Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
са моје тачке гледишта јуче једна од најбољих утакмица у сезони -јер није најбоља кад добијеш утакмицу у којој противник не покаже ништа већ доста тога
Замерка некако спо успавано почели утакмицу и погубили доста дуела Напредак се показао као права екипа комбинаторна брза не паниче лепо се трансформишу из одбране у напад
После неколико прилика заслужено изједначење и 2 гола Дауде која су преломила меч Дауди похвала за професионалност после много труда и једног катастрофалног промашаја задржао је концентрацију и дао 2 гола
Најгори у нашим редовима Мијаиловић крив је за гол а комотно је могао да поцрвени
Нестручњак на нашој клупи мира да схвати да Печник и Милијаш не могу да играју заједно
Клуб је био исправно храбар и није померао утакмицу па би самим тим и тренер требао да не кука ко је где путовао у току недеље
Бошко Јованетић човек који нам је узео титулу исправно је досудио пенал за Напредак при најлакшем резултату свирао је пенал за нас могао је али не морао раније могаоје алин не морао да искљуши Мијаиловића
Нити је њему лако кад суди ЦЗ ни нама али сам је крив
Reply
После одреженог периода ево мене
Лепа игра против Вождовца па необично јасна против Спартака врло добро првп полувреме и прилично очајно друго полувреме једноставно тотално другачије играмо са Даудом и без њега Крајње време да се Мијаиловићу нађе друго место у тиму у нападу изванредан у одбрани мало је рећо очајан -лопте га прелећу вуче без икакве потребе играче противника по шеснаестерцу
Имамо 3 бода предности ако остане ова разлика до дербија играћемо нешто као куп утакмицу јер ћемо бранити 1-0 са Маракане Са збњом чекамо вести о повреди Дауде
баскет на с је обрадовао после невероватне победе на Будивелнјиком а онда и одушевио после солидних 11 предности над скупоценим Казањом
Молио бих Човића да сутра не иде на ТВ дуел сви па и он треба да се окрену терену а ту је сјајно од атмосфере до сасвим солидних резултата ко лаже само ће нас увући у причу којој нам није место
Reply
Маузеру, твој љубимац није теже повређен.. гледаћеш га ускоро опет..  :Smile

Napadač Crvene zvezde Abiola Dauda nije se ozbiljnije povredio na gostovanju protiv Spartaka u Subotici

On je naime početkom drugog poluvremena izašao zbog bola u kolenu, ali je ustanovljeno da je samo došlo do istezanja spoljnog ligamenta.

Nigerijac bi u ponedeljak trebalo da ode na dodatne preglede, ali se pretpostavlja da će odsustvovati sa terena oko dve nedelje.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Само мала исправка -није ми љубимац Већ би у праву или не ја гледам како игра неког играча утиче на укупно стање тима -без толике анализе његовог појединачног учинка Наша ига са даудом је бржа и продуктивнија, уз то на његовом месту имамо само једну замену која углавмом не игра Милуновић која сад ради фамозног папира тзв лојалности није ни у конкуренцији Лично сам против таквог папира тим сматрам довољно квалитетним да узме титулу и мора да се појача за Евро купове Тренер јепо мени убедљиво најслабија карика је р има врло запостављених играча макар нер били за тим Араухо би ми пре играо халфа а павићевић бека него Печник бека  а несхватљиво је да баш никакву прилику не добија Савићевић наш најбољи играч у Одеси као о статус врло солидног центарфора Оњила њега је некад неуспешно чувала читава одбрана Партизана
Reply
Вишедеценијска представа бабае жабе и остало
Дитични сатирични назив ближи се крају У СФРЈ била су 4 велика клуба али један највећи ФКЦЗ Ко је у њему радио имао је свакакве повластице али и огромну одговорност за резултате У смирај државе стигла је круна али и најва сумрака
Место одговорности почела је у ратним годинама пљачка чији су извршиоци били нпр Тимица Раичевић и Томић Када је потрошен реалан новац кренуло се на фиктивни и дотерало сер пред амбис
ФКП је вешто искористио дешавања код нас и преузео примат Без за Звезду природног такмичарског окружења где нема ја теби ти мени изједена изнутра Звезда пропада Приватизација Да или Не
