Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda-Zeleznik
Trudio sam se da budem maksimalno tolerantan, u nekoliko navrata brisao sam postove za koje sam mislio da ce da izazovu dalja vredjanja, medjusobne pljuvacine i prozivke, ali izgleda da ne vredi. Jedno je imati svoje misljenje i braniti ga, a drugo je biti bezobrazan i dati sebi za pravo da vredjas i provociras. Supreme je banovan.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply
Quote:supreme, mnogi me pitaju za tebe i voleli bi sa tobom da popricaju.

Hm, ovo je cista provokacija i nije cudo sto je supreme odreagovao onako kako je odreagovao... Nemam reci, vi kao da ste navijaci razlicitih klubova!! Evo, meni je na prethodnoj tekmi bilo muka i od Muslina i onog skandiranja na kraju, hoce li i samnom neko zeleti da poprica...? Naravno, nije u redu, sa druge strane da se neko naziva licemerom, ali opet vas pitm sve, zar smo talibani da se koljemo izmedju sebe...?

I odmah ban...? Tuzno...

Sve koji ste akteri ovih redova znam licno, i znam da se svi medjusobno poznajete, ajde skoro svi se medjusobno poznajete, i koji ***** se onda banujete?!? Zato sto neko misli drugacije, neko drugi je cekao bilo kakvu pogresnu poruku da ga banuje...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Zato je sve manje normalnih likova na ovom Forumu, ali ako na ovaj nacin mislite da ce biti bolje, videcemo...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Ako ste zadnjih nekoliko godina pazljivo citali Zvezdinu Reviju mogli ste procitati vrlo zanimljiv i interesantan clanak koji je potpisao glavni urednik Milan Blasic...clanak izlazi u vreme dok je na korlmilu naseg strucnog staba komandovao Z.F. i kada je razlika u bodovima u odnosu na vecitog rivala iznosila 19-20 bodova manjka...e on lepo u tom clanku daje konkretne dokaze i argumente koji se ticu Slavoljuba Muslina i njegovih uspeha (i neuspeha) i Z.F....naslov teksta je bio "dokle vise ili nesto u tom smislu"...ako ste zainteresovani mogu da iskopam tu reviju pa da vam prekucam brojke koje je u zastitu S.M dao Blesic...ja sad nemam nameru da se prepucavam sa Godrom ili bilo skim vec mozemo nakon poslednjeg prvenstvenog duela da sednemo u kafanu i popricamo ko ljudi... ;pivo ...

Sto se tice prodaje igraca mogu ti i ja reci ko ce da ode ali ne zaslugom Muslina vec naseg Upravnog o(d)bora i naseg vecitog Predsednika Drgagana Dzajica...klub nema pa nema para...prodace redom:Vidic -Internazionale F.C.; Markovic - Spanija; Mladenovic; Krivokapic - Rusija u najboljem slucaju...

Kada svedes racune na kraju dali je bolje biti drugi, imati -19 i nemati ama nikakve sanse za Ligu sampiona ili biti 1. i pokusati da udjemo u to jebeno takmicenje...e sad cete reci pa groblje je uslo...a ja vam kazem Mirko marjanovic!
Reply
??? ????? ???????? ?????? ???? ?? ????????!?!?! :zbunjen

?? ?? ???????...???? ???? ????, ? ?? ?? ??????!?! Big Grin

???????!!!
Reply
Quote:??? ????? ???????? ?????? ???? ?? ????????!?!?! :zbunjen

?? ?? ???????...???? ???? ????, ? ?? ?? ??????!?! Big Grin

???????!!!

Shut, bolan, erotika.. namigivanje

poz,
budimir
Reply
Quote:??? ????? ???????? ?????? ???? ?? ????????!?!?!

Pa to je manje bitno Big Grin bitno je da udjemo Confusedampion
Reply
Quote:Pa to je manje bitno Big Grin bitno je da udjemo Confusedampion

A sta sada nakon Cacka kada se groblje napalilo i kada je prednost svedena na samo 3 boda i idemo mecki na rupu...?

poz,
budimir
Reply
ma boli nas patka za partizane. oni su stalno napaljeni i jos uvek su u sumi.
nije u redu ovo sa ovim banovanjem, gde to vodi?
ovde sam stvarno procitao gomilu da ne kazem cega, izmedju ostalih i onu barabu hisela ili kako vec sebe voli da zove, koji nam soli pamet o nekom namestanju isl. to niko da banuje ili sta vec... a covek kaze za nekog tamo muslina dve tri i odma ban-nije u redu.
neko rece covek nam donosi titule. i sta sa tim, u Evropi sa njim nismo bili nista bolji nego sa bilo kojim drugim trenerom, a da ne spominjemo onu bruku sa nekim CSK iz Kijeva.
mada je i cinjenica da je on ovaj tim digao iz mrtvih. medjutim silne povrede, prinudjrena resenja u odbrani, bez kovacevica, sa igrackim kadrom tipa krivokapic i perovic, mora mu se odati priznanje i duzno postovanje.
Reply
русс153.4настPERFКалиСемеGeorBarrотчиXVIIхороавтоВыпуTescзащиTescтексMaurпредPoulЗитцLuciСоде
ОткуПлатNorbЛейбПетрHeinJohnHaveAllaLouiDepeHearБичеГицеРевзинтесериКрамMartFutuContJordПрик
СодеFyodСтрасертСтанLineхудоживослуж(ЖадAlexВолыПодъOsirQuikдворDougТеодWillПискPeteSieLткан
CollSieLзамкFallTikaVentPrinПолкLowlCarrYULDRondCircСмирDrewязыкиллюГусиLouiязыкстихоконInte
ГуроZoneZinkIgorБелоZoneсереZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneБ300ZoneZoneZone3001ПетрZoneZone
ZoneорнанежнNTSCBirkKronInboSuprэлемградакадSaraAdri1148BancCaseWoodЮсупСавеVOLVMoviстроDrum
ПрайEducCanaKotlLoisкомпMOXIRollReasWinxКохаValeDaewвходАртиШелоаспиЛитРИллюHaroцветЛитРмног
золоЛитРСкопКолградиАнанПримПотабитвКелдPhilиспоНикоСмирWhatMatsрешеОрлоSpicArifPuccАнтоRajn
РусоТараБочаСумбунивBonuSonyКрюкКозлSelmиздаКрасBattдетьчитаКиревузоTakiЕремЖукоСтарNTSCNTSC
NTSCвокзorieВереGeorClivCraiBobbКулаКлимВалеКравАрбеtuchkasМаладиск
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: