Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ODBOJKA
Ova godina bi ba
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Sjajno!
Bravo za devojke i veliko HVALA za osvojenu titulu i zadovoljstvo koje su nam priredile!
Kad bi se i ostali sportisti iz SD Zvezda ugledali na
Em sto su najbolje,stoji da su i najlepse!!!
DEMO ZAJEDNO
Svaka cast za pobedu Confusedampion !

Jel bio neko od fotoreportera sa caffea na tekmi, da vidimo slike ;pljuga . Ja sam gledao snimak na RTS ali ne do kraja i nijednom nisam video da su prikazivali nas kop, samo ove Uzicane, cupi i neke javne face Sad :bes . U svakom slucaju najvaznija je titula :ruke
Jedan je Slavoljub Muslin!Svaka cast celavi!
DEMO ZAJEDNO
Ko je Uzican taj pic.ka nije jer Uzicanke i pic.ka bije !
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
E PA BATO SENJAK TU SI SE MALO ZAJ..... JER NAMO OVO NIJE 22. NEGO 23.TITULA PO REDU A MOJA PRVA

STOGA BIH HTEO DA SE ZAHVALIM SVIM DELIJAMA KOJI SU BILI NA TEKMI I POMOGLI NAM KADA JE BILO NAJPOTREBNIJE.

MOMCI ( I DEVOJKE) MNOGO VAM HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PHENIX phisioterapist Confusedampion
!!!!!!!!!!УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!!!!!!!!
Ajd ja samo da kazem da su na tekmi bili Purke (koji je pevao dosta), Muslin, Avramovic i Cicmi Smile
A za devojke nemam reci, stvarno nemam reci (razmisljam da postanem redovan na odbojci Big Grin )

Pozdrav, Marko
size=20]Stop represiji![/size]
Procitaj koja su tvoja, a koja njihova prava
Quote:E PA BATO SENJAK TU SI SE MALO ZAJ..... JER NAMO OVO NIJE 22. NEGO 23.TITULA PO REDU A MOJA PRVA

STOGA BIH HTEO DA SE ZAHVALIM SVIM DELIJAMA KOJI SU BILI NA TEKMI I POMOGLI NAM KADA JE BILO NAJPOTREBNIJE.

MOMCI ( I DEVOJKE) MNOGO VAM HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PHENIX phisioterapist Confusedampion

????? ??????, ?????! 23. ??????! :ruke

???? ??????, ??? ?? ? ????? ??? ????? ?? ?????? ?? ????? ?? ????? ????????? ???? ?? ??????! :finger
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
E pa kolega Phenix...ja sam to prva primetila pa molim...da mi se zbog toga da medalja (ili Confusedampion ) hahaha
pozzz
K CRVENA ZVEZDA ZAKON!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)