Да али она мора бити реална поштена и искрена Реална изведена са реалним капиталом спрам реалних потреба Искрена њен циљ мора бити вишегодишњи пласман Звезде онде где јој је и место у такмичењу нпр 16 најбољих по европским куповима Поштена запослени у клубу искрено морају приказати пословање
КК је прошао катарзу и уз много среће и околност очувања такмичарске дражи и елементарног поштења као и срећне околности постојања КК Железник који је природан лимит давно достигао успео је неком врстом фузије да преживи и да има реалну перспективу
Не пада снег да покрије брег већ да свака зверка покаже траг Ова пословица би се могла односити на Б 92 и Душка Вујошевића Највећи гробар који је каријеру почео у кк ЦЗ који је Будућности донео титуле док се новац преливао који је лични тренерски просперитет жртвовао у ЦСКА рди новчаника - путем су да је наплатио пенале и затворио себи врата у Европи Последњи покушај овог лажова је пропао да се уруши СД ЦЗ јер зна он да му буџет није мали али у перспективи најбоље је бити сам све што има ти узмеш
Тугованка Вучића не знам колико је искрена али реална - није Држава не даје новац клубовима јер га нема Државни монополисти давају онолико клико морају колико хоће и колико је њима исплативо ПОд морање дају малу количину да би задржали монопол Клико хоће иономе ко доноси секундарни профит углавном КК ЦЗ и ККП
Сране фирме гледају своја посла Илустративан податак је да НИС за одмор радниока издваја око 10 милиона долара а за ЗВезду испод милион Искренио радници им живе под сваком врстом пресије али то је нека друга тема
Држава нема фонд а болесна деца коштају много -сурово али је тако Једини лек је научно повезивање са специјализованом институтима из иностранства увођење реда у домаће здравство и системско збрињавање најтужнијих што мора бити обавеза и приоритет Монополисти код нас никад нису били хумани очекивати од њих помоћ илузорно је
КК цз је спреман за сваку врсту трансформације и сарадње Са реалним шансама добијања А лиценце Евролиге садашњи газда че морати да заборави емоције према Железнику и да има континуитет рада и резултата Пуна Ареана је лек и визија успеха
У ФК мора да победи љубав према клубу и поштовање према навијачима и да схвате да је Звезда гигант која без Евро спектакала не може да живи а на њима је да свима нама то обезбеде уз личну жртву акли кад нешто расдиш из љубави не сме да буде тешко
Reply
u pobedi se ne ponesi u porazu ne ponizi
KK CZ je ove sezone napravio ogroman iskorak ali...
Ozbiljno je uradjeno mnogo sta ali bilo je i fuseraja Niti 4 pobede du EL dolaze same od sebe niti polufinale Uleb kupa se stize ikolnim putem niti je skor 22-4 u aba ligi slucajan ali
Tim koji je krenui sa pripremama je dosta jaci od onoga koji zavrsava sezonu Non stop preracinanvanje moglo je ivo manje kosta ovo i ovaj od ovoga i onoga lisili nas je Savovica Mesto kao nadopuna stigao je Radenovic kao zamena ogroman nedostatak Ko i zasto protezira kosarkaskog analfabetu Mitrovica nek odgovori gospodin predsednik Zablude zvane Lazic u totalnom smislu covek nije za nigde a ne za nase ciljeve i nivoe Katic je slicna prica samo je ipak iskoristljiviji samo ne u tekmama koje zivot znace
Posebno poguban po ekipu je bio nicim zasluzen nicim izazvan sem necim na sta ne moze da se utice privatnim zivotom clanova nase porodice u vezi sa Silbom samo privatan zivot je sasvim drugi kolosek u odnosu na profesionalan klub Silb je covek besprekorne biografije izuzetne kosarkaske inteligencije sportskog i ljudskog pedigrea Vodja i na terenu i van njega Njegov odlazak je bio najava sloma koji se neocekivano danas desio
Diletantsko cenjkanje i nedolazak adekvatne zamene veceras je preskupo placen
Ali kao i uvek u zivitu postoji sutra A to sutra je odgovor zasto su Lazic i Mitrovic u klubu jer tu im nije mesto Katic moze eventualno da bude treci centar drugi nikako Ko god ode a moralo bi da se ima vise nego valjan razlog ako ide u sred sezone mora mu se naci zamena Da li u klubu koji ima drugi tim smeju da bude Tejic i Rebic Koliko je pametno dovoditi igraca samo da bi cuvao betransa sto je slucaj sa mladim i kosarkaski nedoraslim Lipovijem
Kukati na sistem ne vredi U pravilima Uleba pise vec 3 godine B licencu evrolige sticu finalisti plej offa bilo kog takmicenja pod pokrovitelstvom Uleba pa samim tim i ABA lige
Vidi se i svetlost u tunelu to je kvalifikacioni turnir ULEBA za popunu Evrolige gde je prosle godine pobedio Lietvos Ritas koga smo u sezoni pobedili 4 puta moze se a narocito ako uspemo da budemo domacini kvalifikacija
Znaci pravilno selektiran tim dovoljno duge klupe daje realnu sansu da prezivimo sportski infarkt koji smo veceras doziveli
Mesto PS-a
Ogroman deo zivota sam Delija i mnogo mi znaci i tim se ponosim Svaka odluka je vremenom sklona preispitivanju i promeni Zivot je jaci od smrti mir od rata U nijednoj od najajacih i najprofitabilnijihj liga nema ljubavi vec interes Na istim principima se zasniva i ABa liga Takmiciti se sa Slovencima i Hrvatima nije iz ljubavi vec interesa jer kroz jako takmicenje mozemo biti konkurentni u Evropi od koje svi kluboivi zive narociti kod nas Da je FK svake 3 godine prezimljava u Evropi sigurni ne bi bio u finansijskom kolapsu Ternje promenljiv prosle godine smo mi Srbi slavili ove godine Hrvati mozda cak duplo Interes naseg kluba je ucestvovanje u ABA ligi Pa i iz cito nacionalnog interesa bilo bi lepo videti nase srbe u Hrvatskoj Sloveniji i Makedoniji kao navijaju za sviju Zvezdu prilagodjavanje je uslov opstanka u prirodi a u zivitu mera razboritosti Zato nek je vecerasnaja utakmica kraj bojkota ne radi nekakve idile i ne znam cega nego radi nacionalno klupsko ljudskog interesa u vremenu u kom zivimo
Reply
У огромној већини ствари могу и да се сложим али рећи да је Митровић кошаркашки аналфабета је тотално непознавање кошарке или негледање исте у моментима када поменути игра или још горе лична мржња према момку који заслужује да носи црвено бели дрес и по знању и по свему осталом! Ти изабери шта је од та три... Пошто не мислим да не познајеш кошарку онда ћу веровати да га или не гледаш или га мрзиш, нема треће...

Што се тиче Лазића, проблем је што он увек чува најбољег противничког играча и када се истроши тешко може да помогне у нападу иако има меку и прецизну руку... Сви остали поменути играчи су са моје тачке гледишта као и код тебе, неупотребљиви (Липовиј, Ребић...)!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Одговори себи па онда мени ђта поседује митровић дефанзивни скок-не офанзивни -понекад -да хорог-не дриблинг-не игру леђима-не шут за три поена-да само кад четворка шутира тројку ретко смиреност и шут са линије слободних бацања -не
Резиме с обзиром да игра четворку танко да тање не може бити
Колико гход ми причали о шта год причали кошарка је нападачка игра имагинације продора и шута Одбрана је ствар рада на тренингу снаге и искуства
Проблем Звезде са Митровићем и лазићем какви год били у одбрани у нападу играмо 4 на 5 чиме се далеко више умарају преостала наша 4 играча у нападу а то се после одражава на одбрану
Митровић је фино дете послушно радно али што се талента тиче претанко са аспекта начих клупских стремљења и жеља
Reply
Ајде онда другачије да поставимо ствари... Који Звездин играч има све побројано? Да постоји такав већ би играо у Шпанији, Грчкој, Русији или НБА... Дакле, идеални не постоје, а од свих побројаних карактеристика, Митровић све то уме и зна, некад боље некад лошије... Кад буде имао континуитет, доказаће да има све побројано, као и много пута до сад... И даље сам слободан да мислим да га ипак нис гледа чиста срца... На крају, време ће нам покаати све...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
2 тужна случаја
ФК
Турбуленто и тужно започета сезона са само 17 играча на прозивци звршена је чампионски и трагично Храбар и моралан потез Пинта са нема играча нема мене натерао је разједињену управу да направи тим Тим је био солидан само без халфова и сигурности Бач због тих параметара испали смо од Черномореца са срамним недоласком управе у Одесу Пропуштена је златна прилика за афирмацију и зараду био је то тек први значајан показатељ да је у управи важнији лични его од Звезде Тим је посртао до победе у дербију и оснажен каквим таквим али правим халфовским тандемом прилично лако освојио на пролеће титулу али...
