Poll: Dali je Zenga dobar za Zvezdu?
You do not have permission to vote in this poll.
Da
76.09%
70 76.09%
Ne
23.91%
22 23.91%
Total 92 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dali je Zenga normalan??
Ja samo pogledam nas sastav... Pogledam kakve igrace imamo pa se setim da smo ove godine nesrecno sezonu u Evropi zavrsili 14og decembra. Onda se lepo setim prethodnih godina, setim se prethodnih sastava i shvatim da je ovo najveci uspeh Zvezde od kada sam ja krenuo na utakmice, a bese to 95ta...
Gledam onda novine... Desetine natpisa i prozivanja Zenge... Silni napadacki tekstovi, pa prozivanja, pa onda citam izjave nasih trenerskih velicina poput Zivadinovica, Karasija i slicnih koji iznose desetine demagoskih zakljucaka kako bi Zvezda ustvari sada bila prva u grupi da nije tog nesrecnog Zenge... Pola njih je nekada treniralo Zvezdu i nikada nista nije postiglo, ali su tu da pljuju po coveku koji je Zvezdi doneo najveci uspeh posle 92ge...
Da li se iko zapitao zasto se svi trude da toliko ukaljaju i napljuju Zengu? Zasto niko drugi po njima nije krivac vec iskljucivo Zenga? Zasto se omalazavaju nasi protivnici kao da su sve same slepacke ekipe, a sve u cilju da se umanji Zengin uspeh?
On nije iskusan trener, ali vec iza sebe ima jedan uspeh sa Rumunskim klubom, a sada i sa Zvezdom ima solidnu polusezonu iza sebe... Sada sledi decembar i pretumbavanje tima, a onda cemo na prolece videti kako ce sve to izgledati i nadati se tituli, a onda i ulasku u LS!
Sto se mene tice Zenga ima apsolutnu podrsku!!!
Reply
Ma ovde pola ljudi misli da u roku od godinu dana ekipa koja je u tri utakmice u Evropi imala gol-razliku 1:11, odjednom poruši sve ispred sebe, osvoji UEFA kup, i možda dogodine i Ligu šampiona ... :batine
Ccccc ... Ajd uozbiljite se. Moje stavove znate, držim ih se od starta Zengine misije u Zvezdi, pa da se ne ponavljam.

Zenga je ok. ;pljuga
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Ili se svaki drugi dan javlja Mihajlo Ivanovic,jedan obican klosar,mafijaski trener.Svaki dan slusam orkestriranu kampanju protiv Zenge.A da smo izdrzali tih 10 sekundi sada bi bio polu bog.No, nema veze.Konji neka rade svoje a mi cemo da bodrimo nas klub koji se polako ali sigurno vraca na staze stare slave.Meni je drago sto je Zenga tu i sto toliko energije ulaze u vodjenje naseg kluba.Za pare koje smo imali za trenera dobili smo jednog po strucnosti solidnog,ili dobrog trenera i jedno ogromno ime u svetu.Dovoljno
Reply
Bojane, filipovica ili kosanovica bi doveo ja tebi da treniraju zvezdu...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Zarad mira u kući,mislim da je solomonsko rešenje da se vrati jedan Živadinović Milan.
Reply
Hahaha, ma Sloba Santrach :rofl
Reply
Реално Зенга није неки тренер, али бољи Звезди тренутно са оволико пара не треба... Добар је јер је странац, велико фудбалско име, маркетинг има користи од тога, тако се привлаче спонзори, играчи итд... И док може да одрађује то што је Пикси замислио ок, али за неке озбиљније ствари треба довести не баш Живадиновића :rofl али рецимо Бајевића или тако неког...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
E upravo to sam hteo da kažem,ali pošto sam rođeni drkadžija ispalo je tako kako sam napisao...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)