Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pitanje za delije...
kospicar, nisam te vrijedjo, samo sam ti reko da "ne seres" jer me nervira to vase da ste bosanski klub...mogu da ti citiram na desetine postova sa vaseg foruma na themaniacs.org, gdje se srbi nigdje ne spominju kao srbi vec uvijek kao "cetnici i vlasi", za sinisu mihajlovica se kaze da je cetnicko-cigansko govno itd...sjeti se malo navijanja protiv borca npr. prije nego sto pocnes pricat o bosanstvu. meni ne smeta sto ste vi takvi, daleko vam lijepa kuca, al zvezda je srpski klub, ne fasisticki (ako su delije fasisti, sta onda reci za vas i kitare?). dakle, mi imamo svoj klub, vi svoje i to je kraj price...
..ne moze brze, jurimo 30...
Siamo il fascisto, battamo comunisto!
e ss pazi nisam ja rekao da su delije fasisti, nego fakat mi bilo cudno zbog pozdrava, ok dosta je raje ok odgovorilo , a to drugo nije tema ovog topika, Smile
Kospicar ,
zato neodes na vas bratski juznifronz.net i nepitas kako su postali partizani?
To je ionako vas bratski klub. Igrate prijateljske tekme sa njima , jedan od vodje vam nosi glodarski dres na tekmama.A i nije rijetkost vidjeti glodarske salove na vasem jugu.
Koga si ti nasao da pitas za ime. Pa pogledaj vase ime pa ostani citavu noc i razmisljaj samo kako je ono glupo.
Klub radnika zeljeznice sa jedinim stadionom na svijetu na kojem su sve cetiti tribine razlicite :batine
edan Grad jedan Klub
"delije, delije, ajmo svi u glas
slobodan milosevic, navija za nas..."
Poznato? Ja ne mogu da verujem da pojedinci tvrde da c.z. simbole borbe protiv komunizma. I kako mozete da tvrdite da na severu nije bilo politike. Pa jel vam vodja bio pokojni policajac koji je radio iskljucivo po nalogu svinje.
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
E baba, dobar ti avatar.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Svi smo mi licnosti za sebe i imamo svoj privatni zivot (barem vecina ...), pa stoga svako ima pravo na svoja licna opredeljenja i zivotne puteve - za koje cemo da odgovaramo pre ili kasnije, pa i pokojni A.
Dobro, dobro, ljudi, nemojte rasipati versku i nacionalnu mrznju! To je u nasoj zemlji zabranjeno novim Zakonom o sprecavanju nasilja na sportskim priredbama... :rofl :finger

Red white life, ako si vec spremio gajbu piva, nije uredu da propadne, jel tako? Daj da to popijemo pre nego shto istekne rock trajanja... Smile :ruke ;pivo

Inace, moram malo da se nadovezem na Budimirov post, jerbo su DELIJE ( kao jedinstvena navijacka grupa ) nastale upravo zbog politickog raskola na tribini. Jes da sam tada josh bio dete, ali ovo znam iz pricha jednog od starijih DELIJA, Pjera.
Naime, nasha tribina se, prema njegovoj prichi, prvenstvaeno delila na slobine, vukove i seseljeve pristalice. Na jednom od tadasnjih sastanka tadasnje Delije su odlucile da pomire zaracene strane na severu, da se politika izbaci sa tribine jer smo i tada ( kao i danas ) na tom SEVERU bili prvenstveno zbog ZVezde! Tako je na sastanku 10.01.1989. odluceno medju vodjstvom DELIJA ( Peca PAnker, Tima, Arkan... etc. Inace, i Pjer je bio na sastanku ) odluceno da se Delije ujedine, a naziv grupe ce biti upravo "DELIJE"... Toliko o tome...

Nemoj da vas je sramota ili neshto!
Velja Smile

P.S. Baba, kad te kiza do`vaty, pocepacete ko maca banderu shto si mu ukrao reg. zast. znak!!! :finger
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Derbi 89. na Mari, ceo jug peva:
... grobari, grobari,
hajmo svi u glas
slobodan milosevic
navija za nas ...

mi smo uzvracali sa:
... partizan, partizan,
siptarski je tim,
kacusa jasari,
ponosi se s njim ..."

i jos ... jug ima trdaiciju stranackih obelezija na svojoj tribini: zastava belih orlova (SNO), spo vozdovac, sps - kac, u novije vreme zastave radikala. na Severu toga nikad nije bilo ...

ps. Hejsel, pozdravi komsiju.
Kospicar, jel stvarno istina da jedan od vasih vodja fura glodarski dres?!? Auuuu

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: