Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Outfit
a tako sam nesto i mislio nego se zapitah moze li ovo da prodje posto bas ono 'lici' na 'casual' tacnije na nabrojane marke. u pg ima super 't-o' butik. inace hvala na objasnjenju namigivanje
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Samo da ka
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Jer moze neko da mi kaze gde mogu da kupim barbery u bg-u.Po mogucstvu da mi kaze neku radnju(ako postoji)na relaciji z.stanica-marakana.
ve prolazi ZVEZDA traje!
Reply
Mislim na barbery kacket!
ve prolazi ZVEZDA traje!
Reply
Quote:Jer moze neko da mi kaze gde mogu da kupim barbery u bg-u.Po mogucstvu da mi kaze neku radnju(ako postoji)na relaciji z.stanica-marakana.

Probaj,vidi u city pasazu ...nekada je po nesto tamo bilo od Burberry-a ,naravno original...
S
Reply
Quote:Mislim na barbery kacket!
ako trazis onaj klasicni karirani tesko da ces igde na svetu naci (org)
Reply
??????? ??????? ?? ?????? ?? ???? ?? ????????? ????, ???? ?? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ???? ???????...? ?? ?????, ???? ?? ??? ????? ?????, ?? ?? ?? ?? ?????? ???? ???? ?????????!!

?????, ????? ? ????? ?????? "????????" ??????? ??????? ?? 300 ??????!!! Big Grin
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
A jos su totalno out prosao je fazon. Sve manje i manje ga nose navijaci i sve vise pozeri.
Reply
Quote:Zna li neko sta se desilo, pa je zatvorena radnja u Piramidi?
Bila je jedna radnja i u ulici Majke Jevrosime, radi li jos uvek ili je i to zatvoreno?
:zbunjen
Mislim da je i to zatvoreno,barem je tako bilo pre nekih mesec dana,ali ostao je grafit pored ulaza Smile .Meni su cene malo nerealne, vece nego "preko" i to poprilicno,pogotovo ako pricamo o Fred Perry-u.U Beogradu je i dalje najjace kupovati firmirane stvari kod sanera,pogotovo sada kada su poceli da donose i FP,Lacoste,Paul&Shark,DH...
Reply
Quote:A jos su totalno out prosao je fazon. Sve manje i manje ga nose navijaci i sve vise pozeri.

To sam primetio i kod tebe, Polo sport rula.

Burberry ide u zasluzenu penziju, a HL cu nabaviti vrlo brzo.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)