Threads: 3
a tako sam nesto i mislio nego se zapitah moze li ovo da prodje posto bas ono 'lici' na 'casual' tacnije na nabrojane marke. u pg ima super 't-o' butik. inace hvala na objasnjenju namigivanje
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Threads: 15
Threads: 4
Jer moze neko da mi kaze gde mogu da kupim barbery u bg-u.Po mogucstvu da mi kaze neku radnju(ako postoji)na relaciji z.stanica-marakana.
ve prolazi ZVEZDA traje!
Mislim na barbery kacket!
ve prolazi ZVEZDA traje!
Threads: 7
Quote:Jer moze neko da mi kaze gde mogu da kupim barbery u bg-u.Po mogucstvu da mi kaze neku radnju(ako postoji)na relaciji z.stanica-marakana.
Probaj,vidi u city pasazu ...nekada je po nesto tamo bilo od Burberry-a ,naravno original...
S
Threads: 8
Quote:Mislim na barbery kacket!
ako trazis onaj klasicni karirani tesko da ces igde na svetu naci (org)
Threads: 3
??????? ??????? ?? ?????? ?? ???? ?? ????????? ????, ???? ?? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ???? ???????...? ?? ?????, ???? ?? ??? ????? ?????, ?? ?? ?? ?? ?????? ???? ???? ?????????!!
?????, ????? ? ????? ?????? "????????" ??????? ??????? ?? 300 ??????!!!
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
A jos su totalno out prosao je fazon. Sve manje i manje ga nose navijaci i sve vise pozeri.
Threads: 0
Quote:Zna li neko sta se desilo, pa je zatvorena radnja u Piramidi?
Bila je jedna radnja i u ulici Majke Jevrosime, radi li jos uvek ili je i to zatvoreno?
:zbunjen
Mislim da je i to zatvoreno,barem je tako bilo pre nekih mesec dana,ali ostao je grafit pored ulaza

.Meni su cene malo nerealne, vece nego "preko" i to poprilicno,pogotovo ako pricamo o Fred Perry-u.U Beogradu je i dalje najjace kupovati firmirane stvari kod sanera,pogotovo sada kada su poceli da donose i FP,Lacoste,Paul&Shark,DH...