04-09-2006, 12:09 AM
Za ulazak u NATO nisam, ali za ulazak u EU- to nema govora. Ako zelimo izadjemo iz ove bede MORAMO u EU. Dosta je trgovine sa plemenima s juga i nashim vechnim "prijateljima" Rusima.
Србија у НАТО?
|
04-09-2006, 12:09 AM
Za ulazak u NATO nisam, ali za ulazak u EU- to nema govora. Ako zelimo izadjemo iz ove bede MORAMO u EU. Dosta je trgovine sa plemenima s juga i nashim vechnim "prijateljima" Rusima.
04-09-2006, 01:05 PM
Quote:Za ulazak u NATO nisam, ali za ulazak u EU- to nema govora. Ako zelimo izadjemo iz ove bede MORAMO u EU. Dosta je trgovine sa plemenima s juga i nashim vechnim "prijateljima" Rusima.A oni jadni ne znaju sta ce sa parama, pa samo cekaju mi da udjemo u EU pa da mogu da se malo olaksaju ![]() Ne kazem da na kraju ne bi sve ispalo pozitivno, ali daleko od toga da je to tako kristalno jasno da ce nam biti divno kada udjemo u EU. To forsiraju kvazi-demokrate, jer bi izgubili gomilu glasova kada narod ne bi verovao u EU kao u carobni stapic i njih kao dobru vilu koja nas jedina do istog moze dovesti :finger ...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
07-02-2006, 11:41 AM
Quote:Лично не верујем да ћемо ући у ту фамозну ЕУ. Они се нас плаше. Нико нема менталитет као што је наш. Лично, ја нисам за ЕУ.То Киѕо брате ма каква ЕУ бре, који ће нам то ку*aц.
b]Дај Боже да се Срби сложе![/b]
07-02-2006, 11:41 PM
Quote:To sam i ja mislio, ali se sada zaista pitam ko nam drugi moze pomoci da poslovi: pevaljke, prostitutke, carinika, coveka koji naplacuje putarinu, politicara i radnika koji toce na pumpama prestanu da budu najprofitabilniji u nasoj Srbiji. Da nece mozda nasi vajni politicari da nam pomognu??? A znam da bar carinu koliko toliko dovode u red...KizaLion Wrote:Лично не верујем да ћемо ући у ту фамозну ЕУ. Они се нас плаше. Нико нема менталитет као што је наш. Лично, ја нисам за ЕУ.То Киѕо брате ма каква ЕУ бре, који ће нам то ку*aц. Isto i privatizacija - najcesce cista glupost , ali bolje i to nego da se rukovodstva drzavnih firmi, poput JAT-a (SPO), biraju ISKLJUCIVO po stranackoj liniji :boks
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
07-03-2006, 08:48 AM
Možeš mislit koliko će nam EU pomoći u tome.
Na kraju krajeva, oni nas i neće. Onda što bi im mi letili u zagrljaj? ![]()
07-03-2006, 10:28 AM
Quote:Možeš mislit koliko će nam EU pomoći u tome.Pa ja sam i rekao da sam inace manje vise protiv toga, i mislim da je logicnije da saradjujemo sa zemljama koje su nam blize po nivou razvoja. Medjutim, iz prve ruke znam da ponekad i sam proces pridruzivanja i njihovi "programi pomoci", mogu pomoci da se odredjene stoke i korumpirani idioti malo opeku i ne oderu te kao jarca. Ne znam da li si u toku kakva je birokratija u Srbiji, a to oni MORAJU da poprave ako hoce u EU (ili se ja bar tako nadam), ali ja sam npr., pre dosta godina doduse, jedva dobio drzavljanstvo (iako je to po njihovim idiotskim zakonima cak bilo nemoguce, jer sam bio upao u rupu u zakonu), iako su mi i mama srbin i tata srbin. To ti je ono - mama mu je slon, tata mu je slon, sta je onda on?!? :batine
07-04-2006, 10:12 AM
Quote:To ti je ono - mama mu je slon, tata mu je slon, sta je onda on?!? :batine Dambo. :finger Pa nisam baš imao puno posla sa srbijanskom birokratijom, al verovatno je kao i u RS. Ličnu i pasoš sam ćero do zla boga, na sto mesta moraš otići. Te kopiraj ovo, pečatiraj ono, zavedi ovo, plati onom ... I nema sumnje da je modernizacija neophodna. Ali u Bosni su ti stranci 10 godina i nešto ne vidim da mafijaši ne rade šta hoće. A rade, sve u 16. I uglavnom su u užem krugu vlasti. Neki ljudi su izmenili deset radnih mesta u 10 godina, ali su stalno na TV. Jbm mu mater. ![]()
11-15-2006, 03:41 PM
Quote:...ја сам пре за то да се удружимо са Ал Каидом против Амера и њиховог глобализма...или још боље са Кубом, Боливијом и осталим земљама Јужне Америке. ма требало би да вратимо петокраку и срп на заставу или полумесец да ставимо :batine али нема ништа од тога за оне који то желе namigivanje
b]Ми за тебе живимо !!! [/b]
![]() Заувек чувају те твоји синови !!!
11-15-2006, 10:54 PM
Quote:Izvini, ali cak bi i to bilo manje nakaradno i perverzno, nego ovakvo uvlacenje onima koji su nam zatrovali zemlju za sledecih 500 godina, i to sve da bi nam "pomogli"...lucky_star Wrote:...ја сам пре за то да се удружимо са Ал Каидом против Амера и њиховог глобализма...или још боље са Кубом, Боливијом и осталим земљама Јужне Америке.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|