Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Punk Rock
Cuo sam da Mitisers cine neki clanovi Atheist Rep-a...ali,ima nesto mnogo zanimljivije za one koji vole cist hard core i punk:

Pored ovog spektakla gore,stizu jos gotivnije kulturno-obrazovne priredbe: jebeni MadBall (iliti LudoMudo) 5.11. u Domu Omladine ce da objasne neke stvari! Prodaja karata pocinje 19.09. na sledecim mestima:

-Chan-doo vs. Mods 69 (Bgd) 011/3230060
-Music shop "Feliks" (Bgd)
-Music shop "Mordor" (Bgd)
-Music shop "Mungos" (NS)

Predgrupe: SWORN ENEMY , SINCE THE FLOOD i LOCKDOWN

Ko je gledao Agnostic Front ne bi trebao da propusti i ovo!
Potvrda: http://www.ferretstyle.com/tourdates.php?aid=34

.......................................................

Za nostalgicare i one sto vole "domaci" pank...posle 17 metara godina Osmi putnik iz Splita u SKC-u 30.9.

oko 400din karta

.......................................................

Takodje,u bliskoj buducnosti... THE EXPLOITED.....8.11. Beograd

......................................................

Malo metala: Steve Vai 15.11. Beograd

Pa sad...kud koji!
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Reply
Quote:Za nostalgicare i one sto vole "domaci" pank...posle 17 metara godina Osmi putnik iz Splita u SKC-u 30.9.

Осми путник? Јесу то они што су певали песму "Да ми је бити морски пас"? Зар то није ХМ бенд, односно тако су се нешто облачили а свирали су тврђи рок. Нисам имала појма да су из Сплита, нити да су опредељени као панк бенд. Ал ајде...ако Саншајн могу бити реп група, онда...

Него, какве су шансе да нам дођу Green Day?
Хоће ли Шахт правити промоцију новог албума?

Јел слушао неко музику TOFOG (Thirty Odd Foot Of Grunts)?
Ја то слушам од пре неки дан. Big Grin
Музика одлична али би певача могли да пошаљу у Холивуд и отарасе га се, само им квари просек. [Image: prst.gif]
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:
R.S.K. Wrote:Za nostalgicare i one sto vole "domaci" pank...posle 17 metara godina Osmi putnik iz Splita u SKC-u 30.9.

Осми путник? Јесу то они што су певали песму "Да ми је бити морски пас"? Зар то није ХМ бенд, односно тако су се нешто облачили а свирали су тврђи рок. Нисам имала појма да су из Сплита, нити да су опредељени као панк бенд. Ал ајде...ако Саншајн могу бити реп група, онда...

[Image: prst.gif]

Осми путник? Кол`ко ја знам њима је певао Џибони, није могуће да су се опет окупили у тој постави :zbunjen ...
Да Лаки, они су певали Да ми је бити ..., али најјача ствар им је Гласно гласније, па онда чопор иде у рај...

А то да су они метал бенд је мало теже. Имали су две три брзе ствари са пуно рифова, ал све остало може да се подведе под неки софт рок. Панк ни под тачком разно
Reply
Dobro,istina,nisam ih slusao puno (al ove stvari sto je Vasil nabrojao znam...i dobre su mi) a mnogi govore da su pank....i meni su kao rockic...

Za Green Day nemam pojma....

Saht....verovatno ce baciti akcenat na novi album,al mislim da su vec na Exit-u predstavili nove stvari...idem sutra na koncert,pa cu da izvestim Smile

Ps. Sad cujem da Rolling Stones-i zvanicno dolaze 23.6.2006.
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Reply
Quote:Takodje,u bliskoj buducnosti... THE EXPLOITED.....8.11. Beograd

Да сам знала да ће Директори бити предгрупа, сигурно бих дошла. Big Grin
Reply
Quote:
R.S.K. Wrote:Takodje,u bliskoj buducnosti... THE EXPLOITED.....8.11. Beograd

Да сам знала да ће Директори бити предгрупа, сигурно бих дошла. Big Grin

Баш је било живахно синоћ.
Гледам јутрос новинари излазе кроз кров СКЦ-а,керова пун туки,поразбијано милион прозора.....
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Za sve ljubitelje domaceg roka evo jedan zanimljiv sajt odakle mozete skinuti 'sve zivo'

www.pljuga.net
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Reply
http://www.serbianhardcorepunk.com/
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Zna li neko de na netu ima Direktora mp3? Sve sam pretrazio i nista...
Reply
Било је нешто од њихових песама на Кафеу али је Киза укинуо ту рубрику (због "оптерећења") :finger

А таман су форумаши почели да шаљу своје демо снимке нпр. "Јебо вам пас матер" је била планирана да се убаци на листу...

А која конкретно песма ти треба?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)