Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casuals pojam i kod nas
Kospicar, potpuno si u pravu... Imeni je taj fazon glup za ove nase prostore...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Quote:pa neko je rekao, to je tamo vani dosta organizovano,ali ne vidim gdje je fora u tome doci u ''civilu'' kao pichichi 10tak ljudi, vidi nekoliko likova iz suprotne ekipe sa salovima, i onako na foru ih ''razbiju'' i sad oni kao huligani....bezveze

Poenta je u napadanju onih koji zele tucu a ne bilo kojih indijanaca koji nose klupske boje. Nismo mi grobari.
ada Granicar postane zakon, Irac je tvoja duznost
(kradja autorskih prava!)
Reply
za Mauzera Cuo sam da ti imas casual robu na prodaju, ako je tako ja sam zainteresovan da obnovim garderobu. Ziveo sam ranije u Londonu pa sam zgotivio taj stil.

I jos me interesuje da li mogu nai negde bbrs prsluk ili je to iskljucivo za clanove grupe.
Pozdrav
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Quote:za Mauzera Cuo sam da ti imas casual robu na prodaju, ako je tako ja sam zainteresovan da obnovim garderobu. Ziveo sam ranije u Londonu pa sam zgotivio taj stil.

I jos me interesuje da li mogu nai negde bbrs prsluk ili je to iskljucivo za clanove grupe.
Pozdrav

BBRS je samo za clanove grupe a za sve sto ti treba od garderobe videces me na sledecoj tekmi pa me pitaj
Reply
Ok bilo mi je malo truba da ti pridjem na tekmi i kao brate imas kacket, maju ili tako nesto...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
pa ok je to,sve ima svoju draz,al znas ono neko se obuce u tom fazonu i ode na koje oce gostovanje i kasnije se hvali kako je bio itd, a ovako sa obiljezjima ne smije.(primjer grobari u sarajevu),doduse sve ima svoju draz ali meni je bolje ono,dres,sal pa se tuci skim oces imaj muda otic gdje smijes i et..jebiga Smile
Reply
take a look ;pljuga www.itsacasuallife.com
radi se o nekom kratkom dokumentarnom filmu na temu casuala

[Image: big_4.jpg]
Reply
Brimsonov scenario, uskoro ce i igrani
Reply
Kupite zadnja dva broja CKM-a i sve ce vam biti jasno
Ali ne znam da li je moguca ozbiljnija grupa
Jer koliko vidim ovde neki likovi hoce na kvarno da hvataju navijace drugih grupa!
Pa to nije taj rad ljudi!
Vazno je da ste neutralni pa da se nadjete sa grupom suprotnih navijaca i da ako njih ima 19 i vas bude 19 bez stangli pistolja i ostalih sranja nego 1-1 a ne da ulecemo u neke barove - pub-ove i da na kvarno bijemo!!!!

Eto zasto ih nece biti a ja cu se iskreno truditi da napravim jednu takvu grupu!!
namigivanje
un Club OBRENOVAC ! ! !
Reply
U meni imas clana!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: