Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nagradna Igra...
А ја заборавио на наградну игру, не могу да верујем да ме је усрало. Smile Шта је награда?

А за Стразбур, зна се НИКОЛА ЖИГИЋ :ruke А минута... нек буде 12. минут.
Reply
Ja sad pogledo i vidio da sam sve promasio :o
Nadam se da te nece usrati ta zadnja, dovoljno je i ovo protiv Rome Smile
Reply
Izgleda da sam ja pobednik (nazalost) ove nagradne igre. Sve mi je nesto govorilo da ce biti X, a navijao sam da bude 2. Sad Jedino smo ja i Manicomio pogodili 2:2.
Reply
Quote:Izgleda da sam ja pobednik (nazalost) ove nagradne igre. Sve mi je nesto govorilo da ce biti X, a navijao sam da bude 2. Sad Jedino smo ja i Manicomio pogodili 2:2.
Namestaljka ne mogu da verujem da si nam prodao klub za jedan dres Big Grin
Reply
Pa zar nije realno da je vlasnik sajta od pochetka bio u talu sa organizatorom igre Smile namigivanje
Reply
Јеботе Кизо, а ја мислио да је Лале мајстор клаџе...

Него, ош да ми даш дрес да провозам један круг?! Big Grin
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Quote:Pa zar nije realno da je vlasnik sajta od pochetka bio u talu sa organizatorom igre Smile namigivanje

Мојне тако. Smile
Киза је ипак демократски настројен, мислим ово је било чисто ко слобини избори, ееее... :finger
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Nazalost, Kiza je pogodio rezultat u Strazburu i sa tim pogotkom osigurao nagradu. Naravno da bi mi svi,pa cak i Kiza, bili zadovoljniji da Kiza nije pogodio rezultat i da je nas tim prosao dalje.

:muzika :indijanac
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Reply
Sve si rekao.

A tebi zelim da i drugi (i jos mnogo puta) put organizujes nagradne igre... Smile
Reply
kizo,izbaxuzira ti nama prolaz dalje.. ijaooo, pa zasluzujes da te cela tribina muci jedno poluvreme..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)