER mozda POLO..BOSS sigurno itd itd itd...
Glupost. Da si ikada bio na nekoj tekmi italijana (kao sto je dosta nas bilo- i to, hvala Bogu, ne na samo jednoj utakmici) ne bi tako pricao jer ja licno (a i dosta ljudi koji su u prici) njih ni ne gledam ozbiljno. Niko iz ekipe ti nece reci da furamo zabarski fazon, prica je bila ranije po onoj kao podeli "grobari su englezi, cigani su zabari", mi smo uzeli po nesto i od jednih i od drugih (bilo je i trecih), dodali nesto sopstveno- i to je nas stil.
Versace je iskljucivo fashion brand, Armani classic takodje ali AJ i Emporio su tipicne casual marke.
Zna se sta je casual pokret/scena i nema tu mnogo odstupanja/prilagodjavanja. I SI do Bozica 1990 nije postojao u Engleskoj pa je napravljen bum. Kad sam pomenuo kombinacije mislio sam na zaradjivanje para a ne da li izgledamo elegantno i smekerski
Dosta ljudi i ne nosi salove uopste, Burberry kacketi su 100% original jer jos nikom nije palo na pamet da pravi fuseve istih kod nas
ada Granicar postane zakon, Irac je tvoja duznost
(kradja autorskih prava!)
(kradja autorskih prava!)