Неодговорност је као куга у средњем веку смртоносна по клуб Нико није разговарао а камоли испунио пре писања извештаја УЕФИНЕ комисије ставке из налаза Не могу се пронаћи пригодне речи за наступ Зечевића на Уефином саслушању и аргумент нисмо уплатили паре нисмо знали број жиро рачуна
После свега неколико питања
Зашто нису измирени мањи дугови од испод 100 са завршном тачком од 3 хиљаде дуга Асамои
Зашто и како новац од Андерлехта који је стизао није по уговору уплаћиван Раду без обзира какав је уговор правно важећи је а и новац је од жаргонски трећег лица
Зашто није написана жалба и било шта учињено на испуњавању ставки из пресуде
Еполог казна као Преварантима продаја Титуле у крајње недефинисан статус играча у клубу
Џајин одлазак је болан али отрежњујући Сви ми волимо и поштујемо Џају али он мора да води што се фудбала тиче главну реч и у породици и у клубу и не сме се свачији нерад и јавашлук крити иза његових леђа ради доброте легенде
Стигао је Терзић Ко год дошао у овом тренутку ће имати моју подршку јер у клубу нема ничега навијачи су издани играчи преварени а новцу да не говорим
Лалтовић заслужује шансу а сви који су у клуби Обавезу свих обавеза да на спортски начин одбране титулу
Искрено мислим да је приватизација једино решење и надам се да ће сви преломити ради Звезде и реалности да одговорни за ово стање под један престану да плаше све около и намећи стечај да не би лично одговарали
КК
Амбициозно пота сезона мрљаво се завршила Доведена су одлична појачања тренер је солидан само онда је газда почео са доказивањем Посвађао се са Миличићем Марковић му јесте повредио логику и сујету  али и схватио своју грешку и дошао подвијеног репа са дупло мањом потржњом новца који му је нуђен схватајућо своју грешку Борис Савовић је ничим изазван после победничког турнира означен као преплаћен и продан Резултат у ЕЛ је био подношњив да је било више искрености и поштовања према навијачима у Атини ф 16 би био достигнут
Као гром из ведра неба тим је осакаћен одласком Шилба из чисто приватног стања који клуб није смео третирати а камоли да главни носилац игре сноски консеквенце ради тога Не налажење замене је било неодговорноЛиповиј је дошао као услуга Ржњатовићу који је стварни кошаркашко владар ових ширих простора са око 50 ограча само у АБА лиги Пласама у полуфинале Улеб купа је био очекиван више се могло да клуб није поновио грешку са навијачима За испод милион евра изгубили смо 10 Пораз од Цибоне је је последица страха и нервозе свих у КК Можда буде превазиђен врло безболно и виду Б позивнице ЕЛ Домћо шампионат није вредан пажње сем нервирања и беспомоћности ради неспортских фактора Клуб је стабилан и има будућност чак и ако не добије Б лиценцу може за њу кроз терен да се избори Могу Човићу много шта да замерим али препородио је клуб и нико нема право да га руи нарочито из СД ЦЗ који је већ годинама кухиња зла за спортисте и општи третман клуба и да су бар мало мање крали ФК би имао други статус и да су деи енергије који су уложили у рушење Човића уложили  у борби против прљавих игара ККП титула би била ту
Делије морају да схвате тужну и болну реалност АБА лига је реалност и ту нас уважавају без обзира колико парадоксално то звуичи од ратних непријатеља док нас кући понижавају и уништавају -па нисмо џаба сломили пехар лажи и недостојности и треба ради клуба да се вратимо на трибине у АБА лги А и наша браћа у Хрватској и пре свега и Словенији кроз навијање би били ближи и повезанији са нама и бар мало се активно одупрли свакодневној асимилацији
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: