06-12-2003, 02:47 PM
Zakljucajte Topic bre i otvorite te ga ponovo kad se konkretno nesto novo desi! Inace Oco za FF u LJ je proverena stvar sto pise Psiho...
Pozdrav braci OB pogotovu RSMG
Torcidine zastave u ciganskim rukama!
|
06-12-2003, 02:47 PM
Zakljucajte Topic bre i otvorite te ga ponovo kad se konkretno nesto novo desi! Inace Oco za FF u LJ je proverena stvar sto pise Psiho...
06-12-2003, 03:24 PM
Najnovije vesti iz dezele: Digle se usrase iz cele krvatske- united force (bbb,torca,armada) i dolaze u velikom broju na mesto zlocina-Kranj, da operu sramotu i vrate zastavu-simbol ndh, ali... nastavak sledi :finger
Dobro znaj, da uvek tu sam ja, dobro znaj da necu nikada, da te ostavim, da te zaboravim, dobro znaj da uvek tu sam ja... vaterpolo, vaterpolo to je prava stvar, ko ne voli vaterpolo nije normalan ![]() pozdrav svima OB
06-12-2003, 04:33 PM
budimire zna
06-12-2003, 07:06 PM
Fanatic-sucidar,jel su vam pusteni iz pritvora vasi sto su nalupali onu dvojicu?(Za neupucene,ekipa sa Sucidra je odmah na sledecoj tekmi napala te indijance kojima je pala zastava,pa im je pohapseno nekoliko ljudi)
Gotivan mi je taj fazon kod njih,iako se mrze nikad gore,ipak postuju neke kodekse...Nisu hteli da pokazuju zastavu koja je ukradena,a ne kao ova nasa stoka grobarska,samo na kalauz znaju zastavu da uzmu,ili nekim mucenicima iz unutrasnjosti.
06-13-2003, 12:38 AM
a evo junaci: nisan nijednom reka kako nam zastava nije pala, nisan ni reka da to nije bruka(ili) , kao ni to da nije na
06-13-2003, 12:52 AM
dakes
![]()
06-13-2003, 01:23 AM
south fanatic, jesi kad jebo' nesto van svog sela? jesi kad bio dalje od slovenije? govoris li koji jezik sem' maternjeg(ne ono uno due tre quatro hehehe, ja govorim 'talijanski, nego stvarno)? kolika ti je "placa"? sta si ti to postigao u zivotu kad zivis u toj vukojebini? sta mene boli qrac sto su "posljedice" nastupile na sledecoj utakmici? a da je pao linc ne bi me cudilo, to vam je u krvi... al' to je ipak vas problem, zastave su pale, vasa je sramota...
06-13-2003, 01:45 AM
kolko si puta bia na zvezdi don?
06-13-2003, 02:21 AM
Sad' se gadjamo anglo-saksonskim imenima? Ok jack sta tebe boli qrac na koliko sam Zvezdinih utakmica bio*? Jel' smo mi sad' ortaci ili sta? Jos jedno pitanja za southfanatic-a: jel' ima nesto da radi u tvojoj zemlji a da nije u rukama stranaca?
*Koga od Srba zanima o meni i Zvezdi moze na private da me pita.
06-13-2003, 02:27 AM
anser maj kve
|
« Next Oldest | Next Newest »
|