Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda- PSV
brate, gresis i za Lukovica i za navijanje na sveru, veruj mi...

za par minuta slike namigivanje
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Godra je ponosni vlasnik majice "Ponos grada ti si nasega" a darodavac je Lukovic... Smile
Reply
Heheheh Godra je morao da padne na kolena pred severom Big Grin dok je slikao sa atletske staze, video sam te Zmaju, ajde postavljaj slike ima jedan moj ortak slike sa moba koje je uslikao sa istoka do juga pa cu ja postaviti linkove cim ih dobijem!
POZDRAV :ruke
Reply
?? ?? ???? ?????. ???? ?? ???? ??????. ?? ???? ???? ?? ???? ???????? "? ??? ??????? ?????? ??? ????'?? ? ?? ???'?? ????? ???? ???? ?????? ??? ??????.... ?????" ???? ?? ??? ???? ????? ?????. ???? ?? ???????!

????? ??????? ?????? ?? ?????? ? ?????? ?????? ?? ????? ???.

??????? ??' ?? ???? ?????? ?? ??????. ?????? ?? ??? ? ?????????.

??????? ??? ? ????? ???? ???? ????. ?? ?? ??????? ?? ???? ??????????. ????? ???????? ?? ?? ????? ??????? ????? ??????? ? ??? ???? ?? ??????? ? ?????? ? ??????? ???? ?? ?? ??????.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:Svi vi koji kenjate da vam je karta, za evropsku tekmu, od 500 kinti skupa i nije vam smesno da za godisnju propusnicu otimate od penzija svojih baka i deka jer vas ocigledno oni izdrzavaju, ste nevidjeni klosari ali nevidjeni...
(stvarno treba jug da kosta upola od cene severa...ali stvarno!)

Svim klosarima koji su kupili kartu po 500 dindzi za Sever, zelim dobro jutro uz pesmu: "Dzajo, Dzajo, Dzajka... rodila te majka! Ziva bila vila, koja te' rodilaaaaa!"

I sram da vas bilo, babe vas izdrzavaju... Sad

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
???? 1:1...? ???? ???? ???? ???? ????? ?? ?? ????? ??? ?????? ???...

?????, ???? ?? ?? ????????? ??????????? ????? ? ????????, ?? ??? ?? ??????? ?? ????? ?????? ?? ???????? ?? ??? ????? ?? ??????? ????? ?????? ???, ? ?? ????? ????...?? ???? ??? ??? ?? ??? ??????? ???? ?? ??? ?? ?? ???? ? ??? ????? 8. ??? 9. ??????, ??? ?? ?????? ?? ?? ????? ??? ????????? ????????? ?? 0:0 ? ???? ?? ??? ???? ?? ??? ?? ??????? ? ????? 80+ ???? ?? ??????...????? ?? ??? ??????? 0:1 ?????? ??? ?? ?????????? ???? ???????????? ??????? ? ???? ?? 3:1, ??? ??? ??? ????? ?? ????????? ??? ?? ? ???? ?? ?? ?? ??????????? ?? ???? ????????, ???? ??????? ??????? ?? ????????? ??? ????? ???? ? ??????? ??? ? ??? ????? ??? ??????? ???...??? ???? ??? ????? ???? ????? ??? ?? ?? ????? ?????? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ??? ?? ???? ????... Sad ...????? ?? ???? ????? ?? ??????? ????? ? ????????, ??? ????????? ?? ?? ?? ????? ? ????? ?????...
??? ???? ?????? ????????, ??? ???? ??? ??????? ?? ?? ????? ????? ????, ??? ?? ?? ??? ???? ???? ????????? ??? ?????? ???? ??? ??? ????? ????? ?? ????????, ???????? ?? ?????, ? ?? ?? ????? ???? ? ????? ?????? ?? ?? ?? ?? ? ??????? ?? ?? ????? ??? ?????? ???? ???...???? ??? ?? ???? ?? ???? ????? ?? ?? ???? Smile ???? ?? ???????? ????? ?? ????? ???? ???? ?? ????? ?? ???, ??? ?????? ?? ?? ?? ?? ???? ??? ?????? ?????????? ?? ???? ?????? ???????....

????? ??????? ??? ????.... Big Grin Big Grin

?????? ???? ??????????? ?? ????????????...??? ? ????? ????? ???? ?????!!!

???????!!!
Reply
Dobro je ! Imamo pobedu od 3:2 i idemo u Holandiju da poku
Reply
????? ?92:

[i]Fudbalski klub PSV Ajndhoven ocekuje reakciju UEFA na rasisticke ispade koji su se dogodili na stadionu u Beogradu, saop
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:hoce li biti nekog organizovanog prevoza iz CH? Smile

Odakle si iz Srbije?
Koliko imas godina?
Koliko si puta gledao Zvezdu?

Mi smo organizovna grupa koja nije propustila ni jedno gostovanje u poslednjih 5 godina,imamo jak autoritet u Beogradu,i uvek su nam dobro dosli novi ljudi koji naravno vrede i koji su u istom fazonu!!!
EMA ULTRE BEZ GUDRE!!!
Reply
Izbrisite mi predhodni post,salio sam s
EMA ULTRE BEZ GUDRE!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)